• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Binnen 2 weken geïnstalleerd

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Kunstgraslijm gebruiken voor kunstgrasnaden

Kunstgraslijm kan niet zonder lijmband. Door de lijmband onder de lijmnaad uit te rollen en deze met een lijmkam in te smeren met kunstgras lijm, kunt u twee stukken kunstgras verlijmen. Omdat dit vloeibare lijm is, in tegenstelling tot de kunstgrastape, duurt het iets langer voor deze uitgehard is maar deze manier van lijmen is wel vele malen sterker!
Daarnaast dient er een paar keer over de lijmnaad gelopen te worden zodat deze goed kan hechten. Wanneer de kunstgras lijm is uitgehard laat deze nooit meer los!kunstgras-lijm

Deze kunstgras lijm is bestand tegen alle weersinvloeden.

Hoe lijm je kunstgras naad aan elkaar? DAT DOE JE ZO!

Kunstgras lijmband en vloeibare lijm

Onze kunstgras lijm is verkrijgbaar in een 1-componenten lijm in een emmer van 5kg en in kunstgras kit. Dit zijn patronen van 300ml die in een kitspuit kunnen. De 1 componenten lijm is gelijk klaar voor gebruik en kan door middel van een folie af worden gedekt zodat deze nogmaals gebruikt kan worden. Deze zal niet uitharden. (Wat een 2-componentenlijm wel zal doen)

Lees voor het verlijmen van kunstgras de leginstructies goed door of neem contact op zodat wij u stapsgewijs kunnen uitleggen hoe met deze lijm om te gaan. Want vast is vast en dan gaat de kunstgras naad niet meer open!

Kunstgras tape of lijmband?

kunstgraslijm om kunstgrasnaad te verlijmenWe hebben ook kunstgras tape om een lijmnaad in kunstgras te maken. Het verlijmen loopt dan anders want deze tape heeft al een plak laagje op de band zitten. Zie het als een enkelzijdige plakband. Wanneer je een klein stukje moet lijmen, denk aan één meter, dan is de tape voldoende. Maar bij langere lijmnaden en naden waar veel op gespeeld gaat worden is het sim om de lijmband met de vloeibare lijm te gebruiken. 
De tape is altijd minder sterk dan het verlijmen met vloeibare kunstgraslijm. 

Verschil tussen 1- en 2-componenten kunstgraslijm

Wij werken al jaren met een 1-componenten lijm. Deze zit in een emmer van 5kg of in een patroon van 300ml. Deze lijm wordt niet hard wanneer je deze met een folie afdekt en de emmer goed afsluit. Je kunt deze lijm dus gewoon weer gebruiken de volgende dag of zelfs week.
2-Componenten lijm bestaat uit 2 substanties die je met elkaar mengt en welke dan samen een sterke lijm zijn om op de lijmband te smeren en de kunstgras naad te verlijmen. Maar deze lijm kan je niet voor de helft van de emmer gebruiken. Aangemaakt is ook opmaken want het vaak duur maakt omdat je veel lijm weggooit. 

Terug naar andere kunstgras benodigheden

Wat onze klanten zeggen

"

Wij zijn dik tevreden over het mooie kunstgras dat bij ons is gelegd! Wat wij prettig vonden is: het snelle schakelen en het feit dat het op zeer korte termijn gelegd kon worden. Het is verder met veel beleid en aandacht gelegd (mooi aflopend richting de poort). Nogmaals: erg tevreden!


Familie uit Best - Januari 2023

''Dag Yoni & John: Gisteren, 28 mei, hebben jullie bij ons het grastapijt gelegd. Het eindresultaat is echt helemaal top. Mooier dan we verwacht hadden. En wat is John een topvent. Hij heeft zelfs de banden vervangen die ik gelegd had omdat er een paar niet zo mooi waren. Dat noem ik nou echt top service eerste klasse. Bij thuiskomst was alles netjes opgeruimd en leek alsof er niemand geweest was. De 5 sterren hebben jullie meer dan verdiend. Ik zal jullie aan iedereen aanraden. Ga zo door. En oja, Yoni. Jij ook bedankt voor je duidelijke, enthousiaste en vriendelijke uitleg bij ons bezoek een jullie showroom. Wij gunde het jullie gelijk. Hopen dat we jullie niet meer nodig hebben al ben ik er zeker van dat jullie ook dan weer klaar staan voor ons."


Familie uit Goirle - Mei 2022

"Wij zijn erg te spreken over de service en prijs-kwaliteitverhouding van Garden Sense. We werden erg vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van het kunstgras. Voor een mooie prijs werd ons oude gras en zand meegenomen en het nieuwe kunstgras gelegd. Goede, vriendelijke en nette service voor een hele mooie prijs."


Linda & Michael uit Tilburg - November 2022

"Na een goed advies en een nette offerte is vandaag het kustgras in mijn voor en achtertuin aangelegd. De reacties zijn alom positief. Ik ben ook zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee het hele proces van advies, offerte en aanleg werd doorlopen. Het is zeer goed te merken dat je met een professionele organisatie, die meedenkt en weet waar ze over spreken."


Meneer van Esch - Juni 2022

John en Yoni zijn een gouden duo. Yoni is goed bereikbaar en denkt graag snel mee en John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Hij heeft plezier in het werk en straalt dat ook uit. Daarnaast denkt hij ook mee bij het aanleggen en is het een aardige man. Kortom, voor mooi kunstgras en goed advies en aanleg moet je bij Garden Sense zijn. John en Yoni bedankt!


Familie uit Eersel - November 2021

'GARDEN SENSE mag met recht in hoofdletters geschreven worden. Wat een fijn bedrijf om mee samen te mogen werken. Na een ongedwongen eerste bezoek in Oktober bij Yoni hadden wij meteen al besloten om niet verder te gaan kijken en GARDEN SENSE het kunstgras aan te laten leggen. We kregen het advies om in januari nog een keer op de koffie te komen om de nieuwste grasssoorten en kleuren te komen bekijken. Wij hebben gekozen voor GS Branch. John is een echte vakman en gaat voor 100 % resultaat en dat is dan ook terug te zien in het gras! Een echt Brabants bedrijf waar men de tijd voor je neemt en met goede adviezen komt en een eerlijke service! En last but not least ...het echte genieten kan nu gaan beginnen. John en Yoni bedankt!'


Familie van den Heuvel - September 2021

"Wij zijn zeer tevreden met de vriendelijke ontvangst, wijze van voorlichting en meedenken om onze tuin tot een heel mooi plaatje te maken, zodat wij hier jaren plezier van zullen hebben. Tevens zijn wij zeer tevreden met de prima prijs/kwaliteitsverhouding en als belangrijkste uiteraard de wijze hoe het gelegd wordt. In 1 woord : Geweldig!"


Familie uit Tilburg - Maart 2023

Showtuin in oirschot bezocht ,Yoni ons zeer goed van informatie voorzien welk type gras voor ons het beste was, dezelfde dag offerte binnen, hier waren we het snel over eens: opdracht gegeven voor plaatsing. Binnen een dag of 10 vakkundig geplaats door John, en genieten! Alles zeer netjes afgewerkt. in een woord SUPER levering en plaatsing zoals afgesproken en zeer snel goed zo ga zo door, wat een vakmensen!


Familie uit Hoogeloon - Februari 2022

Kunstgras offerte aanvragen?

Wilt u graag kunstgras offerte aanvragen? Klik dan op de button hieronder en vul eenvoudig het formulier in.

Offerte aanvragen