• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Binnen 2 weken geïnstalleerd

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Kunstgras onder zwembad

Geniet van een schoon zwembad! Kunstgras onder het zwembad leggen zorgt voor een zachte ondergrond. Maar naast de grote voordelen van kunstgras zijn er meer voordelen aan kunstgras om uw zwembad:

Kunstgras van Garden Sense is ideaal rondom vaste zwembaden of onder uw opblaaszwembad of jacuzzi. Water blijft mooi helder, rondom het zwembad ontstaan geen modderpoelen meer en uw gras blijft strak en groen. Ook na het zomerseizoen! Chloor tast de kleur van de grasmat niet aan en door het toepassen van een goede onderlaag, ontstaan geen dalen in het kunstgras.

Kunstgras onder zwembad leggen op de bestrating

Heeft u geen gras, maar alleen sierbestrating in uw tuin waar het zwembad op geplaatst wordt? Houd het water schoner door onder het zwembad een kunstgras mat te leggen. Daarnaast ook zacht aan de voetjes en houdt steentjes en scherpe materialen onder het zwembad tegen. Het het vuil en zand blijft in de kunstgrasmat zitten zodat dit niet meegenomen wordt in het water. Wanneer u het zwembad opruimt, is het kunstgras gemakkelijk schoon te maken en uit te kloppen. Zo kunt u het opbergen voor het volgende jaar. 
Ook ideaal op het balkon en dakterras!

Zwembad op kunstgras gazon zetten

Hierbij is het erg belangrijk dat de kunstgras ondergrond op de juiste manier is verzorgd. Onder het kunstgras dient een doek te liggen. Dit kan een geotextiel zijn of een drukverdeeldoek. Wanneer er een klein zwembadje geplaatst wordt op het kunstgrasgazon en het kunstgras is strak en stevig gelegd, brengt dit geen problemen.
Wanneer er een groot, zwaar zwembad geplaatst wordt op het kunstgazon is het verstandig om er zeker van te zijn dat de juiste ondergrond gebruikt is, het juiste doek en dat het kunstgras van goede kwaliteit is zodat het niet kan verkleuren door het chloor water.

Wanneer u in de zomer een opblaaszwembad of een klein zwembadje plaatst voor uw kinderen of kleinkinderen en u het zwembad na een tijdje weghaalt, ziet het natuurgras er geel uit. Dit ontstaat zelfs al na een dag! Kunstgras heeft dit niet, het gaat hooguit iets platliggen door het gewicht, maar dit is met een harde bezem gemakkelijk en meteen op te lossen. 
Een groot zwembad is een stuk zwaarder, de hoeveelheid water zal de kunstgrassprieten plat dukken. Wanneer het grote zwembad weg gehaald wordt, is het verstandig om de sprieten even met rust te laten. Laat deze zelf weer hun plekje zoeken en omhoog komen. Er kan uiteraard met de harde bezem een handje geholpen worden maar doe dit niet te ruw! Door de zon en de ruimte komen de sprieten vanzelf alweer iet wat omhoog. Een harde bezem kan daarna altijd nog die extra boost geven.

Kunstgras en een jacuzzi of hottub op balkon of dakterras

Ook een jacuzzi of hottub kan op het kunstgras gezet worden. Wanneer dit in de tuin gebeurt kan hierbij de keuze gemaakt worden om het kunstgras op de bestrating te leggen of om het kunstgras te leggen op een zandbed. In beide gevallen biedt het dezelfde voordelen als hierboven genoemd. 

Wanneer de jacuzzi op het balkon of dakterras staat, kan er kunstgras onder gelegd worden als een grasmat. Lekker zacht, schoon en het oogt erg mooi. Naast natuurlijk groen gras zijn er ook diverse soorten gekleurd kunstgras. 

Kunstgras onder het zwembad; schoon, duurzaam en mooi!

Wat onze klanten zeggen

"

"Heel erg goed geholpen, en snel, zelfs in deze corona tijd. Yoni denkt mee en geeft goede adviezen. Wij zijn dik tevreden. Bedankt voor de goede service!!"


Familie uit Best - Januari 2021

''Dag Yoni & John Gister, 28 mei, hebben jullie bij ons het grastapijt gelegd. Het eindresultaat is echt helemaal top. Mooier dan we verwacht hadden. En wat is John een topvent. Hij heeft zelfs de banden vervangen die ik gelegd had omdat er een paar niet zo mooi waren. Dat noem ik nou echt top service eerste klasse. Bij thuiskomst was alles netjes opgeruimd en leek alsof er niemand geweest was. De 5 sterren hebben jullie meer dan verdiend. Ik zal jullie aan iedereen aanraden. Ga zo door. En oja, Yoni. Jij ook bedankt voor je duidelijke, enthousiaste en vriendelijke uitleg bij ons bezoek een jullie showroom. Wij gunde het jullie gelijk. Hopen dat we jullie niet meer nodig hebben al ben ik er zeker van dat jullie ook dan weer klaar staan voor ons."


Familie uit Goirle - Mei 2020

"Wij zijn erg te spreken over de service en prijs-kwaliteitverhouding van Garden Sense. We werden erg vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van het kunstgras. Voor een mooie prijs werd ons oude gras en zand meegenomen en het nieuwe kunstgras gelegd. Goede, vriendelijke en nette service voor een hele mooie prijs."


Linda & Michael uit Tilburg - November 2020

"Na een goed advies en een nette offerte is vandaag het kustgras in mijn voor en achtertuin aangelegd. De reacties zijn alom positief. Ik ben ook zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee het hele proces van advies, offerte en aanleg werd doorlopen. Het is zeer goed te merken dat je met een professionele organisatie, die meedenkt en weet waar ze over spreken."


Meneer van Esch - Juli 2020

John en Yoni zijn een gouden duo. Yoni is goed bereikbaar en denkt graag snel mee en John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Hij heeft plezier in het werk en straalt dat ook uit. Daarnaast denkt hij ook mee bij het aanleggen en is het een aardige man. Kortom, voor mooi kunstgras en goed advies en aanleg moet je bij Garden Sense zijn. John en Yoni bedankt!


Familie uit Eersel - November 2021

'GARDEN SENSE mag met recht in hoofdletters geschreven worden. Wat een fijn bedrijf om mee samen te mogen werken. Na een ongedwongen eerste bezoek in Oktober bij Yoni hadden wij meteen al besloten om niet verder te gaan kijken en GARDEN SENSE het kunstgras aan te laten leggen. We kregen het advies om in januari nog een keer op de koffie te komen om de nieuwste grasssoorten en kleuren te komen bekijken. Wij hebben gekozen voor GS Branch. John is een echte vakman en gaat voor 100 % resultaat en dat is dan ook terug te zien in het gras! Een echt Brabants bedrijf waar men de tijd voor je neemt en met goede adviezen komt en een eerlijke service! En last but not least ...het echte genieten kan nu gaan beginnen. John en Yoni bedankt!'


Familie van den Heuvel - 2020

"Wij zijn zeer tevreden met de vriendelijke ontvangst, wijze van voorlichting en meedenken om onze tuin tot een heel mooi plaatje te maken, zodat wij hier jaren plezier van zullen hebben. Tevens zijn wij zeer tevreden met de prima prijs/kwaliteitsverhouding en als belangrijkste uiteraard de wijze hoe het gelegd wordt. In 1 woord : Geweldig!"


Familie uit Tilburg - Maart 2020

Nieuws ontvangen over acties en aanbiedingen van Garden Sense?