• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Installatie van a tot z

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Kunstgras toepassingen

Heeft u geen groene vingers? Of geen tijd om het gazon bij te houden zodat het altijd mooi groen is? Vaak denkt men er als eerste om het kunstgras toe te passen in de tuin. Maar er zijn veel meer kunstgras toepassingen! Denk eens aan etalages, op uw boot, in het hondenhok of in het speelhuis van uw kinderen. 

Afhankelijk van uw wensen is er altijd een soort kunstgras dat bij u past. We zullen de meest gebruikelijke toepassingen kort toelichten maar mocht u een andere toepassing in uw hoofd hebben met een bepaalde kleur of soorten kunstgras? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met u mee.

kunstgras-toepassingen-in-de-tuinKunstgras toepassingen in de tuin

Niet meer maaien, niet meer bemesten, geen kapot gazon... Dit zijn maar enkele voordelen welke kunstgras u kunnen bieden wanneer u kunstgras toepast in de tuin. Een mooi en strak gazon, jaar in jaar uit. Geschikt voor kinderen om op spelen. Het gras droogt snel en ze spelen schoon en veilig. Ook huisdieren houden van kunstgras. Doordat kunstgras onderhoudsarm is kunt u meer tijd besteden aan andere dingen, zoals barbequen in de tuin, in plaats van kantjes steken. Door de verschillende soorten kunstgras is er voor elke situatie en elke tuin een geschikte soorten.

kunstgras-toepassingen-op-het-balkonKunstgras op het balkon toepassen

Geeft u liever een moderne, chique uitstaling aan uw balkon of brengt u liever het tuingevoel naar het balkon door kunstgras toe te passen? Naast het natuurlijke groene kunstgras is het ook mogelijk om gekleurd kunstgras op het balkon te leggen. Dit geeft een hele andere uitstraling dan de houten planken of de betonnen look. Daarnaast is het heerlijk om er met uw blote voeten op te lopen en kunt het kunstgras gewoon stofzuigen om het schoon te houden. Voor een extra zachte ondergrond en om ervoor te zorgen dat de waterafvoer goed blijft, kan er kunstgras drainage gelegt worden.

kunstgras-toepassingen-voor-dakterrasKunstgras voor dakterras

Ook op het dakterras kan kunstgras een hele andere uitstraling geven. Misschien heeft u verder geen tuin en zou u deze toch graag willen. Met kunstgras haalt u de tuin naar uw dakterras, zonder het vele onderhoud wat een tuin met met zich mee brengt. Ligt het dakterras heel de dag in de zon? Geen probleem, wij geven 15 jaar uv-garantie op ons kunstgras en 10 jaar op het gekleurd kunstgras. Ligt het dakterras in de schaduw? Ook daar kan kunstgras tegen en het is gemakkelijk schoon te maken met een sopje of stofzuiger. Door de afwateringsgaatjes in de grasmat zal water gemakkelijk weglopen.

kunstgras-toepassingen-op-de-campingKunstgras op de camping toepassen

Door het toepassen van kunstgras op de camping bespaart u een hoop tijd en energie. Daarnaast verdwijnt eventueel zand gemakkelijk onderin de kunstgrasmat waardoor het langer schoon blijft.
Ook de eigenaren van een kampeerterrein of camping kiezen steeds vaker voor kunstgras op de staanplaatsen of om de vakantie woningen. Ook voor de sportvelden en speelveldjes wordt dit steeds vaker toegepast. Kunstgras op de camping is een duurzame en onderhouds arme oplossing!

kunstgras-toepassingen-rondom-zwembadKunstgras onder het zwembad toepassen

Kunstgras van Garden Sense kan tegen chloor, dus ook tegen het chloorwater uit zwembaden. Al is het een kleiner rond badje of een ingegraven zwembad in de tuin, kunstgras toepassen rondom of onder het zwembad biedt veel voordelen. Het water wordt minder snel vies, het gazon is niet meer geel wanneer het zwembad weg gehaald wordt, het is waterdoorlatend en zacht voor de voeten! Ook kan het kunstgras tijdelijk onder het zwembad gelegd worden en daarna weer opgeborgen worden in de garage.

kunstgras-toepassingen-sportgras-speelgrasKunstgras toepassen als sportgras en speelgras

Het onderhoud van een speelgazon of een sportgazon vergt veel aandacht mocht u dit natuurgazon heel het jaar door mooi willen houden. Met kunstgras spelen we schoner, veiliger en het gazon is jaar in jaar uit mooi groen. Daarnaast geen groene broeken en het kunstgras zal niet kapot gaan. Het is echter wel erg belangrijk dat u een juist soort kunstgras kiest voor uw situatie. 
In combinatie met eventuele kunstgras valdemping kan er een zachte ondergrond worden gemaakt onder speeltoestellen.

kunstgras-toepassingen-voor-binnenKunstgras toepassingen voor binnen

Ook in huis biedt kunstgras veel creatieve oplossingen voor uw interieur. Bijvoorbeeld een stoere voetbal kamer voor uw zoon, een kunstgras mat om op te spelen met auto's en tractors of een schouw bekleed met zwart kunstgras voor meer structuur en geluidsdemping in huis.

 

kunstgras-toepassingen-voor-evenementenKunstgras voor evenementen

Kunstgras gaat erg lang mee. Maar soms is het leuk om kunstgras maar voor tijdelijk toe te passen, bijvoorbeeld op een evenement. Het kunstgras hoeft dan niet van de best kwaliteit te zijn omdat het maar even mee hoeft te gaan. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om kunstgras te huren. Hierdoor bespaart u overbodige kosten en kunt u toch de sfeer en opvallendheid van kunstgras toepassen voor uw evenement.

Kunstgras. . . er zijn zoveel toepassingen en mogelijkheden!

Op onze Pinterest pagina kunt u veel ideeën en inspiratie opdoen. Op zoek naar aankleding van uw balkon, uiteraard in combinatie met kunstgras? Neem eens een kijkje of vraag ons met u mee te denken. Ideeën voor in de tuin, op kantoor, in het interieur en heel veel andere creatieve toepassingen van kunstgras. Ervaar het zelf!

Wat onze klanten zeggen

"

Op 27 november zijn we een kijkje gaan nemen bij Garden Sense. Door een mooi aangelegde tuin met diverse kunstgras varianten, kregen wij al snel een goed beeld van de verschillende kunstgrassoorten. Je kunt het zien en voelen en dat is erg prettig. Dankzij de gemoedelijke ontvangst en de professionele houding van Yoni, hebben wij nog diezelfde dag besloten om voor het kunstgras van Garden Sense te gaan en wel voor de GS WILD. Waarom de GS WILD: Door de kleur en lange (wilde) sprietlengte gaf dit voor ons de meest natuurlijke uitstraling. Op 8 december is het kunstgras al door John gelegd en het ziet er ontzettend mooi, strak en niet geheel onbelangrijk: erg natuurlijk uit! Kortom: Wij zijn een blije klant!


Sjors & Kim uit Bladel - Februari 2017

"Omdat wij al 3 keer graszoden hadden gelegd en al twee keer gras ingezaaid hadden en er telkens een hoop mos, onkruid en kale plekken kwamen, hebben we besloten kunstgras te laten leggen. We zijn op zoek gegaan en kwamen uit bij Garden Sense in Oirschot. Waauw, wat hebben ze daar veel keus! Van de eigenaar John kregen we ook goede uitleg over hoe we het zouden moeten leggen of hoe het gelegd zou moeten worden. Uiteindelijk hebben we besloten dat we het door hen zouden laten leggen. Geweldig wat een nette, gezellige, maar vooral harde werker, en hij nam ook al ons oude gras en zand mee. John nogmaals bedankt , het gras ligt er perfect in. De tuin ligt er nu mooi bij en we hebben er nu al plezier van!"


Ben & Joke uit Eindhoven - Juni 2018

"Wij zijn erg te spreken over de service en prijs-kwaliteitverhouding van Garden Sense. We werden erg vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van het kunstgras. Voor een mooie prijs werd ons oude gras en zand meegenomen en het nieuwe kunstgras gelegd. Goede, vriendelijke en nette service voor een hele mooie prijs."


Linda & Michael uit Tilburg - November 2016

Na een goed advies en een nette offerte is vandaag het kustgras in mijn voor en achtertuin aangelegd. De reacties zijn alom positief. Ik ben ook zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee het hele proces van advies, offerte en aanleg werd doorlopen. Het is zeer goed te merken dat je met een professionele organisatie, die meedenkt en weet waar ze over spreken.


Meneer van Esch - Juli 2018

John en Yoni zijn een gouden duo. Yoni is goed bereikbaar en denkt graag snel mee en John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Hij heeft plezier in het werk en straalt dat ook uit. Daarnaast denkt hij ook mee bij het aanleggen en is het een aardige man. Kortom, voor mooi kunstgras en goed advies en aanleg moet je bij Garden Sense zijn. John en Yoni bedankt!


Liese-Rixt en Bart - Februari 2019

'GARDEN SENSE mag met recht in hoofdletters geschreven worden. Wat een fijn bedrijf om mee samen te mogen werken. Na een ongedwongen eerste bezoek in Oktober bij Yoni hadden wij meteen al besloten om niet verder te gaan kijken en GARDEN SENSE het kunstgras aan te laten leggen. We kregen het advies om in januari nog een keer op de koffie te komen om de nieuwste grasssoorten en kleuren te komen bekijken. Wij hebben gekozen voor GS Branch. John is een echte vakman en gaat voor 100 % resultaat en dat is dan ook terug te zien in het gras! Een echt Brabants bedrijf waar men de tijd voor je neemt en met goede adviezen komt en een eerlijke service! En last but not least ...het echte genieten kan nu gaan beginnen. John en Yoni bedankt!'


Familie van den Heuvel - maart 2017

Wij zijn zeer goed geholpen door Yoni en de keuze was divers. Het aanleggen door John verliep precies zoals was doorgesproken en het ziet er perfect uit. Een aanrader!!!!


Familie de Kort uit Udenhout - Maart 2019

Nieuws ontvangen over acties en aanbiedingen van Garden Sense?