• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Binnen 2 weken geïnstalleerd

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Installatiebedrijf kunstgras

Wil je graag de installatieservice van een professioneel installatiebedrijf inschakelen voor het aanleggen van kunstgras? Dan schakel je de hulp in van Garden Sense in Oirschot. Wij zijn een erkend vijf-sterren specialist waar goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie hoog in het vaandel staan.

Een installatiebedrijf met een installatieservice voor kunstgras

Hoe leg je kunstgras? Dit is een vraag die wij bij Garden Sense in Oirschot regelmatig voorbij horen komen. Het leggen van kunstgras is namelijk een klus die vraagt om precisie en kennis. De kwaliteit van een kunstgras gazon komt dan ook het best tot zijn recht wanneer dit wordt aangelegd door een deskundig installateur. Je doet er dan ook goed aan om te kiezen voor de installatieservice van een professioneel installatiebedrijf bij het aanleggen van kunstgras. Onze vakman legt elke dag kunstgras en kent de benodigde tips en trucs. Van kunstgras leggen voor in de tuin of balkon tot een kunstgrasstrook voor een sportveld of evenement; wij staan voor je klaar!

Kunstgras leggen

Schakel de hulp in van een specialist voor een professionele aanleg

Door te kiezen voor de installatieservice van ons installatiebedrijf, weet je zeker dat het kunstgras op de juiste wijze gelegd wordt. Wanneer iemand kunstgras wil laten leggen in TIlburg tot aan Oss en Maastricht. Wij staan klaar om je te voorzien van een mooi stuk kunstgras in de tuin, bij een sportveld of bij uw evenement.

De juiste kunstgras legservice door de vakman professionele-installatieservice-voor-kunstgras-bedrijf

Wij helpen graag met elke klus. Iedere tuin, balkon, dakterras of kunstgras leggen op tegels... Onze professionele kunstgras legservice zorgt ervoor dat het werk gedaan wordt om de grasmat optimaal te plaatsen. 

Wilt je kunstgras laten leggen?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! Kom langs in onze showtuin en ontdek de vele verschillende soorten kunstgras. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via +316 14 46 03 55 of stuur een e-mail naar info@gardensense.nl. Wij helpen u graag verder.

Wat onze klanten zeggen

"

Wij zijn dik tevreden over het mooie kunstgras dat bij ons is gelegd! Wat wij prettig vonden is: het snelle schakelen en het feit dat het op zeer korte termijn gelegd kon worden. Het is verder met veel beleid en aandacht gelegd (mooi aflopend richting de poort). Nogmaals: erg tevreden!


Familie uit Best - Januari 2023

''Dag Yoni & John: Gisteren, 28 mei, hebben jullie bij ons het grastapijt gelegd. Het eindresultaat is echt helemaal top. Mooier dan we verwacht hadden. En wat is John een topvent. Hij heeft zelfs de banden vervangen die ik gelegd had omdat er een paar niet zo mooi waren. Dat noem ik nou echt top service eerste klasse. Bij thuiskomst was alles netjes opgeruimd en leek alsof er niemand geweest was. De 5 sterren hebben jullie meer dan verdiend. Ik zal jullie aan iedereen aanraden. Ga zo door. En oja, Yoni. Jij ook bedankt voor je duidelijke, enthousiaste en vriendelijke uitleg bij ons bezoek een jullie showroom. Wij gunde het jullie gelijk. Hopen dat we jullie niet meer nodig hebben al ben ik er zeker van dat jullie ook dan weer klaar staan voor ons."


Familie uit Goirle - Mei 2022

"Wij zijn erg te spreken over de service en prijs-kwaliteitverhouding van Garden Sense. We werden erg vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van het kunstgras. Voor een mooie prijs werd ons oude gras en zand meegenomen en het nieuwe kunstgras gelegd. Goede, vriendelijke en nette service voor een hele mooie prijs."


Linda & Michael uit Tilburg - November 2022

"Na een goed advies en een nette offerte is vandaag het kustgras in mijn voor en achtertuin aangelegd. De reacties zijn alom positief. Ik ben ook zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee het hele proces van advies, offerte en aanleg werd doorlopen. Het is zeer goed te merken dat je met een professionele organisatie, die meedenkt en weet waar ze over spreken."


Meneer van Esch - Juni 2022

John en Yoni zijn een gouden duo. Yoni is goed bereikbaar en denkt graag snel mee en John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Hij heeft plezier in het werk en straalt dat ook uit. Daarnaast denkt hij ook mee bij het aanleggen en is het een aardige man. Kortom, voor mooi kunstgras en goed advies en aanleg moet je bij Garden Sense zijn. John en Yoni bedankt!


Familie uit Eersel - November 2021

'GARDEN SENSE mag met recht in hoofdletters geschreven worden. Wat een fijn bedrijf om mee samen te mogen werken. Na een ongedwongen eerste bezoek in Oktober bij Yoni hadden wij meteen al besloten om niet verder te gaan kijken en GARDEN SENSE het kunstgras aan te laten leggen. We kregen het advies om in januari nog een keer op de koffie te komen om de nieuwste grasssoorten en kleuren te komen bekijken. Wij hebben gekozen voor GS Branch. John is een echte vakman en gaat voor 100 % resultaat en dat is dan ook terug te zien in het gras! Een echt Brabants bedrijf waar men de tijd voor je neemt en met goede adviezen komt en een eerlijke service! En last but not least ...het echte genieten kan nu gaan beginnen. John en Yoni bedankt!'


Familie van den Heuvel - September 2021

"Wij zijn zeer tevreden met de vriendelijke ontvangst, wijze van voorlichting en meedenken om onze tuin tot een heel mooi plaatje te maken, zodat wij hier jaren plezier van zullen hebben. Tevens zijn wij zeer tevreden met de prima prijs/kwaliteitsverhouding en als belangrijkste uiteraard de wijze hoe het gelegd wordt. In 1 woord : Geweldig!"


Familie uit Tilburg - Maart 2023

Showtuin in oirschot bezocht ,Yoni ons zeer goed van informatie voorzien welk type gras voor ons het beste was, dezelfde dag offerte binnen, hier waren we het snel over eens: opdracht gegeven voor plaatsing. Binnen een dag of 10 vakkundig geplaats door John, en genieten! Alles zeer netjes afgewerkt. in een woord SUPER levering en plaatsing zoals afgesproken en zeer snel goed zo ga zo door, wat een vakmensen!


Familie uit Hoogeloon - Februari 2022

Kunstgras offerte aanvragen?

Wilt u graag kunstgras offerte aanvragen? Klik dan op de button hieronder en vul eenvoudig het formulier in.

Offerte aanvragen