• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Binnen 2 weken geïnstalleerd

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Kunstgrastape

Voor kunstgras verlijmen kan er gebruiken worden gemaakt van kunstgrastape. Deze zelfklevende tape is gemakkelijk te gebruiken. kunstgras-tape

Hoe gebruik ik zelfklevende kunstgrastape?

De kunstgrastape heeft èèn zelfklevende kant waar een beschermlaagje over zit. Door deze beschermlaag te verwijderen kunt u twee stukken kunstgras verlijmen. Wanneer het kunstgras op zijn plek ligt dient de lijmnaad open gelegd te worden. De kleefband kan worden uitgerold onder de lijmnaad. Het vliesje verwijderen en de twee stukken kunstgras kunnen weer dicht gelegd worden. Loop over de lijmnaad heen zodat de zelfklevende tape zich kan hechten aan het kunstgras. Onze kunstgras installateur kan altijd helpen met tips.

Voordelen van kunstgrastape en kunstgraslijm:

kunstgras tape, kleefband of lijmband om te verlijmen?Ook lijmband en kleefband om kunstgras te verlijmen

Naast de kunstgras tape kan er ook gelijmd worden met lijmband en kunstgraslijm. Daarnaast is deze lijm ook te verkrijgen in een tube kunstgras kit. Het verschilt per situatie welke het meeste geschikt is. Ga je zelf kunstgras leggen of wil je het laten leggen door een van onze specialisten? Het verlijmen met een tape is namelijk veel gemakkelijker dan het verlijmen van kunstgras met lijmband en vloeibare lijm

Kunstgrastape kopen

Wanneer je kunstgrastape wil kopen ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben verschillende manieren van het lijmen van kunstgras waarbij de manier met de kleefband voor kunstgras de gemakkelijkste is. We hebben deze in rollen van 5 en 10 meter lengte. Het is raadzaam om ons de manier van lijmen uit te laten leggen. Zo kan er niets fout gaan en weet je vooraf waaraan je begint. Ook kijken wij graag met je mee om te bepalen welke manier van lijmen van het kunstgras het beste is voor de situatie.

Hoe lijm je kunstgras naad aan elkaar? Lees verder...

Terug naar andere kunstgras benodigheden

Wat onze klanten zeggen

"

"Heel erg goed geholpen, en snel! Yoni denkt mee en geeft goede adviezen. Wij zijn dik tevreden. Bedankt voor de goede service!!"


Familie uit Best - Januari 2022

''Dag Yoni & John: Gisteren, 28 mei, hebben jullie bij ons het grastapijt gelegd. Het eindresultaat is echt helemaal top. Mooier dan we verwacht hadden. En wat is John een topvent. Hij heeft zelfs de banden vervangen die ik gelegd had omdat er een paar niet zo mooi waren. Dat noem ik nou echt top service eerste klasse. Bij thuiskomst was alles netjes opgeruimd en leek alsof er niemand geweest was. De 5 sterren hebben jullie meer dan verdiend. Ik zal jullie aan iedereen aanraden. Ga zo door. En oja, Yoni. Jij ook bedankt voor je duidelijke, enthousiaste en vriendelijke uitleg bij ons bezoek een jullie showroom. Wij gunde het jullie gelijk. Hopen dat we jullie niet meer nodig hebben al ben ik er zeker van dat jullie ook dan weer klaar staan voor ons."


Familie uit Goirle - Mei 2022

"Wij zijn erg te spreken over de service en prijs-kwaliteitverhouding van Garden Sense. We werden erg vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van het kunstgras. Voor een mooie prijs werd ons oude gras en zand meegenomen en het nieuwe kunstgras gelegd. Goede, vriendelijke en nette service voor een hele mooie prijs."


Linda & Michael uit Tilburg - November 2021

"Na een goed advies en een nette offerte is vandaag het kustgras in mijn voor en achtertuin aangelegd. De reacties zijn alom positief. Ik ben ook zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee het hele proces van advies, offerte en aanleg werd doorlopen. Het is zeer goed te merken dat je met een professionele organisatie, die meedenkt en weet waar ze over spreken."


Meneer van Esch - Juni 2022

John en Yoni zijn een gouden duo. Yoni is goed bereikbaar en denkt graag snel mee en John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Hij heeft plezier in het werk en straalt dat ook uit. Daarnaast denkt hij ook mee bij het aanleggen en is het een aardige man. Kortom, voor mooi kunstgras en goed advies en aanleg moet je bij Garden Sense zijn. John en Yoni bedankt!


Familie uit Eersel - November 2021

'GARDEN SENSE mag met recht in hoofdletters geschreven worden. Wat een fijn bedrijf om mee samen te mogen werken. Na een ongedwongen eerste bezoek in Oktober bij Yoni hadden wij meteen al besloten om niet verder te gaan kijken en GARDEN SENSE het kunstgras aan te laten leggen. We kregen het advies om in januari nog een keer op de koffie te komen om de nieuwste grasssoorten en kleuren te komen bekijken. Wij hebben gekozen voor GS Branch. John is een echte vakman en gaat voor 100 % resultaat en dat is dan ook terug te zien in het gras! Een echt Brabants bedrijf waar men de tijd voor je neemt en met goede adviezen komt en een eerlijke service! En last but not least ...het echte genieten kan nu gaan beginnen. John en Yoni bedankt!'


Familie van den Heuvel - September 2021

"Wij zijn zeer tevreden met de vriendelijke ontvangst, wijze van voorlichting en meedenken om onze tuin tot een heel mooi plaatje te maken, zodat wij hier jaren plezier van zullen hebben. Tevens zijn wij zeer tevreden met de prima prijs/kwaliteitsverhouding en als belangrijkste uiteraard de wijze hoe het gelegd wordt. In 1 woord : Geweldig!"


Familie uit Tilburg - Maart 2022

Showtuin in oirschot bezocht ,Yoni ons zeer goed van informatie voorzien welk type gras voor ons het beste was ,zelfde dag offerte binnen , hier waren we het snel over eens, opdracht gegeven voor plaatsing, binnen een dag of 10 vakkundig geplaats door john. en genieten, alles zeer netjes afgewerkt. in een woord SUPER levering en plaatsing zoals afgesproken en zeer snel goed zo ga zo door, wat een vakmensen!


Familie uit Hoogeloon - Februari 2022

Kunstgras offerte aanvragen?

Wilt u graag kunstgras offerte aanvragen? Klik dan op de button hieronder en vul eenvoudig het formulier in.

Offerte aanvragen