• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Binnen 2 weken geïnstalleerd

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Voordelen van kunstgras

Kunstgras is erg in opkomst. Wij van Garden Sense vinden dit een begrijpelijke ontwikkeling; kunstgras brengt zoveel voordelen met zich mee! Er wordt ook veel informatie aangeboden op het internet, waardoor het soms moeilijk is een keuze te maken.

Meer vrijetijd is een kunstgras voordeel!

kunstgras-voordelen

Kunstgras heeft als hoofdgrondstof kunststof. Met toevoeging van uv-stabilisatoren wordt grasdraad ontwikkeld. 

Wanneer deze op een tapijt rug wordt geturfd, ontstaat er een 'mat'. Zo ontstaat een prachtig, stevig stuk kunstgras wat bestand is tegen sterke temperatuurverschillen en weersinvloeden en welke voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. 

Een belangrijk voordeel van kunstgras is dat het nauwelijks onderhoud met zich meebrengt. Daarnaast geen waterverspilling, (ongezonde) bestrijdingsmiddelen, verticuteren of bemesten. Ook is kunstgras een zeer duurzaam product, het heeft een lange levensduur, mits er wordt gekozen voor een kwaliteit kunstgras. Bespaar tijd en een hoop werk, geniet van de voordelen van kunstgras!

Kunstgras van 5-sterren specialist Garden Sense heeft een uv-garantie van vijftien jaar! U hoeft niet bang te zijn voor verkleuring door de zon. Daarnaast geven wij deze garantie, omdat wij achter ons product staan. Kunstgras is vuurbestendig, duurzaam, onderhoudsarm en veilig!

De voordelen van kunstgras op een rij:

Daarnaast biedt Garden Sense Kunstgras Brabant ook vele voordelen. 

kunstgras voordeelOmdat er zoveel keus is op het gebied van kunstgras, hebben wij voor u de producten geselecteerd welke van hoge kwaliteit zijn zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Nederlandse producten, ontwikkeld en gemaakt in de kunstgras fabriek in eigen land. Om u deze kunstgras soorten te laten zien, zodat u kunt ervaren welk product het best bij uw situatie past, hebben wij een ruime showtuin aangelegd. 
Daar waar wij achter onze producten staan, geven wij goede garanties. 
Wij bieden een ervaren aanlegservice, zodat het kunstgras strak in uw tuin aangelegd wordt. Goede ondergrond, netjes werk en daardoor een lange levensduur. Kunstgras is een investering.

De voordelen van Garden Sense op een rij:

Geniet van de luxe van kunstgras! Kom langs in onze kunstgras showtuin of neem contact met ons op voor een goed advies. Wij houden van persoonlijk contact.

John Garden Sense

Wat onze klanten zeggen

"

Wij zijn dik tevreden over het mooie kunstgras dat bij ons is gelegd! Wat wij prettig vonden is: het snelle schakelen en het feit dat het op zeer korte termijn gelegd kon worden. Het is verder met veel beleid en aandacht gelegd (mooi aflopend richting de poort). Nogmaals: erg tevreden!


Familie uit Best - Januari 2023

''Dag Yoni & John: Gisteren, 28 mei, hebben jullie bij ons het grastapijt gelegd. Het eindresultaat is echt helemaal top. Mooier dan we verwacht hadden. En wat is John een topvent. Hij heeft zelfs de banden vervangen die ik gelegd had omdat er een paar niet zo mooi waren. Dat noem ik nou echt top service eerste klasse. Bij thuiskomst was alles netjes opgeruimd en leek alsof er niemand geweest was. De 5 sterren hebben jullie meer dan verdiend. Ik zal jullie aan iedereen aanraden. Ga zo door. En oja, Yoni. Jij ook bedankt voor je duidelijke, enthousiaste en vriendelijke uitleg bij ons bezoek een jullie showroom. Wij gunde het jullie gelijk. Hopen dat we jullie niet meer nodig hebben al ben ik er zeker van dat jullie ook dan weer klaar staan voor ons."


Familie uit Goirle - Mei 2022

"Wij zijn erg te spreken over de service en prijs-kwaliteitverhouding van Garden Sense. We werden erg vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van het kunstgras. Voor een mooie prijs werd ons oude gras en zand meegenomen en het nieuwe kunstgras gelegd. Goede, vriendelijke en nette service voor een hele mooie prijs."


Linda & Michael uit Tilburg - November 2022

"Na een goed advies en een nette offerte is vandaag het kustgras in mijn voor en achtertuin aangelegd. De reacties zijn alom positief. Ik ben ook zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee het hele proces van advies, offerte en aanleg werd doorlopen. Het is zeer goed te merken dat je met een professionele organisatie, die meedenkt en weet waar ze over spreken."


Meneer van Esch - Juni 2022

John en Yoni zijn een gouden duo. Yoni is goed bereikbaar en denkt graag snel mee en John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Hij heeft plezier in het werk en straalt dat ook uit. Daarnaast denkt hij ook mee bij het aanleggen en is het een aardige man. Kortom, voor mooi kunstgras en goed advies en aanleg moet je bij Garden Sense zijn. John en Yoni bedankt!


Familie uit Eersel - November 2021

'GARDEN SENSE mag met recht in hoofdletters geschreven worden. Wat een fijn bedrijf om mee samen te mogen werken. Na een ongedwongen eerste bezoek in Oktober bij Yoni hadden wij meteen al besloten om niet verder te gaan kijken en GARDEN SENSE het kunstgras aan te laten leggen. We kregen het advies om in januari nog een keer op de koffie te komen om de nieuwste grasssoorten en kleuren te komen bekijken. Wij hebben gekozen voor GS Branch. John is een echte vakman en gaat voor 100 % resultaat en dat is dan ook terug te zien in het gras! Een echt Brabants bedrijf waar men de tijd voor je neemt en met goede adviezen komt en een eerlijke service! En last but not least ...het echte genieten kan nu gaan beginnen. John en Yoni bedankt!'


Familie van den Heuvel - September 2021

"Wij zijn zeer tevreden met de vriendelijke ontvangst, wijze van voorlichting en meedenken om onze tuin tot een heel mooi plaatje te maken, zodat wij hier jaren plezier van zullen hebben. Tevens zijn wij zeer tevreden met de prima prijs/kwaliteitsverhouding en als belangrijkste uiteraard de wijze hoe het gelegd wordt. In 1 woord : Geweldig!"


Familie uit Tilburg - Maart 2023

Showtuin in oirschot bezocht ,Yoni ons zeer goed van informatie voorzien welk type gras voor ons het beste was, dezelfde dag offerte binnen, hier waren we het snel over eens: opdracht gegeven voor plaatsing. Binnen een dag of 10 vakkundig geplaats door John, en genieten! Alles zeer netjes afgewerkt. in een woord SUPER levering en plaatsing zoals afgesproken en zeer snel goed zo ga zo door, wat een vakmensen!


Familie uit Hoogeloon - Februari 2022

Kunstgras offerte aanvragen?

Wilt u graag kunstgras offerte aanvragen? Klik dan op de button hieronder en vul eenvoudig het formulier in.

Offerte aanvragen