• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Installatie van a tot z

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Vuurtafel

Terrasverwarmers zijn niet echt sfeervol, maar de warmte is zeker 's avonds aangenaam. Met de vuurtafels geniet u van gezelligheid, licht en warmte, zònder rook! De vuurtafels van Happy Cocooning zorgen voor sfeer op uw terras of balkon. Door het gebruik van een gasbrander heeft u wel de gezelligheid van een gezellig vuurtje zonder de nadelen van een houtvuur. 

Vuurtafel op gas dus geen last van rook.

Deze vuurtafels op gas zijn gemaakt van composiet waardoor ze zeer sterk en weerbestendig zijn. Verkrijgbaar in verschillende vormen, afmetingen en kleuren. Benieuwd hoe een vuurtafel op uw terras, balkon of in uw serre kan zorgen voor een gezellig sfeertje? Kom langs in onze showroom en ontdek hoe de vuurtafels van Happy Cocooning werken.
Er zijn verschillende accessoires welke toe te passen zijn op de vuurtafels. Wat dacht u van een wijnkoeler om flessen koel te houden of plankjes welke zorgen voor extra ruimte om drankjes en hapjes kwijt te kunnen. Een echte topper is de Happy Cocooning vuurtafel grillplaat. Houd hapjes warm of bak tapas gerechtjes onder het borrelen met vrienden en familie.

Naast de composiet vuurtafels zijn ook de houten vuurtafels op gas verkrijgbaar. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Bekijk onderaan deze pagina ons assortiment vuurtafels.

happy-cocooning-vuurtafelvuurtafel-kopenvuurtafel-huren

Vuurtafel huren? Dat kan ook!

Feestje? Huur een vuurtafel en zorg voor sfeer! Gebruik een vuurtafel voor een mooi entree of voor warmte in uw tuin. Uw gasten zullen gezelligheid ervaren door het mooie design en de heerlijke warmte welke de vuurtafel geeft. Verleng de ruimte van binnen naar buiten door met vuurtafels de ruimte te verwarmen.
Doordat onze vuurtafels te huur zijn, bieden we een betaalbare oplossing voor het verwarmen en aankleden van uw feest of partij. Met de vuurtafels geniet u van gezelligheid, licht en warmte, zònder rook!

Advies op maat? Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen spoedig contact met u opnemen om wensen en mogelijkheden te bespreken.

Wat onze klanten zeggen

"

Op 27 november zijn we een kijkje gaan nemen bij Garden Sense. Door een mooi aangelegde tuin met diverse kunstgras varianten, kregen wij al snel een goed beeld van de verschillende kunstgrassoorten. Je kunt het zien en voelen en dat is erg prettig. Dankzij de gemoedelijke ontvangst en de professionele houding van Yoni, hebben wij nog diezelfde dag besloten om voor het kunstgras van Garden Sense te gaan en wel voor de GS WILD. Waarom de GS WILD: Door de kleur en lange (wilde) sprietlengte gaf dit voor ons de meest natuurlijke uitstraling. Op 8 december is het kunstgras al door John gelegd en het ziet er ontzettend mooi, strak en niet geheel onbelangrijk: erg natuurlijk uit! Kortom: Wij zijn een blije klant!


Sjors & Kim uit Bladel - Februari 2017

"Omdat wij al 3 keer graszoden hadden gelegd en al twee keer gras ingezaaid hadden en er telkens een hoop mos, onkruid en kale plekken kwamen, hebben we besloten kunstgras te laten leggen. We zijn op zoek gegaan en kwamen uit bij Garden Sense in Oirschot. Waauw, wat hebben ze daar veel keus! Van de eigenaar John kregen we ook goede uitleg over hoe we het zouden moeten leggen of hoe het gelegd zou moeten worden. Uiteindelijk hebben we besloten dat we het door hen zouden laten leggen. Geweldig wat een nette, gezellige, maar vooral harde werker, en hij nam ook al ons oude gras en zand mee. John nogmaals bedankt , het gras ligt er perfect in. De tuin ligt er nu mooi bij en we hebben er nu al plezier van!"


Ben & Joke uit Eindhoven - Juni 2018

"Wij zijn erg te spreken over de service en prijs-kwaliteitverhouding van Garden Sense. We werden erg vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van het kunstgras. Voor een mooie prijs werd ons oude gras en zand meegenomen en het nieuwe kunstgras gelegd. Goede, vriendelijke en nette service voor een hele mooie prijs."


Linda & Michael uit Tilburg - November 2016

Na een goed advies en een nette offerte is vandaag het kustgras in mijn voor en achtertuin aangelegd. De reacties zijn alom positief. Ik ben ook zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee het hele proces van advies, offerte en aanleg werd doorlopen. Het is zeer goed te merken dat je met een professionele organisatie, die meedenkt en weet waar ze over spreken.


Meneer van Esch - Juli 2018

John en Yoni zijn een gouden duo. Yoni is goed bereikbaar en denkt graag snel mee en John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Hij heeft plezier in het werk en straalt dat ook uit. Daarnaast denkt hij ook mee bij het aanleggen en is het een aardige man. Kortom, voor mooi kunstgras en goed advies en aanleg moet je bij Garden Sense zijn. John en Yoni bedankt!


Liese-Rixt en Bart - Februari 2019

'GARDEN SENSE mag met recht in hoofdletters geschreven worden. Wat een fijn bedrijf om mee samen te mogen werken. Na een ongedwongen eerste bezoek in Oktober bij Yoni hadden wij meteen al besloten om niet verder te gaan kijken en GARDEN SENSE het kunstgras aan te laten leggen. We kregen het advies om in januari nog een keer op de koffie te komen om de nieuwste grasssoorten en kleuren te komen bekijken. Wij hebben gekozen voor GS Branch. John is een echte vakman en gaat voor 100 % resultaat en dat is dan ook terug te zien in het gras! Een echt Brabants bedrijf waar men de tijd voor je neemt en met goede adviezen komt en een eerlijke service! En last but not least ...het echte genieten kan nu gaan beginnen. John en Yoni bedankt!'


Familie van den Heuvel - maart 2017

Wij zijn zeer goed geholpen door Yoni en de keuze was divers. Het aanleggen door John verliep precies zoals was doorgesproken en het ziet er perfect uit. Een aanrader!!!!


Familie de Kort uit Udenhout - Maart 2019

Nieuws ontvangen over acties en aanbiedingen van Garden Sense?