• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Binnen 2 weken geïnstalleerd

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Kunstgras leggen op tegels

Overweegt u om kunstgras te leggen op tegels? De specialisten van Garden Sense vertellen u graag alle informatie. Kunstgras kan namelijk op veel verschillende ondergrond gelegd worden, en dus ook op tegels. Ons familiebedrijf bestaat al sinds 2007 en weten als geen ander hoe je het beste kunstgras kan leggen op tegels. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten of kom langs in onze showtuin!  
Kunstgras leggen op tegels of bestrating, kan dat?

Tips voor kunstgras leggen op tegels 

Wanneer je van plan bent om kunstgras op tegels te plaatsen dan is dit vaak al een bestaande stenen terras in de tuin. Het maakt dan niet uit hoe groot te tegels zijn maar het gaat om de voegen tussen de tegels en klinkers. Deze moeten zo min mogelijk zijn waardoor het kunstgras zo strak mogelijk ligt en je een zo vlak mogelijke en stabiele ondergrond krijgt. Wanneer dit niet gebeurt dan zou je na een tijdje de voegen door het kunstgras kunnen gaan zien en voelen. Daarom is het belangrijk dat de stenen, tegels, bestrating of klinkers zo vlak mogelijk liggen. 

Wat zijn de voordelen van kunstgras leggen op tegels? 

Het leggen van kunstgras op tegels is vaak eenvoudiger en sneller dan het prepareren van een volledig nieuwe grasmat. Met de juiste voorbereiding kunnen de tegels dienen als een stabiele basis, waardoor de installatie efficiënt verloopt. Een bijkomend voordeel van kunstgras op tegels is dat onkruidgroei aanzienlijk wordt verminderd. Omdat kunstgras geen voedingsstoffen biedt voor onkruid, hoeft u zich geen zorgen te maken over het verwijderen van ongewenste planten. 

Hoe bevestigt u kunstgras op tegels? 

Kunstgras op tegels leggen is afhankelijk hoe uw tuin in elkaar zit. Het bevestigen van de kunstgrasmatten met kunstgrashaken raden wij af omdat u in de meeste gevallen niet door de tegels heen komt. De oplossing om het kunstgras vast te zetten is door 1 of 2 kanten met kunstgraslijm te lijmen of om de kunstgrasmat los te laten liggen. Zo voorkomt u dat lijmresten aan de tegels blijft zitten en blijft de kunstgrasmat mooi intact als u deze eraf wilt halen. Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundig advies en ontdek hoe kunstgras op tegels een slimme keuze is.  

Wat onze klanten zeggen

"

Wij zijn dik tevreden over het mooie kunstgras dat bij ons is gelegd! Wat wij prettig vonden is: het snelle schakelen en het feit dat het op zeer korte termijn gelegd kon worden. Het is verder met veel beleid en aandacht gelegd (mooi aflopend richting de poort). Nogmaals: erg tevreden!


Familie uit Best - Januari 2023

''Dag Yoni & John: Gisteren, 28 mei, hebben jullie bij ons het grastapijt gelegd. Het eindresultaat is echt helemaal top. Mooier dan we verwacht hadden. En wat is John een topvent. Hij heeft zelfs de banden vervangen die ik gelegd had omdat er een paar niet zo mooi waren. Dat noem ik nou echt top service eerste klasse. Bij thuiskomst was alles netjes opgeruimd en leek alsof er niemand geweest was. De 5 sterren hebben jullie meer dan verdiend. Ik zal jullie aan iedereen aanraden. Ga zo door. En oja, Yoni. Jij ook bedankt voor je duidelijke, enthousiaste en vriendelijke uitleg bij ons bezoek een jullie showroom. Wij gunde het jullie gelijk. Hopen dat we jullie niet meer nodig hebben al ben ik er zeker van dat jullie ook dan weer klaar staan voor ons."


Familie uit Goirle - Mei 2022

"Wij zijn erg te spreken over de service en prijs-kwaliteitverhouding van Garden Sense. We werden erg vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van het kunstgras. Voor een mooie prijs werd ons oude gras en zand meegenomen en het nieuwe kunstgras gelegd. Goede, vriendelijke en nette service voor een hele mooie prijs."


Linda & Michael uit Tilburg - November 2022

"Na een goed advies en een nette offerte is vandaag het kustgras in mijn voor en achtertuin aangelegd. De reacties zijn alom positief. Ik ben ook zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee het hele proces van advies, offerte en aanleg werd doorlopen. Het is zeer goed te merken dat je met een professionele organisatie, die meedenkt en weet waar ze over spreken."


Meneer van Esch - Juni 2022

John en Yoni zijn een gouden duo. Yoni is goed bereikbaar en denkt graag snel mee en John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Hij heeft plezier in het werk en straalt dat ook uit. Daarnaast denkt hij ook mee bij het aanleggen en is het een aardige man. Kortom, voor mooi kunstgras en goed advies en aanleg moet je bij Garden Sense zijn. John en Yoni bedankt!


Familie uit Eersel - November 2021

'GARDEN SENSE mag met recht in hoofdletters geschreven worden. Wat een fijn bedrijf om mee samen te mogen werken. Na een ongedwongen eerste bezoek in Oktober bij Yoni hadden wij meteen al besloten om niet verder te gaan kijken en GARDEN SENSE het kunstgras aan te laten leggen. We kregen het advies om in januari nog een keer op de koffie te komen om de nieuwste grasssoorten en kleuren te komen bekijken. Wij hebben gekozen voor GS Branch. John is een echte vakman en gaat voor 100 % resultaat en dat is dan ook terug te zien in het gras! Een echt Brabants bedrijf waar men de tijd voor je neemt en met goede adviezen komt en een eerlijke service! En last but not least ...het echte genieten kan nu gaan beginnen. John en Yoni bedankt!'


Familie van den Heuvel - September 2021

"Wij zijn zeer tevreden met de vriendelijke ontvangst, wijze van voorlichting en meedenken om onze tuin tot een heel mooi plaatje te maken, zodat wij hier jaren plezier van zullen hebben. Tevens zijn wij zeer tevreden met de prima prijs/kwaliteitsverhouding en als belangrijkste uiteraard de wijze hoe het gelegd wordt. In 1 woord : Geweldig!"


Familie uit Tilburg - Maart 2023

Showtuin in oirschot bezocht ,Yoni ons zeer goed van informatie voorzien welk type gras voor ons het beste was, dezelfde dag offerte binnen, hier waren we het snel over eens: opdracht gegeven voor plaatsing. Binnen een dag of 10 vakkundig geplaats door John, en genieten! Alles zeer netjes afgewerkt. in een woord SUPER levering en plaatsing zoals afgesproken en zeer snel goed zo ga zo door, wat een vakmensen!


Familie uit Hoogeloon - Februari 2022

Kunstgras offerte aanvragen?

Wilt u graag kunstgras offerte aanvragen? Klik dan op de button hieronder en vul eenvoudig het formulier in.

Offerte aanvragen