• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Binnen 2 weken geïnstalleerd

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Kunstgras kopen

Het kopen van kunstgras is een keuze welke niet zomaar gemaakt is. Het is daarom erg slim om u vrijblijvend te laten adviseren door de vakman en de specialist. Elke situatie vraagt andere kwaliteiten en eigenschappen van het kunstgras. Kunstgras in de tuin of kunstgras op het dakterras zijn twee verschillende situaties. Door dit met de kunstgras specialist te bespreken, verzameld u alle informatie welke u nodig heeft om een juiste keuze te maken.

Kunstgras kopen? Laat u adviseren!

Wilt u deze investering juist doen, zorgt dan dat u goed nadenkt over de volgende punten:

Het kopen van gras vergt aandacht, bezoek een showtuin!

Wanneer er over bovenstaande punten nagedacht is, is het verstandig een showtuin te bezoeken. Vaak worden de verschillende soorten op kleine lapjes in een statief geshowt. Dit geeft geen realistisch beeld. Ten eerste ligt het niet buiten, met natuurlicht. Daarnaast is het niet ingezand en opgeborsteld en lopen er nooit mensen over of spelen er geen kinderen op. In een kunstgras showtuin liggen alle soorten kunstgras op grote oppervlak zodat u een duidelijk beeld krijgt wat elke soort voor u kan betekenen en hoe deze eruit ziet. Kunstgras kopen wordt hierdoor veel gemakkelijker en u maakt zeker de juiste keuze.kunstgras-kopen-showtuin

Online kunstgras kopen

Er wordt ook veel kunstgras online aangeboden, in webshops. Heeft u een klein stukje nodig en maakt het niet zoveel uit hoe dit eruit ziet? Prima dat u dit via internet besteld.
Maar bent u op zoek naar kunstras voor in de tuin? Dan is het beter of advies in te winnen bij de specialist om zo een goede keuze te maken en uiteindelijk te kunnen genieten van mooi, kwaliteits kunstgras. Door het bestellen van een stalenpakket kunt u thuis al enkele soorten bekijken en zo bereid u zich al goed voor op het bezoek aan de showtuin. 

Het aankopen van grastapijt tegen outlet prijzen.

Het is uiteraard ook erg aantrekkelijk om goedkoop kunstgras te kopen in een kunstgras outlet of koopjeshoek. Dit kan voor bepaalde situaties prima zijn maar bekijk goed waar het kunstgras vandaan komt en of u er garantie op krijgt. Koop niet zomaar een goedkoop stuk kunstgras. Hier betaald u dan wel weinig voor maar wanneer het maar een aantal jaar mee gaat, is het uiteindelijk toch duur.

Op onze kunstgras soorten geven wij 15 jaar uv-garantie. Daarnaast gaat het kunstgras lang mee, bij normaal gebruik, de juiste aanleg en de juiste keuze kunstgras zeker 10 tot 15 jaar! En in de praktijk veel langer!

Maak kennis met ons in onderstaande bedrijfsvideo of lees meer over ons. Als 5-sterrenspecialist bieden wij;

 

Yoni Garden Sense

Wat onze klanten zeggen

"

Wij zijn dik tevreden over het mooie kunstgras dat bij ons is gelegd! Wat wij prettig vonden is: het snelle schakelen en het feit dat het op zeer korte termijn gelegd kon worden. Het is verder met veel beleid en aandacht gelegd (mooi aflopend richting de poort). Nogmaals: erg tevreden!


Familie uit Best - Januari 2023

''Dag Yoni & John: Gisteren, 28 mei, hebben jullie bij ons het grastapijt gelegd. Het eindresultaat is echt helemaal top. Mooier dan we verwacht hadden. En wat is John een topvent. Hij heeft zelfs de banden vervangen die ik gelegd had omdat er een paar niet zo mooi waren. Dat noem ik nou echt top service eerste klasse. Bij thuiskomst was alles netjes opgeruimd en leek alsof er niemand geweest was. De 5 sterren hebben jullie meer dan verdiend. Ik zal jullie aan iedereen aanraden. Ga zo door. En oja, Yoni. Jij ook bedankt voor je duidelijke, enthousiaste en vriendelijke uitleg bij ons bezoek een jullie showroom. Wij gunde het jullie gelijk. Hopen dat we jullie niet meer nodig hebben al ben ik er zeker van dat jullie ook dan weer klaar staan voor ons."


Familie uit Goirle - Mei 2022

"Wij zijn erg te spreken over de service en prijs-kwaliteitverhouding van Garden Sense. We werden erg vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van het kunstgras. Voor een mooie prijs werd ons oude gras en zand meegenomen en het nieuwe kunstgras gelegd. Goede, vriendelijke en nette service voor een hele mooie prijs."


Linda & Michael uit Tilburg - November 2022

"Na een goed advies en een nette offerte is vandaag het kustgras in mijn voor en achtertuin aangelegd. De reacties zijn alom positief. Ik ben ook zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee het hele proces van advies, offerte en aanleg werd doorlopen. Het is zeer goed te merken dat je met een professionele organisatie, die meedenkt en weet waar ze over spreken."


Meneer van Esch - Juni 2022

John en Yoni zijn een gouden duo. Yoni is goed bereikbaar en denkt graag snel mee en John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Hij heeft plezier in het werk en straalt dat ook uit. Daarnaast denkt hij ook mee bij het aanleggen en is het een aardige man. Kortom, voor mooi kunstgras en goed advies en aanleg moet je bij Garden Sense zijn. John en Yoni bedankt!


Familie uit Eersel - November 2021

'GARDEN SENSE mag met recht in hoofdletters geschreven worden. Wat een fijn bedrijf om mee samen te mogen werken. Na een ongedwongen eerste bezoek in Oktober bij Yoni hadden wij meteen al besloten om niet verder te gaan kijken en GARDEN SENSE het kunstgras aan te laten leggen. We kregen het advies om in januari nog een keer op de koffie te komen om de nieuwste grasssoorten en kleuren te komen bekijken. Wij hebben gekozen voor GS Branch. John is een echte vakman en gaat voor 100 % resultaat en dat is dan ook terug te zien in het gras! Een echt Brabants bedrijf waar men de tijd voor je neemt en met goede adviezen komt en een eerlijke service! En last but not least ...het echte genieten kan nu gaan beginnen. John en Yoni bedankt!'


Familie van den Heuvel - September 2021

"Wij zijn zeer tevreden met de vriendelijke ontvangst, wijze van voorlichting en meedenken om onze tuin tot een heel mooi plaatje te maken, zodat wij hier jaren plezier van zullen hebben. Tevens zijn wij zeer tevreden met de prima prijs/kwaliteitsverhouding en als belangrijkste uiteraard de wijze hoe het gelegd wordt. In 1 woord : Geweldig!"


Familie uit Tilburg - Maart 2023

Showtuin in oirschot bezocht ,Yoni ons zeer goed van informatie voorzien welk type gras voor ons het beste was, dezelfde dag offerte binnen, hier waren we het snel over eens: opdracht gegeven voor plaatsing. Binnen een dag of 10 vakkundig geplaats door John, en genieten! Alles zeer netjes afgewerkt. in een woord SUPER levering en plaatsing zoals afgesproken en zeer snel goed zo ga zo door, wat een vakmensen!


Familie uit Hoogeloon - Februari 2022

Kunstgras offerte aanvragen?

Wilt u graag kunstgras offerte aanvragen? Klik dan op de button hieronder en vul eenvoudig het formulier in.

Offerte aanvragen