• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Binnen 2 weken geïnstalleerd

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Ervaringen met kunstgras

ervaringen-met-kunstgras-laten-leggen-of zelf leggenSteeds meer mensen kiezen voor kunstgras. Voor ons geen verrassing want wij zijn allang overtuigd van de voordelen van kunstgras. De vele positieve ervaringen met kunstgras van particulieren maar ook bedrijven zijn steeds vaker te lezen en te horen. Bij het maken van een keuze is het altijd fijn om ervaringen van andere te kunnen lezen zodat u zeker weet dat u een juiste keuze maakt voor uw situatie.

Zodoende geven wij de mogelijkheid om reacties en ervaringen te lezen van klanten die u voor gingen. Zo kunnen ervaringen met kunstgras en ons bedrijf gelezen worden, kunstgras voorbeelden bekeken of lees een kunstgras review. Ook foto's van het resultaat zijn toegevoegd, zodat het plaatje compleet is en u kunt ontdekken wat wij eventueel voor u kunnen betekenen.

Schrijf zelf een review over Garden Sense: Deel uw ervaring!

Kunstgras ervaringen en revieuw op een rijtje!

Laatst hadden we Simone in onze kunstras showtuin lopen. Ze twijfelde tussen kunstgras of een natuurgazon. Daar waar ze twee kleine kinderen had en de derde op komst was, bracht ze toch maar eens een bezoekje aan een kunstgras bedrijf om zich te laten informeren. Ze was er zelf al van overtuigd dat de kinderen zacht spelen op kunstgras, maar er waren nog veel meer voordelen waar Simone nog niet aan gedacht had:

Een aantal weken later lag het kunstgras in de tuin van Simone. Haar ervaring met kunstgras: 'Met kunstgras koop je vrije tijd, iets wat ik goed kan gebruiken met 3 kleine kinderen!'

Ervaringen met kunstgras 5-sterrenspecialist.

Als 5-sterrenspecialist geven we goed advies en garantie. Daarnaast leveren we vakmanschap, kwaliteit en service. Onze klanten wordt gevraagd om een NPS score te geven. Zo kan er bepaald worden of we aan deze voorwaarden voldoen en hoe onze klanten deze punten ervaren hebben.
Deze meter hieronder toont de score welke ons gegeven is door onze klanten. Door op deze meter te klikken kunt u verschillende ervaringen met kunstgras en ons bedrijf lezen.

 

Daarnaast kunt u ook diverse andere kunstgras voorbeelden bekijken:

Meer informatie over ons? Neem contact op, wij helpen u graag verder!

'We zijn zeer tevreden met de service van Garden Sense. Ze kwamen alle afspraken na en de service is persoonlijk, warm en professional. Eindresultaat is naar grote tevredenheid. Dank je wel!'
Familie uit TilburgErvaring-met-kunstgras-van-anderen

'Wij zijn zeer tevreden over het gelegde kunstgras. Goede uitleg van Yoni, duidelijke offerte. We moesten door omstandigheden een paar keer met de datum van het leggen schuiven,was geen enkel probleem. Tim bedankt voor het leggen, super gedaan.'
Familie uit Esch

'Goede ervaringen met Yoni en John. Yoni hoefde je maar te appe of te bellen en reageerde meteen en oplossingsgericht. John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Dus voor goed advies en goede service voor mooi kunstgras moet je bij Garden Sense zijn. Nogmaals bedankt!'
Familie uit Gemert

'Wij hebben recentelijk onze achtertuin van kunstgras laten voorzien door Garden Sense. Van A tot Z prima geregeld! Na een bezoek aan hun showtuin een goed beeld gekregen van verschillende soorten, lengtes en welk gras waarvoor geschikt is. Persoonlijk, vriendelijk en behulpzaam contact en advies door Yoni. We wilden stevig gras omdat er kinderen, zwembadje, speeltoestel en honden op moeten kunnen en tegelijkertijd mooi ogen. Uiteindelijk gekozen voor Vireo, een kruising tussen stevigheid en toch wat langere spriet. Op korte termijn kon er al voorbereid worden. In 1 ochtend oude gras eruit, alles afgegraven, gevuld met granulaat en strak getrokken, paar dagen later door John nogmaals rechtgetrokken, voorzien van drukverdelend doek en gras kundig gelegd. In de goede richting en met zo min mogelijk verlies en lijmnaden. Ingestrooid met instrooizand. Uitgebreid verdeeld, ingeborsteld en geblazen. En dat alles voor een eerlijke prijs. We kregen van John als tip wat extra instrooizand te strooien onder speeltoestel, daarom liet hij een zak extra voor ons achter. Wij zijn uitermate tevreden met hun werkwijze en het eindresultaat! Hadden we veel eerder moeten doen! Dankjewel Garden Sense!'
Familie uit Gemert

'Er is op korte termijn ca 60 m2 gazon gelegd in de kwaliteit GS Rover. tapijt is keurig gelegd , en zeer mooi opgeleverd , de tuin is weer een plaatje om te zien!'
Familie uit Best

Heel tevreden over de kwaliteit van het kunstgras en hoe het werd geïnstalleerd. Top!
Meneer uit Veldhoven

ervaring-met-kunstgrasmat-in-tuinWij zijn zeer tevreden door jullie professionele begeleiding voor het kiezen en aanleggen van onze Willow kunstgrasmat. Afspraken werden zeer op tijd nagekomen en deskundig en snel uitgevoerd. Heel veel succes met jullie bedrijf.
Familie uit Eindhoven

Goed advies, snelle en duidelijke communicatie. Daarnaast is het eind resultaat erg mooi geworden!
Jack uit Sint Oedenrode

Eind middag half maart 2022 een mail met foto's en tekeningen gestuurd met de vraag of mijn terras voorzien kon worden van kunstgras. Begin van de avond een reactie met eenervaringen-met-kunstgras-van-anderen prima voorstel. Maar direct rond gemaakt. Bij Garden Sense ter plaatse in Oirschot samen met Yoni de kleur uitgezocht en overige afspraken gemaakt. En al op 1 april heeft John het keurig gelegd. Prima familie om zaken mee te doen. Afspraak is afspraak en leveren m.i. kwaliteit. En last out not least, ze zijn nog eens bijzonder aardig ook!
Meneer uit Den Bosch

Showtuin in oirschot bezocht ,Yoni ons zeer goed van informatie voorzien welk type gras voor ons het beste was ,zelfde dag offerte binnen , hier waren we het snel over eens, opdracht gegeven voor plaatsing, binnen een dag of 10 vakkundig geplaats door john. en genieten, alles zeer netjes afgewerkt. in een woord SUPER levering en plaatsing zoals afgesproken en zeer snel goed zo ga zo door wat een vakmensen.
Familie uit Hoogeloon

We genieten nu al een paar maanden van onze tuin met TOP kunstgras. Achteraf spijt dat we dit niet jaren eerder al hebben gedaan. Heerlijk speelgras voor de kids en het ziet er altijd netjes uit. John en zijn collega waren in 5 uurtjes klaar, en ze hebben het prima achter gelaten. Met Yoni heb ik de planning en afstemming gedaan en dat verliep ook op een zeer prettige en professionele manier. Garden Sense heeft bij ons een prima indruk achter gelaten!
Familie uit Vught

Wij zijn zeer tevreden met de vriendelijke ontvangst, wijze van voorlichting en meedenken om onze tuin tot een heel mooi plaatje te maken, zodat wij hier jaren plezier van zullen hebben. Tevens zijn wij zeer tevreden met de prima prijs/kwaliteitsverhouding en als belangrijkste uiteraard de wijze hoe het gelegd wordt. In 1 woord : Geweldig!
Familie uit Tilburg

Super blij met onze mooie achtertuin! Perfect kunstgras en opgebouwde trampoline door Garden Sense. Meer gedaan dan gevraagd! Bedankt!!!
Familie uit Best

Heel erg goed geholpen, en snel, zelfs in deze corona tijd. Yoni denkt mee en geeft goede adviezen. Wij zijn dik tevreden. Bedankt voor de goede service!!
Familie uit Best

Wij zijn super blij met ons mooie kunstgrasveld! Na een prettige telefonische uitleg en een bezoek aan de showtuin kregen we heel snel een offerte. En vervolgens kon ook het kunstgras nog op heel korte termijn worden gelegd, super snelle service. En het eindresultaat mag er ook wezen. Wat heerlijk dat het groen is en blijft en dat maaien en onderhoud nu verleden tijd is!
Familie uit Mierlo

Deskundig, betrouwbaar, vriendelijk en snel: dik tevreden over Garden Sense en het prachtige kunstgras in onze tuin!
Familie uit Hooge Mierdeervaring-kunstgras-branch-eindhoven

Garden Sense levert een top product en installeert zeer professioneel, volgens afspraak op tijd met een geweldig eindresultaat. Een meerwaarde in de tuin!!
Familie uit Eindhoven

Na jarenlange frustratie van onkruid en allerlei andere plantjes in het gras zijn we overgestapt op kunstgras. We hadden inmiddels 3x nieuw gras laten leggen de afgelopen 15 jaar met elke keer dezelfde problemen. Het eerste bedrijf wat wij vonden op internet was Garden Sense. De website sprak ons meteen aan. Uitgebreid en duidelijk. De contacten verliepen ivm het Corona-virus via de mail en telefoon. Snelle reactie op vragen en een eerste schatting van de kosten kwamen duidelijk en uitgebreid via de mail. Ook zijn we een keer in Oirschot gaan kijken in de showtuin. Ook dat zag er allemaal keurig en netjes uit. Helaas maar wel begrijpelijk geen face-to-face contact ivm het Corona-virus. Uiteindelijk hebben we gekozen voor GS Rover. De afspraak om het gras te komen leggen was snel gemaakt. Eerst een halve dag grondwerk en een paar dagen later het leggen van het gras. Alles verliep in goeie en gemoedelijke sfeer. Het resultaat mag er zijn. We hebben een prachtige grasmat in de tuin, nauwelijks van echt te onderscheiden. Wij danken Yoni, John en Tim voor de verrichte werkzaamheden en het mooie resultaat!
Familie uit Deurne

Beste John en Yoni, Afgelopen maandag hebben jullie bij ons kunstgras gelegd. Wij zijn erg tevreden. Het ziet er perfect uit. John is een prettige, gezellige, harde werker. Hij heeft plezier in zijn werk. Dat straalt hij uit. Hij denkt in alles met ons mee. Ook waarderen wij de hartelijke ontvangst door jullie en het verloop van offerte t/m uitvoeren van deze klus. om: KLASSE. Wij zullen jullie zeker aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen. Mede door jullie kunnen wij genieten van een mooie tuin. John en Yoni, bedank!
Familie uit Reusel

Vanaf het eerste moment vakkundig en snel geholpen. Ook het bekijken van de showtuin in Oirschot is zeker aan te raden, hier zie je goed wat je krijgt en hoe het erbij komt te liggen. Daarnaast is er op korte termijn het kunstgras geplaatst wat vakkundig gedaan is!
Familie uit Moergestel

Wij zijn heel erg blij met ons kunstgras. Heel fijn geholpen,super aardige mensen en perfect gelegd! Kortom een aanrader!
Familie uit Helmond

We waren al langer aan het twijfelen, weer voor de zoveelste keer een nieuwe grasmat of toch voor kunstgras gaan. Na een bezoek aan Garden Sense waren we verbaasd om te zien wat voor soorten kunstgras er waren die niet van echt waren te onderscheiden. Yoni gaf ons een goede uitleg en we ontvingen diverse grote stalen om thuis rustig te kunnen bekijken onder allerlei weersomstandigheden. Wij hadden onze keuze snel gemaakt en na het exacte inmeten door John ontvingen we nog dezelfde dag de definitieve offerte. Het oude gras werd verwijderd en alles werd geprepareerd voor het leggen van het gras. Ongelooflijk in maar zes uren tijd lag er egalisatiedoek en een schitterende kunstgrasmat. De flagstones werden netjes uitgesneden en ook de vormen van de borders. Voor ons geen gras maaien meer, geen kantjes afsteken of knippen, geen verticuteren, geen onkruid bestrijden en vooral geen ergernis meer van een lelijke grasmat met kale plekken vanwege een boom en onkruid. De hond ravot heerlijk op de grasmat en wij gaan genieten van de tijd die we nu niet meer aan de grasmat kwijt zijn. Ja het bestaat dat je eigen grasmat groener is dan bij de buren. Hartelijk dank voor jullie advies en fantastisch werk! P.s. ik heb nog meer foto’s van het leggen dus als je die wilt verneem ik het graag.
Familie uit Moergestel

Ik ben zeer netjes, eerlijk en vriendelijk geholpen bij de grote keuze van kunstgras door Yoni van Graden Sense. Afspraken werden keurig en snel bevestigd en nagekomen. De aanleg door de vriendelijke John liep vlot en deskundig. Alles werd nadat de aanleg voltooid was, keurig opgeruimd en schoon achter gelaten. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat en hoop hier nog lang plezier van te mogen hebben. Bij Garden Sense staat kwaliteit en service volgens mij hoog in hun vaandel.
Familie uit Best

Jaar op jaar, na een vakantie en in de zomerperiode, de frustratie van een bruin gazon. Na veel speuren op internet terecht gekomen in Oirschot en na één bezoek direct om. Keurige uitleg door Yoni en onderbouwing met offerte. 2 stalen mee, keuze gemaakt en in overleg rond kunnen maken. Zowel de voorbereidende werkzaamheden alsook het leggen werden keurig en netjes gedaan. Super blij met het resultaat!!!
Familie Broeders

Onze meiden wilden graag kunnen hockeyen in de tuin. En dat gaat natuurlijk niet op een hobbelig grasveld. We zijn op zoek gegaan naar een bedrijf die ons hierbij kon helpen en zijn bij Yoni van Garden Sense uitgekomen. Een prettige, persoonlijke benadering, goed advies en ook heel belangrijk, een mooie prijs. We hoefden niet lang te wachten voordat het veldje door John aangelegd kon worden. Het resultaat is geweldig. De meiden zijn in ieder geval niet meer van hun hockeyveld af te slaan. Bedankt Yoni en John!!
Familie uit Eerselervaringen-met-kunstgras-garden-sense-hockey

Het is prachtig geworden. Echt vakwerk.
Familie uit Best

Dag Yoni & John Gister, 28 mei, hebben jullie bij ons het grastapijt gelegd. Het eindresultaat is echt helemaal top. Mooier dan we verwacht hadden. En wat is John een topvent. Hij heeft zelfs de banden vervangen die ik gelegd had omdat er een paar niet zo mooi waren. Dat noem ik nou echt top service eerste klasse. Bij thuiskomst was alles netjes opgeruimd en leek alsof er niemand geweest was. De 5 sterren hebben jullie meer dan verdiend. Ik zal jullie aan iedereen aanraden. Ga zo door. En oja, Yoni. Jij ook bedankt voor je duidelijke, enthousiaste en vriendelijke uitleg bij ons bezoek een jullie showroom. Wij gunde het jullie gelijk. Hopen dat we jullie niet meer nodig hebben al ben ik er zeker van dat jullie ook dan weer klaar staan voor ons. 
Familie uit Goirle

Vanaf het eerste contact (met Yoni) tot en met de uiteindelijke uitvoering (door John) zijn wij zeer tevreden. Ik zou GardenSense aan iedereen aanraden. 
Familie uit Son en Breugel

Onwijs fijn geholpen met het uitzoeken van kunstgras passend bij onze wensen. Voorbeelden mee naar huis gekregen en nog een keer komen kijken in de mooie showtuin. Uiteindelijk een keuze gemaakt en besteld. Na een paar weken werd onze tuin omgetoverd naar een fantastische tuin waar onze kindjes heerlijk kunnen spelen. De voorbereiding van de tuin en het leggen ging snel en zeer netjes, wij zijn onwijs blij met de service, de informatie, reactiesnelheid en het resultaat! Fijn bedrijf om mee samen te werken! 
Familie uit Eindhoven

We hadden besloten om voor kunstgras te gaan, op verschillende adressen wezen kijken maar bij Garden Sense hadden ze niet alleen een ruime keuze, maar ook een deskundig advies door Yoni en een scherpe offerte waarin het ook mogelijk is om zelf werkzaamheden uit te voeren. Het leggen door John ging ook perfect en geheel volgens afspraak. Kortom wij zijn erg tevreden.
Familie uit Liempde

Wij zijn super tevreden met de aanleg van het kunstgras en een trampoline in onze achtertuin. Van begin tot einde is de dienstverlening super. Zeer duidelijke uitleg in de showroom van Yoni. Daarnaast werd heel goed meegedacht met onze wensen en kregen we zeer deskundig advies. Op de dag van het leggen van het kunstgras en het plaatsen van de trampoline liep ook alles soepel.
Familie uit Tilburg

Wij hebben sinds deze week kunstgras laten leggen, super goede service, Yoni en John zijn zeer aardige (vak)mensen die ons goed hebben geholpen! Een aanrader!
Familie uit Eindhoven

Het kunstgras ziet er mooi en echt uit. Ik krijg enkel positieve reacties dus ben ik eindelijk super trots op mijn tuin. De afspraken met Yoni en John werden perfect nagekomen. Yoni gaf me een heel professionele uitleg en ik werd goed geholpen bij mijn keuze en specifieke vereisten waaraan het gras moest voldoenervaringen-kunstgras-brabant. Met mijn grote labradoodle moest het gras wel tegen een stootje bestand zijn. John is een plezier om over de vloer te krijgen, zo hard werken en toch zo vrolijk en fluitend aan de gang blijven... heerlijk! Ondertussen heeft de hond het gras al uitgebreid kunnen testen en ... het is goedgekeurd :-)
Mevrouw de Lafaille

Wij zijn zeer goed geholpen door Yoni en de keuze was divers. Het aanleggen door John verliep precies zoals was doorgesproken en het ziet er perfect uit. Een aanrader!!!!
Familie de Kort

'Op 26 oktober zijn wij wezen kijken in Spoordonk. Goed advies gehad en 3 dagen later al een complete offerte. In goed overleg en na wat informatie te hebben gedeeld via de mail kunstgras laten aanleggen eind november. Zeer fijn soepel en kundig geregeld. Yoni en John bedankt. Met vriendelijke groeten!'
Familie uit Noordwijk

Ik ben super tevreden. Het eindresultaat is fantastisch geworden. Precies zoals ik had bedoeld. Ik heb gisteren een paar foto's gemaakt en aan vrienden doorgestuurd (ook aan degene van wie ik jullie adres had) Iedereen reageert positief (behalve degene die niet van kunstgras houden) en ik zal zeker reclame maken over jullie. Jullie weten wat klantvriendelijk werken is. Leuke zaak met leuke voorbeelden. Goede prijs kwaliteit verhouding. En heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Ook de man die gisteren het gras kwam leggen heeft heel goed zijn beste gedaan. Het resultaat is er dan ook naar.  Van mij dus alleen maar  positieve geluiden. En een heel heel tevreden klant. 
Mevrouw de Kok

Wij zijn erg blij met ons mooie groene gazonnetje, en ook dat alles zo vlotjes is gegaan nette offerte keurig optijd gelegd en een gezellige man (John) die het vakkundig gelegd heeft. Zeker aan te bevelen.
Familie Kandelaars

Goed advies gekregen met als resultaat een hele mooie tuin met kunstgras. Erg tevreden over de communicatie ... "De klant is koning" .... ervaar je helaas niet bij alle bedrijven maar voor Garden Sense 10 punten!
Familie Baijens

Door Garden Sense kunstgras laten leggen. Superblij mee. Goede offerte all-in, afspraken netjes nagekomen, vriendelijke hardwerkende mannen die tussendoor je terras netje schoonspuiten en opruimen, echt vakwerk. Een grote Pluim voor Garden Sense! Een aanrader als je van kunstgras houdt.
Familie uit Best

Op 13 juli hebben we kunstgras laten leggen in 2 kleuren en zijn heel blij met het resultaat. Yoni heeft ons geholpen bij het uitkiezen van de kleuren en dacht echt met ons mee. We zijn echt heel tevreden over Garden Sense en bevelen hun aan iedereen in onze omgeving! Wij kunnen nu genieten van een gazon zonder frustraties en onderhoud en bedanken Garden Sense hiervoor!
Familie uit Eindhoven/Kunstgras-ervaring-met-brabant

Wij zijn super bij met het kunstgras gelegd door Garden Sense, het is glad en vlak. Het complete plaatje, nooit meer grasmaaien, en bijna niet te zien dat het kunstgras is, door vakman gelegd dat is duidelijk te zien. 
Familie Appel

Gekozen voor kunstgras bij Garden Sense, veel keus en goed advies. De monsterstukken die bij hen aan huis liggen zijn mooi en duidelijk echt wat het is in werkelijkheid. Leggen en afwerken keurig netjes ​​​​​.
Familie Pepers

Na een goed advies en een nette offerte is vandaag het kustgras in mijn voor en achtertuin aangelegd. De reacties zijn alom positief. Ik ben ook zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee het hele proces van advies, offerte en aanleg werd doorlopen. Het is zeer goed te merken dat je met een professionele organisatie, die meedenkt en weet waar ze over spreken.
Meneer van Esch

Vandaag erg goed geholpen door de zeer enthousiaste eigenaresse Yoni van Garden Sense. Ook voor het kleine werk (coupon) krijgt men de volle aandacht. Volop keus. Beslist een bezoekje waard!
Familie Burgers

Na vergelijk uitgekomen bij Garden Sense, deskundig advies is het kunstgras keurig en snel gelegd voor een heel redelijke prijs.
Familie Verhoeven

In twee dagen tijd super strak een grasmat geplaatst van 65m2. Afspraken perfect nagekomen, fijn om mee te werken vanaf het eerste bezoek aan de showroom. 
Familie Janssen

John en Yoni zijn een gouden duo. Yoni is goed bereikbaar en denkt graag snel mee en John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Hij heeft plezier in het werk en straalt dat ook uit. Daarnaast denkt hij ook mee bij het aanleggen en is het een aardige man. Kortom, voor mooi kunstgras en goed advies en aanleg moet je bij Garden Sense zijn. John en Yoni bedankt.
Liese Rixt en Bartervaringen-met-nepgras

Fijn stukje vakwerk afgeleverd, alleen als ze het zand in gaan borstelen sluit dan de deuren schild toch extra stofzuigen in huis ;)
J. v. Hulst

Goede uitleg bij Yoni in de showtuin waar kunstgrasvoorbeelden liggen. Na wat vragen per email snelle antwoorden gekregen te hebben is John gekomen om onze situatie te bekijken en te meten en naar aanleiding daarvan hebben wij besloten Garden Sense het kunstgras te laten leggen. Wat resulteerde in een zeer prettige samenwerking met John en een zeer mooi kunstgrasveld.
Familie Peeters

Wij hebben ons gras ook laten leggen door garden sense en we zijn erg tevreden! Het ziet er heel mooi uit, en ze bieden ook een prina service. John heeft bij ons het gras in de stromende regen gelegd. We zagen naderhand dat er een stukje gras niet helemaal doorliep tot de vlonder. Hiervoor gebeld en binnen twee dagen was John er weer en hij heeft het perfect opgelost! We zijn er heel blij mee. Bedankt!
Familie Klijn

Enorm bedankt voor de geleverde adviezen, deskundige uitvoering en niet onbelangrijk dat ik met dit project voor één dag je knecht mocht zijn. Het resultaat mag er zijn. Als ik in mijn directe omgeving kijk zie ik het gras geler en geler worden door de aanhoudende droogte van de laatste weken. Wij genieten nog dezelfde dag van al wat groen is in onze tuin. Heb vandaag de randjes wat bijgeharkt. Rest nog wat kleurige bloemetjes voor de finishing touch. Ga vooral zo door, wij zullen jullie aan eenieder die het weten wil van harte aanbevelen.
Francien en Ad

Wij zijn ontzettend tevreden met het resultaat, schitterende grasmat, professioneel gelegd en goed advies. 
Familie Havermans

Wij zijn erg blij met het gelegde kunstgras. Goede service en een prima prijs / kwaliteit verhouding.
Familie van Overbeekervaringen-met-kunststofgras

Zeer fijne voorlichting gehad door Yoni bij hun bedrijf waar je kunstgras kunt zien liggen op grote oppervlakte naast elkaar. Vandaag is John het zeer professioneel komen leggen. Zeer fijne kundige mensen beide! Dank jullie wel, we zijn heel blij met onze nieuwe voortuin met GS Wild kunstgras!
Familie Cruts

Wij hebben eerst de achtertuin laten opknappen met kunstgras en ongeveer twee jaar later de voortuin dit omdat wij zeer tevreden zijn over de kwaliteit van het geleverde product maar zeker ook over het geleverde vakwerk en service er omheen, John en Yoni bedankt hiervoor!
Familie van den Branden

Geheel per toeval in Spoordonk terecht gekomen en waren meteen enthousiast over de mooie grasmatten daar, wat een keuze, maar het was niet zo moeilijk we waren meteen in om hetgeen te laten opmeten. Dit kwam Yoni doen en hebben gelijk een keuze gemaakt.
Wat kan die man werken! En heel efficient, geen tijd gaat verloren, en na een lange dag hard werken was onze tuin geheel omgetoverd door het prachtige kunstgras. We willen Garden Sense dan ook heel hartelijk danken voor hun snelle en hun prachtig werk, en wensen hun toe dat ze nog vele mooie grasmatten kunnen leggen, verder veel groetjes, het beste met jullie en verder veel succes met die prachtige zaak!

Familie Umans

'GARDEN SENSE mag met recht in hoofdletters geschreven worden. Wat een fijn bedrijf om mee samen te mogen werken. Na een ongedwongen eerste bezoek in Oktober bij Yoni hadden wij meteen al besloten om niet verder te gaan kijken en GARDEN SENSE het kunstgras aan te laten leggen. We kregen het advies om in januari nog een keer op de koffie te komen om de nieuwste grasssoorten en kleuren te komen bekijken. Wij hebben gekozen voor GS Branch. John is een echte vakman en gaat voor 100 % resultaat en dat is dan ook terug te zien in het gras! Een echt Brabants bedrijf waar men de tijd voor je neemt en met goede adviezen komt en een eerlijke service! En last but not least ...het echte genieten kan nu gaan beginnen. John en Yoni bedankt!'
Familie van den Heuvel

Ben super-blij met het resultaat ! het is zo mooi geworden ! nooit meer maaien, mesten etc. Ontvangst door Yoni was heel erg hartelijk en deskundig, en de uitvoering, niets dan lof. Wil jullie dan ook kunstgras-ervaringen-moergestelbedanken voor de fijne samenwerking
Mevrouw van der Ley

In Juni zijn we bij Garden Sense gaan kijken . Het is fijn dat je de verschillende soorten kunstgras in de tuin kunt zien en voelen. Door de gemoedelijke sfeer en de professionele houding van Yoni en het goede advies, waren we er zo uit. Op 16 Juni is het kunstgras door John gelegd. Het ligt er mooi in. We zijn er erg blij mee!
Familie Kollau

Wij zijn ontzettend blij met het nieuwe kunstgras. Wat een verschil met onze oude grasmat van graszoden. Het advies vooraf was top. We zijn zo maar eens gaan kijken bij de showtuinen en werdenmeteen goed geholpen en geadviseerd. We twijfelden tussen 2 kleuren maar hebben het advies opgevolgd om voor de donkere variant te gaan. Wij hebben nu de GS Musco. Het leggen ging snel en heel secuur. De afwerking is ook super. Kortom; een aanrader. Bedankt familie Van de Wal/garden sense!
Familie Vera

kunstgras-ervaringen-beers

Halverwege Mei hebben wij Garden Sense de vraag gestuurd of ze ons konden helpen een tuin te verwezenlijken voor ons zoontje, hij heeft Leukemie en heeft een schone, veilige en zachte omgeving nodig. Garden Sense reageerde direct heel warm en behulpzaam en heeft ons een geweldig aanbod gedaan. Korte tijd later lag het gras al in de tuin en met behulp van de legtips lag het er zo in! Ons zoontje zijn leefruimte is van binnen naar buiten verplaatst en zelfs met slechter weer speelt hij nu buiten zonder vies te worden in het gras of uit te glijden, zijn babyzusje geniet ook zeker mee. Wat een geweldige verrijking is kunstgras, als we dit hadden geweten hadden we het veel eerder gedaan!! Yoni stuurde achteraf ook nog een bericht of het allemaal gelukt was met leggen, geweldig! Garden Sense, heel erg bedankt voor jullie warme reactie, snelle levering, en alle hulp, wij gaan lekker door met genieten en sturen zsm een foto van het totaalplaatje!

Familie de Mul

Vanwege de slechte staat van het gras in de tuin besloten om dit door kunstgras te laten vervangen. Na wat zoeken op internet en via via bij Garden Sense uitgekomen en een bezoekje gebracht aan de showtuin in Spoordonk. De uitleg/advies en de gemoedelijke ontvangst spraken ons aan. Yoni heeft een vrijblijvende offerte gemaakt en uitgelegd wat de mogelijkheden zijn zowel met het kunstgras, alsook voor verdere inkleding van de tuin. Week later terug gegaan om de bestelling definitief te maken. Afgesproken om huidige gras zelf af te graven en af te voeren, zodat bespaard kon worden op de aanlegkosten. Een kleine 3 weken later is John volgens afspraak de aanleg komen uitvoeren. Dit naar alle tevredenheid, waardoor de tuin nu weer het aanzien waard is. We hebben gekozen voor kunstgras Aspen en dat ziet er prima uit! Al met al zeer tevreden met het resultaat en met Garden Sense! Nogmaals dank.
Familie Dekkers 

Wij gebruiken het kunstgras in het zwembad in Boxel. We zijn er heel tevreden over. Makkelijk, zacht en warm! Bedankt Garden Sense.
Zwembad 'Het Dommelbad' Boxtel

John & Yoni, Bedankt voor de vakkundige aanleg van het kunstgras. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Wij zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen!
Familie Vervoort

Garden sense gevonden op internet. Het filmpje sprak ons aan en zijn gaan kijken in Oirschot. Ze hebben een showtuin met flinke stukken kunstgrasvelden zodat je goed kunt zien hoe het eruit ziet. Na een kunstgras-ervaringen-boxteleerlijk advies en een offerte van twee verschillend geprijsde stalen zijn we naar huis gegaan. Daarna hebben we een afspraak gemaakt om aan huis een en ander op te laten meten en bespreken. Daar wij een tuin hebben met lavasteen en een kronkelend pad moest er wat gepuzzeld worden om een zo gunstig mogelijk aantal vierkante meters te bestellen zodat er niet te veel restafval zou zijn. We hebben alles door garden sense laten doen (afgraven oud gras, afvoeren en leggen). De werkzaamheden hebben anderhalve dag geduurd. Het ziet er geweldig uit en we zijn super tevreden.
Familie Uitterdijk

Half maart zijn wij bij de showtuin van John en Joni in Spoordonk gaan kijken. Echt brabantse gezelligheid en na het professionele advies van Joni viel de keuze op kunstgras "Blossom", vanwege de natuurlijke uitstraling. Twee weken later kwam John al bij ons om de tuin af te graven en het gras te leggen. Professioneel en vakkundig,. Mooi, strak en natuurlijk. Wij kunnen het iedereen aan bevelen, het bespaart je veel ergernis, zoals bemesten, verticuteren, bemesten, maaien, kantjes knippen, etc. Wij zijn er super tevreden over, John en Joni, dank je.
Familie van Loon

Al jaren aan het twijfelen over kunstgras, dus een kijkje gaan nemen bij Garden Sense. Ze nemen de tijd voor je en geven je alle uitleg om een goede keuze te kunnen maken over de verschillende soorten kunstgras, die daar ter plekke te zien zijn. Er wordt met je meegedacht en binnen 2 weken konden wij al genieten van een prachtig stukje groen gras. Alles perfect verzorgd door Garden Sense. Het enige waar we spijt van hebben is dat we dit niet al jaren geleden hebben gedaan. Dus bent u op zoek naar goede kwaliteit kunstgras met een uitstekende service, dan bent u bij Garden Sense op het juiste adres. Een zeer blije en tevreden klant. Bedankt Garden Sense!!kunstgras-ervaringen-tilburg
Familie Klessens

Via goede recensies op de site terecht gekomen bij Gardensense. Daar prima geholpen en op advies gekozen voor kunstgras Maple, goede prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast, ook op advies, er voor gekozen om het zelf te gaan leggen. Het gras en onderdoek netjes geleverd gekregen met een uitleg hoe het gras te leggen. Dit is prima gelukt en we zijn dan ook heel blij met ons nieuwe 'gazonnetje'. Onze kindjes zijn er ook helemaal blij mee, heerlijk zacht om op te spelen en het is sneller droog, ondanks dat het had geregend.
Familie van der Bruggen

We zijn zeer tevreden over Garden Sense. Het kunstgras (GS Musco) ligt er prachtig bij. Het zelf afgraven betekende een kostenbesparing. De samenwerking met John bij het leggen verliep gesmeerd!
Familie van de Ven

Na een tip van John ontvangen te hebben, tijdens het verrichten van grondwerk tijdens een verbouwing, zag ik op de rotonde Kempenweg/Slingerbos, diverse soorten kunstgras. Ik was onder de indruk van de profesionele aanpak en presentatie. Een keertje de website bekeken en toen was ik nog meer onder de indruk. een erg mooie duidelijke en professionele website! Na al een offerte aangevraagd te hebben toch maar eens gaan kijken in Spoordonk. Zeer de moeite waard en na een goede uitleg van John, de order geplaats. Aanleg binnen 4 weken wat uiteindelijk zelfs drie weken werd. Snelle service en het resultaat liegt er niet om. Het ziet er prachtig uit en moeilijk te onderscheiden van een echte grasmat zonder de romslomp van maaien, onkruid en sproeien.
Familie Hagemeijerkunstgras-ervaringen-brabant

We zijn zeer tevreden over de aanleg van het kunstgras ziet er toppie uit. Kwamen het ook supersnel leggen. We zijn er erg blij mee en kunnen het iedereen aanbevelen.
Familie Lavrysen

Service en netheid uitstekend, accuraatheid top en zoals op zijn brabants, gemoedelijk en vriedelijk.
Familie Verhagen

Op 27 november zijn we een kijkje gaan nemen bij Garden Sense. Door een mooi aangelegde tuin met diverse kunstgras varianten, kregen wij al snel een goed beeld van de verschillende kunstgrassoorten. Je kunt het zien en voelen en dat is erg prettig. Dankzij de gemoedelijke ontvangst en de professionele houding van Yoni, hebben wij nog diezelfde dag besloten om voor het kunstgras van Garden Sense te gaan en wel voor de GS WILD. Waarom de GS WILD: Door de kleur en lange (wilde) sprietlengte gaf dit voor ons de meest natuurlijke uitstraling. Op 8 december is het kunstgras al door John gelegd en het ziet er ontzettend mooi, strak en niet geheel onbelangrijk: erg natuurlijk uit! Kortom: Wij zijn een blije klant!
Familie van Rojj

Vandaag heeft John bij ons kunstgras gelegd. Het ziet er super strak en mooi uit. We zijn er dan ook erg blij mee. Yoni en John zijn echt een top team. Je kunt altijd op een snelle reactie rekenen en ze denken met je mee. Super service en echt vakmanschap geleverd. Wij zijn super tevreden!
Familie van de Kerkhof

Wij zijn zeer verheugd met het kunstgras en de prima service van Garden Sense. Hun showtuin in Spoordonk laat veel verschillende kleuren en kwaliteiten zien. Yoni nam alle tijd voor ons, waardoor we kunstgras-ervaringen-denboschmet haar advies een goede keuze hebben kunnen maken. Daarna heeft John ons oude mosveldje uitgegraven en het nieuwe kunstgras er strak en vakkundig in gelegd. Nu hebben we weer een prachtig groen gazon!
Familie van Loon, Middelbeers

"Wij zijn erg blij met ons nieuwe kunstgras type Wild van Garden Sense. We hebben hele goede service gekregen zowel bij het maken van een keuze en over het leggen van het kunstgrasveld wat we zelf gedaan hebben. Het grasveld lijkt bijzonder veel op het echte gras van onze buren! Servicegerichtheid en betrokkenheid bij de klant maakt Garden Sense tot een fijn bedrijf waarbij we graag nog eens terug zouden komen."
Familie van Diessen

"We zijn erg blij en ontzettend tevreden met ons kunstgras 'willow'. Op zaterdag uitgekozen en op woensdag al gelegd. Het kiezen van het gras was nog moeilijk met zoveel keuzes.. Onze tuin ziet er geweldig uit nu! Zeker een aanrader!"
Mirjam uit Oostelbeers

"Super goed geholpen bij het kiezen van kustgras, de verschillende soorten werden duidelijk uitgelegd. De mat is netjes bezorgd door Garden Sense, en zou door de mannen die onze tuin deden gelegd worden. Ze hadden het vaker gelegd en het was niet zo moeilijk… Nadat de mat gelegd was en ik me dagelijks meer ergerde aan de ligging van de mat, heb ik contact opgenomen met Garden Sense. Ze zijn komen kijken en hebben de mat opnieuw voor me gelegd, geen ergernis meer en nu echt een strakke grasmat in de tuin! Super bedankt voor de service! Dus als je twijfelt, laat de mat gewoon door Garden Sense leggen!"
Raquel uit Best

"Erg blij zijn we met deze prachtige grasmat. Strak gelegd, gedaan wat was beloofd, onze verwachting zelfs overtroffen. Echte aanrader. Bedankt Yoni en John!"
Frank en Gaby uit Son

"Garden Sense... prachtig werk geleverd!!!! Na zeer goede uitleg van de vele soorten kunstgras was het voor ons snel duidelijk.....dit willen we. Nu hebben we iedere dag een pas gemaaide tuin. Nooit meer maaien, kantjes knippen, mesten, sproeien... en de kleinkinderen worden nooit meer vies. En... HEEL belangrijk voor ons , we kunnen over een paar maandjes, als ons pensioen er is, gerust een tijdje kunstgras-ervaringen-eindhovenlanger met de caravan weg blijven. Altijd een mooie tuin als we terug komen. Hoe geweldig is dat! EEN AANRADER!!!"
Joke uit Best

"Garden Sense, ook als je met een bijzonder (of mogelijk in de ogen van anderen, raar) idee de showroom binnen gewandeld komt, zijn ze allereerst uiterst gastvrij en hierna enorm mee denkend! Dit zorgt ervoor dat wij onze bezoekers een bijzondere verrassing kunnen bieden.
Hier waren we vanuit onze Splinter Festival organisatie in ieder geval enorm content over!"
Thomas uit Beers

"Deze week onze oude grasmat laten vervangen door kunstgras van Garden Sense. Doordat ik zelf het grondwerk gedaan had lag de grasmat er binnen 3 uurtjes keurig netjes in. Ook het bedrijf zelf ziet er piekfijn uit met grote stukken kunstgras van verschillende soorten en kwaliteit naast elkaar waardoor je een goede keuze kunt maken, en je krijgt er goed advies bij. John en Yoni, bedankt voor het goede werk."
Jos uit Eindhoven

"Vandaag is ons gras ingeruild voor kunstgras. Het ziet er super uit! Misschien is het de perfectie hoe strak het erbij ligt waardoor je gaat twijfelen of het wel echt gras is. Vermoed dat wat neervallende blaadjes en takjes de komende tijd die perfectie er wel af halen. Heel tevreden over de adviezen vooraf en de uiteindelijke afwerking. Ook is er gekeken hoe we voor het laagste bedrag het hoogste resultaat konden krijgen. Top!"
Femke uit Eindhoven

"In 2011 hebben John en Jacques bij ons kunstgras aangelegd. Nu 4 jaar later was er toch wat mos op gaan groeien. (Komt met de lucht op het gras aangewaaid, niet vanonder het gras groeiend). John en Yoni even gemaild hierover. Gisteren heeft John met een borstelmachine het gras bij wijze van spreken nog mooier gekregen dan toen het net gelegd was. Het ziet er weer als nieuw uit!  Dat is Garden Sense! Een snelle reactie op mijn vragen en geen moeite teveel voor een tevreden klant. Dank jullie wel!kunstgras-ervaringen-veldhoven
Het bedrijf en de website zien er ook picobello uit!"
Petra uit Eindhoven

"Afgelopen week heeft Garden Sense bij ons kunstgras gelegd en wij zijn erg tevreden over het resultaat. De grasmatten lijken allen zo echt dat je het verschil met een gewone grasmat niet meer ziet! Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuw stukje grasmat!"
Sven en Robin uit Oirschot

"Omdat wij al 3 keer graszoden hadden gelegd en al twee keer gras ingezaaid hadden en er telkens een hoop mos, onkruid en kale plekken kwamen, hebben we besloten kunstgras te laten leggen. We zijn op zoek gegaan en kwamen uit bij Garden Sense in Oirschot. Waauw, wat hebben ze daar veel keus! Van de eigenaar John kregen we ook goede uitleg over hoe we het zouden moeten leggen of hoe het gelegd zou moeten worden. Uiteindelijk hebben we besloten dat we het door hen zouden laten leggen. Geweldig wat een nette, gezellige, maar vooral harde werker, en hij nam ook al ons oude gras en zand mee.John nogmaals bedankt , het gras ligt er perfect in. De tuin ligt er nu mooi bij en we hebben er nu al plezier van!"
Ben en Joke uit Eindhoven

"Wij hebben onze tuin grondig aangepakt en omdat ons gazon niet veel licht  kreeg hebben wij de knoop doorgehakt en voor kunstgras gekozen. Ook omdat dit veel minder onderhoud kost en altijd mooi blijft. We hebben John meteen maar alles laten doen; ook het grondwerk en straatwerk. Alles is keurig gemaakt, wij vinden het perfect gelegd ondanks de vele hoeken. Ook was alles netjes achtergelaten. We zijn er ontzettend blij mee en vinden het een echte aanrader! Zelfs de konijnen merken het verschil niet tussen echt gras en kunstgras!"
Koos Verbruggen uit Oirschotkunstgras-ervaringen-oss

"Wij zijn erg te spreken over de service en prijs-kwaliteitverhouding van Garden Sense. We werden erg vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van het kunstgras. Voor een mooie prijs werd ons oude gras en zand meegenomen en het nieuwe kunstgras gelegd. Goede, vriendelijke en nette service voor een hele mooie prijs."
Linda en Michael uit Tilburg

"Hey John, bedankt voor het stuk kunstgras. Het ligt mooi tussen de boompjes en de paddenstoelen en is lekker zacht zodat de peuters er af en toe op hun rug op gaan liggen genieten! Onze ervaringen met kunstgras zijn top!"
Team Peuterspeelboerderij Hummelhoef Oirschot

Wat onze klanten zeggen

"

Wij zijn dik tevreden over het mooie kunstgras dat bij ons is gelegd! Wat wij prettig vonden is: het snelle schakelen en het feit dat het op zeer korte termijn gelegd kon worden. Het is verder met veel beleid en aandacht gelegd (mooi aflopend richting de poort). Nogmaals: erg tevreden!


Familie uit Best - Januari 2023

''Dag Yoni & John: Gisteren, 28 mei, hebben jullie bij ons het grastapijt gelegd. Het eindresultaat is echt helemaal top. Mooier dan we verwacht hadden. En wat is John een topvent. Hij heeft zelfs de banden vervangen die ik gelegd had omdat er een paar niet zo mooi waren. Dat noem ik nou echt top service eerste klasse. Bij thuiskomst was alles netjes opgeruimd en leek alsof er niemand geweest was. De 5 sterren hebben jullie meer dan verdiend. Ik zal jullie aan iedereen aanraden. Ga zo door. En oja, Yoni. Jij ook bedankt voor je duidelijke, enthousiaste en vriendelijke uitleg bij ons bezoek een jullie showroom. Wij gunde het jullie gelijk. Hopen dat we jullie niet meer nodig hebben al ben ik er zeker van dat jullie ook dan weer klaar staan voor ons."


Familie uit Goirle - Mei 2022

"Wij zijn erg te spreken over de service en prijs-kwaliteitverhouding van Garden Sense. We werden erg vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van het kunstgras. Voor een mooie prijs werd ons oude gras en zand meegenomen en het nieuwe kunstgras gelegd. Goede, vriendelijke en nette service voor een hele mooie prijs."


Linda & Michael uit Tilburg - November 2022

"Na een goed advies en een nette offerte is vandaag het kustgras in mijn voor en achtertuin aangelegd. De reacties zijn alom positief. Ik ben ook zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee het hele proces van advies, offerte en aanleg werd doorlopen. Het is zeer goed te merken dat je met een professionele organisatie, die meedenkt en weet waar ze over spreken."


Meneer van Esch - Juni 2022

John en Yoni zijn een gouden duo. Yoni is goed bereikbaar en denkt graag snel mee en John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Hij heeft plezier in het werk en straalt dat ook uit. Daarnaast denkt hij ook mee bij het aanleggen en is het een aardige man. Kortom, voor mooi kunstgras en goed advies en aanleg moet je bij Garden Sense zijn. John en Yoni bedankt!


Familie uit Eersel - November 2021

'GARDEN SENSE mag met recht in hoofdletters geschreven worden. Wat een fijn bedrijf om mee samen te mogen werken. Na een ongedwongen eerste bezoek in Oktober bij Yoni hadden wij meteen al besloten om niet verder te gaan kijken en GARDEN SENSE het kunstgras aan te laten leggen. We kregen het advies om in januari nog een keer op de koffie te komen om de nieuwste grasssoorten en kleuren te komen bekijken. Wij hebben gekozen voor GS Branch. John is een echte vakman en gaat voor 100 % resultaat en dat is dan ook terug te zien in het gras! Een echt Brabants bedrijf waar men de tijd voor je neemt en met goede adviezen komt en een eerlijke service! En last but not least ...het echte genieten kan nu gaan beginnen. John en Yoni bedankt!'


Familie van den Heuvel - September 2021

"Wij zijn zeer tevreden met de vriendelijke ontvangst, wijze van voorlichting en meedenken om onze tuin tot een heel mooi plaatje te maken, zodat wij hier jaren plezier van zullen hebben. Tevens zijn wij zeer tevreden met de prima prijs/kwaliteitsverhouding en als belangrijkste uiteraard de wijze hoe het gelegd wordt. In 1 woord : Geweldig!"


Familie uit Tilburg - Maart 2023

Showtuin in oirschot bezocht ,Yoni ons zeer goed van informatie voorzien welk type gras voor ons het beste was, dezelfde dag offerte binnen, hier waren we het snel over eens: opdracht gegeven voor plaatsing. Binnen een dag of 10 vakkundig geplaats door John, en genieten! Alles zeer netjes afgewerkt. in een woord SUPER levering en plaatsing zoals afgesproken en zeer snel goed zo ga zo door, wat een vakmensen!


Familie uit Hoogeloon - Februari 2022

Kunstgras offerte aanvragen?

Wilt u graag kunstgras offerte aanvragen? Klik dan op de button hieronder en vul eenvoudig het formulier in.

Offerte aanvragen