• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Installatie van a tot z

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Kunstgras Weert

Kunstgras in Weert kopen bij een betrouwbare en specialistische kunstgrasleverancier? Dan kiest u voor GardenSense. Op steenworp afstand van Weert treft u onze prachtige showtuin in Oirschot, waar u maar liefst 15 kunstgrasvarianten kunt bezichtigen. Onze kunstgrasspecialisten helpen u graag bij het kiezen van het juiste kunstgras voor úw locatie in Weert! kunstgras-weert

Kunstgras in Weert kopen

GardenSense bevindt zich op zo’n 30 minuten rijden van Weert. Hier kunt u kunstgras kopen in diverse soorten en maten, speciaal afgestemd op uw gebruiksdoel. Wilt u kunstgras laten instaleren bij uw bedrijf in Weert of kiest u voor kunstgras in uw eigen privétuin? Onze kunstgrasspecialisten weten precies welk kunstgras het beste past bij uw situatie. Bovendien bieden we tal van soorten en uitstralingen; van natuurlijke kunstgrasvezel tot schitterende lentegroene uitstraling.

installatieservice-kunstgras-in-weertInstallatieservice kunstgras in Weert

Wilt u niet alleen kunstgras in de buurt van Weert kopen, maar ook in Weert laten installeren? Geen probleem. GardenSense beschikt over een eigen legservice met vakkundig opgeleide installateurs. Zij komen het kunstgras bij u in Weert instaleren op het moment dat het u het beste uitkomt en tegen een eerlijke prijs. U ontvangt hiervoor vooraf een offerte. En het makkelijke is dat we meteen uw oude grond afvoeren en zorgen dat alle basisfactoren voor een kundige installatie aanwezig zijn. Van een goede fundering tot het juiste drukverdeeldoek.

Kunstgras showtuin vlakbij Weert

Als u kunstgras koopt is het fijn om vooraf een duidelijk beeld te hebben van het eindresultaat. Daarom raden wij u van harte aan om langs te komen in onze showtuin vlakbij Weert. Op onze prachtige landelijke locatie in Oirschot kunt u ruim 15 kunstgrasvarianten bekijken in een groot formaat. Kom binnenkort ook bij ons langs voor een kop koffie en vind het kunstgras dat bij ú past. Al veel klanten uit Weert gingen u voor!

Komt u uit Weert en heeft u interesse in ons kwaliteit kunstgras? Kom vandaag nog onze kunstgras showtuin in Oirschot bezichtigen of neem contact met ons op voor een afspraak!

Wat onze klanten zeggen

"

Op 27 november zijn we een kijkje gaan nemen bij Garden Sense. Door een mooi aangelegde tuin met diverse kunstgras varianten, kregen wij al snel een goed beeld van de verschillende kunstgrassoorten. Je kunt het zien en voelen en dat is erg prettig. Dankzij de gemoedelijke ontvangst en de professionele houding van Yoni, hebben wij nog diezelfde dag besloten om voor het kunstgras van Garden Sense te gaan en wel voor de GS WILD. Waarom de GS WILD: Door de kleur en lange (wilde) sprietlengte gaf dit voor ons de meest natuurlijke uitstraling. Op 8 december is het kunstgras al door John gelegd en het ziet er ontzettend mooi, strak en niet geheel onbelangrijk: erg natuurlijk uit! Kortom: Wij zijn een blije klant!


Sjors & Kim uit Bladel - Februari 2017

"Omdat wij al 3 keer graszoden hadden gelegd en al twee keer gras ingezaaid hadden en er telkens een hoop mos, onkruid en kale plekken kwamen, hebben we besloten kunstgras te laten leggen. We zijn op zoek gegaan en kwamen uit bij Garden Sense in Oirschot. Waauw, wat hebben ze daar veel keus! Van de eigenaar John kregen we ook goede uitleg over hoe we het zouden moeten leggen of hoe het gelegd zou moeten worden. Uiteindelijk hebben we besloten dat we het door hen zouden laten leggen. Geweldig wat een nette, gezellige, maar vooral harde werker, en hij nam ook al ons oude gras en zand mee. John nogmaals bedankt , het gras ligt er perfect in. De tuin ligt er nu mooi bij en we hebben er nu al plezier van!"


Ben & Joke uit Eindhoven - Juni 2018

"Wij zijn erg te spreken over de service en prijs-kwaliteitverhouding van Garden Sense. We werden erg vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van het kunstgras. Voor een mooie prijs werd ons oude gras en zand meegenomen en het nieuwe kunstgras gelegd. Goede, vriendelijke en nette service voor een hele mooie prijs."


Linda & Michael uit Tilburg - November 2016

Na een goed advies en een nette offerte is vandaag het kustgras in mijn voor en achtertuin aangelegd. De reacties zijn alom positief. Ik ben ook zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee het hele proces van advies, offerte en aanleg werd doorlopen. Het is zeer goed te merken dat je met een professionele organisatie, die meedenkt en weet waar ze over spreken.


Meneer van Esch - Juli 2018

John en Yoni zijn een gouden duo. Yoni is goed bereikbaar en denkt graag snel mee en John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Hij heeft plezier in het werk en straalt dat ook uit. Daarnaast denkt hij ook mee bij het aanleggen en is het een aardige man. Kortom, voor mooi kunstgras en goed advies en aanleg moet je bij Garden Sense zijn. John en Yoni bedankt!


Liese-Rixt en Bart - Februari 2019

'GARDEN SENSE mag met recht in hoofdletters geschreven worden. Wat een fijn bedrijf om mee samen te mogen werken. Na een ongedwongen eerste bezoek in Oktober bij Yoni hadden wij meteen al besloten om niet verder te gaan kijken en GARDEN SENSE het kunstgras aan te laten leggen. We kregen het advies om in januari nog een keer op de koffie te komen om de nieuwste grasssoorten en kleuren te komen bekijken. Wij hebben gekozen voor GS Branch. John is een echte vakman en gaat voor 100 % resultaat en dat is dan ook terug te zien in het gras! Een echt Brabants bedrijf waar men de tijd voor je neemt en met goede adviezen komt en een eerlijke service! En last but not least ...het echte genieten kan nu gaan beginnen. John en Yoni bedankt!'


Familie van den Heuvel - maart 2017

Wij zijn zeer goed geholpen door Yoni en de keuze was divers. Het aanleggen door John verliep precies zoals was doorgesproken en het ziet er perfect uit. Een aanrader!!!!


Familie de Kort uit Udenhout - Maart 2019

Nieuws ontvangen over acties en aanbiedingen van Garden Sense?