• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Binnen 2 weken geïnstalleerd

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Kunstgras groothandel

Opzoek naar een leverancier op het gebied van kunstgras? Als kunstgras groothandel bieden wij een aantrekkelijk samenwerking.
Steeds meer particulieren en bedrijven kiezen voor kunstgras, waardoor de vraag naar dit product sterk groeiende is. Zoekt u een leverancier die kwaliteitsproducten levert en staat achter de producten die zij bieden? Persoonlijk contact, advies en een bedrijf dat met u meedenkt? 

Aantrekkelijk samenwerking als kunstgras dealer

Garden Sense is uw kunstgras leverancier voor de realisatie van kunstgras voor tuinen, balkon, dakterras, sportvelden, speelplaatsen en openbaar groen. Duurzaam en kwalitatief kunstgras, Garden Sense biedt voordelen:

kunstgras-groothandel   kunstgras-leverancier   kunstgras inkopen

Kunstgras inkopen als hovenier? Wordt kunstgras leverancier!

Wij bieden een ruim assortiment direct uit voorraad. Op maat gesneden of liever extra korting bij afname van volle rollen kunstgras? Als dealer van kunstgras heeft u zelf de keus hoe u wilt werken. Wij zijn uw magazijn. Het kunstgras wordt ontwikkeld met de nieuwste technieken, producten en garen en samenstellingen. Daarnaast geven wij graag advies wanneer u twijfelt over hoe het kunstgras aan te leggen en bieden wij ook een cursus zodat wij onze tructjes en tips aan u door kunnen geven.

Geen concurrent maar een unieke samenwerking!kunstgras-dealer-worden

Veel dealers maken gebruik van onze kunstgras showtuin. Hier laten wij verschillende soorten kunstgras zien welke gelegt zijn zoals het hoort. Dit geeft een duidelijk beeld en zo kan er goed bekeken worden welk type geschikt is voor elke situatie.

De tijd die u normaal stopt in het advies geven en offerte opstellen nemen wij volledig uit handen! Dit scheelt veel tijd, vooral in de avonduren en weekeinden. De klant komt bij ons langs in de showtuin waar wij een juist advies geven en de verschillen uitleggen. Wij kunnen (desgewenst) de benodigde meters en producten opschrijven. Deze offerte sturen wij dan ook naar de dealer zodat hij of zij deze kan aanvullen met de arbeids wensen. Wij geloven sterk in deze mogelijkheid en merken dat dealers het fijn vinden dat er een goed advies gegeven wordt in offerte en advies werk, welke uren doorgaans ook niet betaald worden, maar ook de klant erg tevreden is doordat zij een goede keuze kunnen maken en een goed en juist advies op maat krijgen. 

Kopje koffie?

Op zoek naar een adres waar u kunstgras en bijbehorende producten kunt inkopen, zodat u deze vanuit uw assortiment aan uw klanten kunt aanbieden? Of besteedt u de installatie van het kunstgras liever uit? Technisch en commercieel advies, ruime informatie en ervaring? Samen kunnen we een mooie samenwerking creëren. 

Een keer in het jaar, rond januari, organiseren wij een dealer avond voor al onze dealers en bedrijven die interesse hebben om dealer te worden. Inschrijven? Neem contact met ons op, wij maken graag kennis!

Kennis, ervaring, persoonlijk en deskundig advies voor het aanleggen van kunstgrasprojecten

Wat onze klanten zeggen

"

"Heel erg goed geholpen, en snel, zelfs in deze corona tijd. Yoni denkt mee en geeft goede adviezen. Wij zijn dik tevreden. Bedankt voor de goede service!!"


Familie uit Best - Januari 2021

''Dag Yoni & John Gister, 28 mei, hebben jullie bij ons het grastapijt gelegd. Het eindresultaat is echt helemaal top. Mooier dan we verwacht hadden. En wat is John een topvent. Hij heeft zelfs de banden vervangen die ik gelegd had omdat er een paar niet zo mooi waren. Dat noem ik nou echt top service eerste klasse. Bij thuiskomst was alles netjes opgeruimd en leek alsof er niemand geweest was. De 5 sterren hebben jullie meer dan verdiend. Ik zal jullie aan iedereen aanraden. Ga zo door. En oja, Yoni. Jij ook bedankt voor je duidelijke, enthousiaste en vriendelijke uitleg bij ons bezoek een jullie showroom. Wij gunde het jullie gelijk. Hopen dat we jullie niet meer nodig hebben al ben ik er zeker van dat jullie ook dan weer klaar staan voor ons."


Familie uit Goirle - Mei 2020

"Wij zijn erg te spreken over de service en prijs-kwaliteitverhouding van Garden Sense. We werden erg vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van het kunstgras. Voor een mooie prijs werd ons oude gras en zand meegenomen en het nieuwe kunstgras gelegd. Goede, vriendelijke en nette service voor een hele mooie prijs."


Linda & Michael uit Tilburg - November 2020

"Na een goed advies en een nette offerte is vandaag het kustgras in mijn voor en achtertuin aangelegd. De reacties zijn alom positief. Ik ben ook zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee het hele proces van advies, offerte en aanleg werd doorlopen. Het is zeer goed te merken dat je met een professionele organisatie, die meedenkt en weet waar ze over spreken."


Meneer van Esch - Juli 2020

John en Yoni zijn een gouden duo. Yoni is goed bereikbaar en denkt graag snel mee en John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Hij heeft plezier in het werk en straalt dat ook uit. Daarnaast denkt hij ook mee bij het aanleggen en is het een aardige man. Kortom, voor mooi kunstgras en goed advies en aanleg moet je bij Garden Sense zijn. John en Yoni bedankt!


Familie uit Eersel - November 2021

'GARDEN SENSE mag met recht in hoofdletters geschreven worden. Wat een fijn bedrijf om mee samen te mogen werken. Na een ongedwongen eerste bezoek in Oktober bij Yoni hadden wij meteen al besloten om niet verder te gaan kijken en GARDEN SENSE het kunstgras aan te laten leggen. We kregen het advies om in januari nog een keer op de koffie te komen om de nieuwste grasssoorten en kleuren te komen bekijken. Wij hebben gekozen voor GS Branch. John is een echte vakman en gaat voor 100 % resultaat en dat is dan ook terug te zien in het gras! Een echt Brabants bedrijf waar men de tijd voor je neemt en met goede adviezen komt en een eerlijke service! En last but not least ...het echte genieten kan nu gaan beginnen. John en Yoni bedankt!'


Familie van den Heuvel - 2020

"Wij zijn zeer tevreden met de vriendelijke ontvangst, wijze van voorlichting en meedenken om onze tuin tot een heel mooi plaatje te maken, zodat wij hier jaren plezier van zullen hebben. Tevens zijn wij zeer tevreden met de prima prijs/kwaliteitsverhouding en als belangrijkste uiteraard de wijze hoe het gelegd wordt. In 1 woord : Geweldig!"


Familie uit Tilburg - Maart 2020

Nieuws ontvangen over acties en aanbiedingen van Garden Sense?