• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Binnen 2 weken geïnstalleerd

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Vuurtafel

Terrasverwarmers zijn niet echt sfeervol, maar de warmte is zeker 's avonds aangenaam. Met de vuurtafels geniet u van gezelligheid, licht en warmte, zònder rook! De vuurtafels van Happy Cocooning zorgen voor sfeer op uw terras of balkon. Door het gebruik van een gasbrander heeft u wel de gezelligheid van een gezellig vuurtje zonder de nadelen van een houtvuur. 

Vuurtafel op gas dus geen last van rook.

Deze vuurtafels op gas zijn gemaakt van composiet waardoor ze zeer sterk en weerbestendig zijn. Verkrijgbaar in verschillende vormen, afmetingen en kleuren. Benieuwd hoe een vuurtafel op uw terras, balkon of in uw serre kan zorgen voor een gezellig sfeertje? Kom langs in onze showroom en ontdek hoe de vuurtafels van Happy Cocooning werken.
Er zijn verschillende accessoires welke toe te passen zijn op de vuurtafels. Wat dacht u van een wijnkoeler om flessen koel te houden of plankjes welke zorgen voor extra ruimte om drankjes en hapjes kwijt te kunnen. Een echte topper is de Happy Cocooning vuurtafel grillplaat. Houd hapjes warm of bak tapas gerechtjes onder het borrelen met vrienden en familie.

Naast de composiet vuurtafels zijn ook de houten vuurtafels op gas verkrijgbaar. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Bekijk onderaan deze pagina ons assortiment vuurtafels.

happy-cocooning-vuurtafelvuurtafel-kopenvuurtafel-huren

Vuurtafel huren? Dat kan ook!

Feestje? Huur een vuurtafel en zorg voor sfeer! Gebruik een vuurtafel voor een mooi entree of voor warmte in uw tuin. Uw gasten zullen gezelligheid ervaren door het mooie design en de heerlijke warmte welke de vuurtafel geeft. Verleng de ruimte van binnen naar buiten door met vuurtafels de ruimte te verwarmen.
Doordat onze vuurtafels te huur zijn, bieden we een betaalbare oplossing voor het verwarmen en aankleden van uw feest of partij. Met de vuurtafels geniet u van gezelligheid, licht en warmte, zònder rook!

Advies op maat? Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen spoedig contact met u opnemen om wensen en mogelijkheden te bespreken.

Wat onze klanten zeggen

"

"Heel erg goed geholpen, en snel, zelfs in deze corona tijd. Yoni denkt mee en geeft goede adviezen. Wij zijn dik tevreden. Bedankt voor de goede service!!"


Familie uit Best - Januari 2021

''Dag Yoni & John Gister, 28 mei, hebben jullie bij ons het grastapijt gelegd. Het eindresultaat is echt helemaal top. Mooier dan we verwacht hadden. En wat is John een topvent. Hij heeft zelfs de banden vervangen die ik gelegd had omdat er een paar niet zo mooi waren. Dat noem ik nou echt top service eerste klasse. Bij thuiskomst was alles netjes opgeruimd en leek alsof er niemand geweest was. De 5 sterren hebben jullie meer dan verdiend. Ik zal jullie aan iedereen aanraden. Ga zo door. En oja, Yoni. Jij ook bedankt voor je duidelijke, enthousiaste en vriendelijke uitleg bij ons bezoek een jullie showroom. Wij gunde het jullie gelijk. Hopen dat we jullie niet meer nodig hebben al ben ik er zeker van dat jullie ook dan weer klaar staan voor ons."


Familie uit Goirle - Mei 2020

"Wij zijn erg te spreken over de service en prijs-kwaliteitverhouding van Garden Sense. We werden erg vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van het kunstgras. Voor een mooie prijs werd ons oude gras en zand meegenomen en het nieuwe kunstgras gelegd. Goede, vriendelijke en nette service voor een hele mooie prijs."


Linda & Michael uit Tilburg - November 2020

"Na een goed advies en een nette offerte is vandaag het kustgras in mijn voor en achtertuin aangelegd. De reacties zijn alom positief. Ik ben ook zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee het hele proces van advies, offerte en aanleg werd doorlopen. Het is zeer goed te merken dat je met een professionele organisatie, die meedenkt en weet waar ze over spreken."


Meneer van Esch - Juli 2020

John en Yoni zijn een gouden duo. Yoni is goed bereikbaar en denkt graag snel mee en John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Hij heeft plezier in het werk en straalt dat ook uit. Daarnaast denkt hij ook mee bij het aanleggen en is het een aardige man. Kortom, voor mooi kunstgras en goed advies en aanleg moet je bij Garden Sense zijn. John en Yoni bedankt!


Familie uit Eersel - November 2021

'GARDEN SENSE mag met recht in hoofdletters geschreven worden. Wat een fijn bedrijf om mee samen te mogen werken. Na een ongedwongen eerste bezoek in Oktober bij Yoni hadden wij meteen al besloten om niet verder te gaan kijken en GARDEN SENSE het kunstgras aan te laten leggen. We kregen het advies om in januari nog een keer op de koffie te komen om de nieuwste grasssoorten en kleuren te komen bekijken. Wij hebben gekozen voor GS Branch. John is een echte vakman en gaat voor 100 % resultaat en dat is dan ook terug te zien in het gras! Een echt Brabants bedrijf waar men de tijd voor je neemt en met goede adviezen komt en een eerlijke service! En last but not least ...het echte genieten kan nu gaan beginnen. John en Yoni bedankt!'


Familie van den Heuvel - 2020

"Wij zijn zeer tevreden met de vriendelijke ontvangst, wijze van voorlichting en meedenken om onze tuin tot een heel mooi plaatje te maken, zodat wij hier jaren plezier van zullen hebben. Tevens zijn wij zeer tevreden met de prima prijs/kwaliteitsverhouding en als belangrijkste uiteraard de wijze hoe het gelegd wordt. In 1 woord : Geweldig!"


Familie uit Tilburg - Maart 2020

Nieuws ontvangen over acties en aanbiedingen van Garden Sense?