• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Binnen 2 weken geïnstalleerd

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Kunstgras laten leggen

Het leggen van kunstgras is een klus die vraagt om precisie en kennis. U kunt er voor kiezen om kunstgras zelf te leggen maar daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het geheel te laten plaatsen door de specialist. De kwaliteit van een kunstgras gazon komt het best tot zijn recht wanneer kunstgras wordt aangelegd door een deskundig installateur. Deze vakman legt elke dag kunstgras en kent de kleine tips en trucs. Welke punten zijn belangrijk:

kunstgras-bedrijf-aanleggen kunstgras-laten-leggen kunstgras-laten-aanleggen kunstgras-laten-plaatsen

Kunstgras laten leggen door de vakman

Wanneer u ervoor kiest om het kunstgras aan te laten leggen door de vakman, zal onze kunstgras aanlegservice hier eerst een offerte voor opstellen. Dit is geheel vrijblijvend. Zo krijgt u een duidelijk beeld van welke werkzaamheden er sowieso uitgevoerd dienen te worden. Daar waar onze specialisten dagelijks bezig zijn met het plaatsen van kunstgras, kennen zei de kleine aandachtspunten om het gazon zo mooi mogelijk in uw tuin, op het balkon of op het terras te plaatsen. 

Er wordt ook rekening gehouden met de vleug van het kunstgras en de kijkrichting. Zo is het erg belangrijk dat het kunstgras zo wordt gelegd dat er zo min mogelijk verlies ontstaat maar toch een zo mooi mogelijke kijkrichting van het gras.

Het plaatsen van kunstgras vergt geduld en kennis

Het plaatsen van kunstgras is niet hetzelfde als het leggen van een tapijt. Voordat het kunstgras gelegd gaat worden moet er goed nagedact worden over de ondergrond en de te gebruiken materialen zoals drukverdeeldoek, instrooizand en eventueel kunstgras tape. Mocht er gelijmd worden dan vergt dit enige aandacht, vast is vast! Ook het snijden kan op een speciale manier gebeuren. 

Kunstgras laten aanleggen door een bedrijf, wat kost dat?

Voor het laten aanleggen van uw kunstgrasgazon bieden wij verschillende opties:

kunstgras-installatieAll-in installatie
Dit houdt in dat wij alle werkzaamheden zullen uitvoeren:

kunstgras-vullen-leggenVullen en leggen
Hierbij ligt het zandbed zo klaar dat de nieuwe ondergrond verwerkt kan gaan worden. Het oude gazon en/of eventuele bestrating is verwijderd.

kunstgras-gazon-leggenLeggen
Bij het leggen van het kunstgras zullen onderstaande werkzaamheden uitgevoerd worden en de overige arbeid is al gedaan.

Deze 3 verschillende stappen hebben allemaal een ander prijskaartje. Mocht u willen weten wat het kost? Stuur ons een bericht via ons offerte formulier en wij zullen binnen 24 uur contact opnemen.

Uw kunstgras komt er perfect bij te liggen zonder dat u daar zelf werk aan heeft.

Zo kunt u meteen genieten van uw eigen kunstgras gazon! Wanneer u zelf uw kunstgras gazon gaat aanleggen, hebben wij een aantal tips en richtlijnen voor u. Hebt u een complexe tuin met hoogteverschillen, hoeken en uitsparingen? Dan raden wij u aan het kunstgras te laten leggen door de vakman. Wij beschikken over een deskundig installateur die u perfect kan helpen uw kunstgras strak en passend in uw tuin te plaatsen.

John Garden Sense

Wat onze klanten zeggen

"

"Heel erg goed geholpen, en snel, zelfs in deze corona tijd. Yoni denkt mee en geeft goede adviezen. Wij zijn dik tevreden. Bedankt voor de goede service!!"


Familie uit Best - Januari 2021

''Dag Yoni & John Gister, 28 mei, hebben jullie bij ons het grastapijt gelegd. Het eindresultaat is echt helemaal top. Mooier dan we verwacht hadden. En wat is John een topvent. Hij heeft zelfs de banden vervangen die ik gelegd had omdat er een paar niet zo mooi waren. Dat noem ik nou echt top service eerste klasse. Bij thuiskomst was alles netjes opgeruimd en leek alsof er niemand geweest was. De 5 sterren hebben jullie meer dan verdiend. Ik zal jullie aan iedereen aanraden. Ga zo door. En oja, Yoni. Jij ook bedankt voor je duidelijke, enthousiaste en vriendelijke uitleg bij ons bezoek een jullie showroom. Wij gunde het jullie gelijk. Hopen dat we jullie niet meer nodig hebben al ben ik er zeker van dat jullie ook dan weer klaar staan voor ons."


Familie uit Goirle - Mei 2020

"Wij zijn erg te spreken over de service en prijs-kwaliteitverhouding van Garden Sense. We werden erg vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van het kunstgras. Voor een mooie prijs werd ons oude gras en zand meegenomen en het nieuwe kunstgras gelegd. Goede, vriendelijke en nette service voor een hele mooie prijs."


Linda & Michael uit Tilburg - November 2020

"Na een goed advies en een nette offerte is vandaag het kustgras in mijn voor en achtertuin aangelegd. De reacties zijn alom positief. Ik ben ook zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee het hele proces van advies, offerte en aanleg werd doorlopen. Het is zeer goed te merken dat je met een professionele organisatie, die meedenkt en weet waar ze over spreken."


Meneer van Esch - Juli 2020

John en Yoni zijn een gouden duo. Yoni is goed bereikbaar en denkt graag snel mee en John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Hij heeft plezier in het werk en straalt dat ook uit. Daarnaast denkt hij ook mee bij het aanleggen en is het een aardige man. Kortom, voor mooi kunstgras en goed advies en aanleg moet je bij Garden Sense zijn. John en Yoni bedankt!


Familie uit Eersel - November 2021

'GARDEN SENSE mag met recht in hoofdletters geschreven worden. Wat een fijn bedrijf om mee samen te mogen werken. Na een ongedwongen eerste bezoek in Oktober bij Yoni hadden wij meteen al besloten om niet verder te gaan kijken en GARDEN SENSE het kunstgras aan te laten leggen. We kregen het advies om in januari nog een keer op de koffie te komen om de nieuwste grasssoorten en kleuren te komen bekijken. Wij hebben gekozen voor GS Branch. John is een echte vakman en gaat voor 100 % resultaat en dat is dan ook terug te zien in het gras! Een echt Brabants bedrijf waar men de tijd voor je neemt en met goede adviezen komt en een eerlijke service! En last but not least ...het echte genieten kan nu gaan beginnen. John en Yoni bedankt!'


Familie van den Heuvel - 2020

"Wij zijn zeer tevreden met de vriendelijke ontvangst, wijze van voorlichting en meedenken om onze tuin tot een heel mooi plaatje te maken, zodat wij hier jaren plezier van zullen hebben. Tevens zijn wij zeer tevreden met de prima prijs/kwaliteitsverhouding en als belangrijkste uiteraard de wijze hoe het gelegd wordt. In 1 woord : Geweldig!"


Familie uit Tilburg - Maart 2020

Nieuws ontvangen over acties en aanbiedingen van Garden Sense?