• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Installatie van a tot z

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Kunstgras groothandel

Opzoek naar een leverancier op het gebied van kunstgras? Als kunstgras groothandel bieden wij een aantrekkelijk samenwerking.
Steeds meer particulieren en bedrijven kiezen voor kunstgras, waardoor de vraag naar dit product sterk groeiende is. Zoekt u een leverancier die kwaliteitsproducten levert en staat achter de producten die zij bieden? Persoonlijk contact, advies en een bedrijf dat met u meedenkt? 

Aantrekkelijk samenwerking als kunstgras dealer

Garden Sense is uw kunstgras leverancier voor de realisatie van kunstgras voor tuinen, balkon, dakterras, sportvelden, speelplaatsen en openbaar groen. Duurzaam en kwalitatief kunstgras, Garden Sense biedt voordelen:

kunstgras-groothandel   kunstgras-leverancier   kunstgras inkopen

Kunstgras inkopen als hovenier? Wordt kunstgras leverancier!

Wij bieden een ruim assortiment direct uit voorraad. Op maat gesneden of liever extra korting bij afname van volle rollen kunstgras? Als dealer van kunstgras heeft u zelf de keus hoe u wilt werken. Wij zijn uw magazijn. Het kunstgras wordt ontwikkeld met de nieuwste technieken, producten en garen en samenstellingen. Daarnaast geven wij graag advies wanneer u twijfelt over hoe het kunstgras aan te leggen en bieden wij ook een cursus zodat wij onze tructjes en tips aan u door kunnen geven.

Geen concurrent maar een unieke samenwerking!kunstgras-dealer-worden

Veel dealers maken gebruik van onze kunstgras showtuin. Hier laten wij verschillende soorten kunstgras zien welke gelegt zijn zoals het hoort. Dit geeft een duidelijk beeld en zo kan er goed bekeken worden welk type geschikt is voor elke situatie.

De tijd die u normaal stopt in het advies geven en offerte opstellen nemen wij volledig uit handen! Dit scheelt veel tijd, vooral in de avonduren en weekeinden. De klant komt bij ons langs in de showtuin waar wij een juist advies geven en de verschillen uitleggen. Wij kunnen (desgewenst) de benodigde meters en producten opschrijven. Deze offerte sturen wij dan ook naar de dealer zodat hij of zij deze kan aanvullen met de arbeids wensen. Wij geloven sterk in deze mogelijkheid en merken dat dealers het fijn vinden dat er een goed advies gegeven wordt in offerte en advies werk, welke uren doorgaans ook niet betaald worden, maar ook de klant erg tevreden is doordat zij een goede keuze kunnen maken en een goed en juist advies op maat krijgen. 

Kopje koffie?

Op zoek naar een adres waar u kunstgras en bijbehorende producten kunt inkopen, zodat u deze vanuit uw assortiment aan uw klanten kunt aanbieden? Of besteedt u de installatie van het kunstgras liever uit? Technisch en commercieel advies, ruime informatie en ervaring? Samen kunnen we een mooie samenwerking creëren. 

Een keer in het jaar, rond januari, organiseren wij een dealer avond voor al onze dealers en bedrijven die interesse hebben om dealer te worden. Inschrijven? Neem contact met ons op, wij maken graag kennis!

Kennis, ervaring, persoonlijk en deskundig advies voor het aanleggen van kunstgrasprojecten

Wat onze klanten zeggen

"

Op 27 november zijn we een kijkje gaan nemen bij Garden Sense. Door een mooi aangelegde tuin met diverse kunstgras varianten, kregen wij al snel een goed beeld van de verschillende kunstgrassoorten. Je kunt het zien en voelen en dat is erg prettig. Dankzij de gemoedelijke ontvangst en de professionele houding van Yoni, hebben wij nog diezelfde dag besloten om voor het kunstgras van Garden Sense te gaan en wel voor de GS WILD. Waarom de GS WILD: Door de kleur en lange (wilde) sprietlengte gaf dit voor ons de meest natuurlijke uitstraling. Op 8 december is het kunstgras al door John gelegd en het ziet er ontzettend mooi, strak en niet geheel onbelangrijk: erg natuurlijk uit! Kortom: Wij zijn een blije klant!


Sjors & Kim uit Bladel - Februari 2017

"Omdat wij al 3 keer graszoden hadden gelegd en al twee keer gras ingezaaid hadden en er telkens een hoop mos, onkruid en kale plekken kwamen, hebben we besloten kunstgras te laten leggen. We zijn op zoek gegaan en kwamen uit bij Garden Sense in Oirschot. Waauw, wat hebben ze daar veel keus! Van de eigenaar John kregen we ook goede uitleg over hoe we het zouden moeten leggen of hoe het gelegd zou moeten worden. Uiteindelijk hebben we besloten dat we het door hen zouden laten leggen. Geweldig wat een nette, gezellige, maar vooral harde werker, en hij nam ook al ons oude gras en zand mee. John nogmaals bedankt , het gras ligt er perfect in. De tuin ligt er nu mooi bij en we hebben er nu al plezier van!"


Ben & Joke uit Eindhoven - Juni 2018

"Wij zijn erg te spreken over de service en prijs-kwaliteitverhouding van Garden Sense. We werden erg vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van het kunstgras. Voor een mooie prijs werd ons oude gras en zand meegenomen en het nieuwe kunstgras gelegd. Goede, vriendelijke en nette service voor een hele mooie prijs."


Linda & Michael uit Tilburg - November 2016

Na een goed advies en een nette offerte is vandaag het kustgras in mijn voor en achtertuin aangelegd. De reacties zijn alom positief. Ik ben ook zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee het hele proces van advies, offerte en aanleg werd doorlopen. Het is zeer goed te merken dat je met een professionele organisatie, die meedenkt en weet waar ze over spreken.


Meneer van Esch - Juli 2018

John en Yoni zijn een gouden duo. Yoni is goed bereikbaar en denkt graag snel mee en John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Hij heeft plezier in het werk en straalt dat ook uit. Daarnaast denkt hij ook mee bij het aanleggen en is het een aardige man. Kortom, voor mooi kunstgras en goed advies en aanleg moet je bij Garden Sense zijn. John en Yoni bedankt!


Liese-Rixt en Bart - Februari 2019

'GARDEN SENSE mag met recht in hoofdletters geschreven worden. Wat een fijn bedrijf om mee samen te mogen werken. Na een ongedwongen eerste bezoek in Oktober bij Yoni hadden wij meteen al besloten om niet verder te gaan kijken en GARDEN SENSE het kunstgras aan te laten leggen. We kregen het advies om in januari nog een keer op de koffie te komen om de nieuwste grasssoorten en kleuren te komen bekijken. Wij hebben gekozen voor GS Branch. John is een echte vakman en gaat voor 100 % resultaat en dat is dan ook terug te zien in het gras! Een echt Brabants bedrijf waar men de tijd voor je neemt en met goede adviezen komt en een eerlijke service! En last but not least ...het echte genieten kan nu gaan beginnen. John en Yoni bedankt!'


Familie van den Heuvel - maart 2017

Wij zijn zeer goed geholpen door Yoni en de keuze was divers. Het aanleggen door John verliep precies zoals was doorgesproken en het ziet er perfect uit. Een aanrader!!!!


Familie de Kort uit Udenhout - Maart 2019

Nieuws ontvangen over acties en aanbiedingen van Garden Sense?