• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Installatie van a tot z

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Kunstgras kopen

Het kopen van kunstgras is een keuze welke niet zomaar gemaakt is. Het is daarom erg slim om u vrijblijvend te laten adviseren door de vakman en de specialist. Elke situatie vraagt andere kwaliteiten en eigenschappen van het kunstgras. Kunstgras in de tuin of kunstgras op het dakterras zijn twee verschillende situaties. Door dit met de kunstgras specialist te bespreken, verzameld u alle informatie welke u nodig heeft om een juiste keuze te maken.

Kunstgras kopen? Laat u adviseren!

Wilt u deze investering juist doen, zorgt dan dat u goed nadenkt over de volgende punten:

Het kopen van gras vergt aandacht, bezoek een showtuin!

Wanneer er over bovenstaande punten nagedacht is, is het verstandig een showtuin te bezoeken. Vaak worden de verschillende soorten op kleine lapjes in een statief geshowt. Dit geeft geen realistisch beeld. Ten eerste ligt het niet buiten, met natuurlicht. Daarnaast is het niet ingezand en opgeborsteld en lopen er nooit mensen over of spelen er geen kinderen op. In een kunstgras showtuin liggen alle soorten kunstgras op grote oppervlak zodat u een duidelijk beeld krijgt wat elke soort voor u kan betekenen en hoe deze eruit ziet. Kunstgras kopen wordt hierdoor veel gemakkelijker en u maakt zeker de juiste keuze.kunstgras-kopen-showtuin

Online kunstgras kopen

Er wordt ook veel kunstgras online aangeboden, in webshops. Heeft u een klein stukje nodig en maakt het niet zoveel uit hoe dit eruit ziet? Prima dat u dit via internet besteld.
Maar bent u op zoek naar kunstras voor in de tuin? Dan is het beter of advies in te winnen bij de specialist om zo een goede keuze te maken en uiteindelijk te kunnen genieten van mooi, kwaliteits kunstgras. Door het bestellen van een stalenpakket kunt u thuis al enkele soorten bekijken en zo bereid u zich al goed voor op het bezoek aan de showtuin. 

Het aankopen van grastapijt tegen outlet prijzen.

Het is uiteraard ook erg aantrekkelijk om goedkoop kunstgras te kopen in een kunstgras outlet of koopjeshoek. Dit kan voor bepaalde situaties prima zijn maar bekijk goed waar het kunstgras vandaan komt en of u er garantie op krijgt. Koop niet zomaar een goedkoop stuk kunstgras. Hier betaald u dan wel weinig voor maar wanneer het maar een aantal jaar mee gaat, is het uiteindelijk toch duur.

Op onze kunstgras soorten geven wij 15 jaar uv-garantie. Daarnaast gaat het kunstgras lang mee, bij normaal gebruik, de juiste aanleg en de juiste keuze kunstgras zeker 10 tot 15 jaar! 

Maak kennis met ons in onderstaande bedrijfsvideo of lees meer over ons. Als 5-sterrenspecialist bieden wij;

Yoni Garden Sense

Wat onze klanten zeggen

"

Op 27 november zijn we een kijkje gaan nemen bij Garden Sense. Door een mooi aangelegde tuin met diverse kunstgras varianten, kregen wij al snel een goed beeld van de verschillende kunstgrassoorten. Je kunt het zien en voelen en dat is erg prettig. Dankzij de gemoedelijke ontvangst en de professionele houding van Yoni, hebben wij nog diezelfde dag besloten om voor het kunstgras van Garden Sense te gaan en wel voor de GS WILD. Waarom de GS WILD: Door de kleur en lange (wilde) sprietlengte gaf dit voor ons de meest natuurlijke uitstraling. Op 8 december is het kunstgras al door John gelegd en het ziet er ontzettend mooi, strak en niet geheel onbelangrijk: erg natuurlijk uit! Kortom: Wij zijn een blije klant!


Sjors & Kim uit Bladel - Februari 2017

"Omdat wij al 3 keer graszoden hadden gelegd en al twee keer gras ingezaaid hadden en er telkens een hoop mos, onkruid en kale plekken kwamen, hebben we besloten kunstgras te laten leggen. We zijn op zoek gegaan en kwamen uit bij Garden Sense in Oirschot. Waauw, wat hebben ze daar veel keus! Van de eigenaar John kregen we ook goede uitleg over hoe we het zouden moeten leggen of hoe het gelegd zou moeten worden. Uiteindelijk hebben we besloten dat we het door hen zouden laten leggen. Geweldig wat een nette, gezellige, maar vooral harde werker, en hij nam ook al ons oude gras en zand mee. John nogmaals bedankt , het gras ligt er perfect in. De tuin ligt er nu mooi bij en we hebben er nu al plezier van!"


Ben & Joke uit Eindhoven - Juni 2018

"Wij zijn erg te spreken over de service en prijs-kwaliteitverhouding van Garden Sense. We werden erg vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van het kunstgras. Voor een mooie prijs werd ons oude gras en zand meegenomen en het nieuwe kunstgras gelegd. Goede, vriendelijke en nette service voor een hele mooie prijs."


Linda & Michael uit Tilburg - November 2016

Na een goed advies en een nette offerte is vandaag het kustgras in mijn voor en achtertuin aangelegd. De reacties zijn alom positief. Ik ben ook zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee het hele proces van advies, offerte en aanleg werd doorlopen. Het is zeer goed te merken dat je met een professionele organisatie, die meedenkt en weet waar ze over spreken.


Meneer van Esch - Juli 2018

John en Yoni zijn een gouden duo. Yoni is goed bereikbaar en denkt graag snel mee en John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Hij heeft plezier in het werk en straalt dat ook uit. Daarnaast denkt hij ook mee bij het aanleggen en is het een aardige man. Kortom, voor mooi kunstgras en goed advies en aanleg moet je bij Garden Sense zijn. John en Yoni bedankt!


Liese-Rixt en Bart - Februari 2019

'GARDEN SENSE mag met recht in hoofdletters geschreven worden. Wat een fijn bedrijf om mee samen te mogen werken. Na een ongedwongen eerste bezoek in Oktober bij Yoni hadden wij meteen al besloten om niet verder te gaan kijken en GARDEN SENSE het kunstgras aan te laten leggen. We kregen het advies om in januari nog een keer op de koffie te komen om de nieuwste grasssoorten en kleuren te komen bekijken. Wij hebben gekozen voor GS Branch. John is een echte vakman en gaat voor 100 % resultaat en dat is dan ook terug te zien in het gras! Een echt Brabants bedrijf waar men de tijd voor je neemt en met goede adviezen komt en een eerlijke service! En last but not least ...het echte genieten kan nu gaan beginnen. John en Yoni bedankt!'


Familie van den Heuvel - maart 2017

Wij zijn zeer goed geholpen door Yoni en de keuze was divers. Het aanleggen door John verliep precies zoals was doorgesproken en het ziet er perfect uit. Een aanrader!!!!


Familie de Kort uit Udenhout - Maart 2019

Nieuws ontvangen over acties en aanbiedingen van Garden Sense?