• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Installatie van a tot z

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Kunstgras België

Een mooi, groen gazon is de droom van iedere tuinier. Een natuur gazon vergt veel geduld, tijd en kan frustrerend zijn wanneer het gras niet wil groeien op schaduwplekken, onder planten of wanneer de bodem niet mee werkt. Garden Sense levert ook kunstgras in België. Daarnaast verzorgen wij desgewenst de complete aanleg hiervan.

kunstgras-belgie-kopen-en-aanlegKunstgras leggen en kopen voor België

Op zoek naar kunstgras voor in uw tuin in Vlaanderen? Of zoekt u een deskundig installateur voor het kunstgras op uw balkon in Wallonië? In onze ruime kunstgras showtuin in Brabant, Nederland laten wij u verschillende soorten grasmatten zien. Zo kunt u een juist keuze maken voor uw situatie. Elke situatie en toepassing vraagt om andere kenmerken waar aan het kunstgras moet voldoen om er zolang mogelijk van te genieten. Wij adviseren u graag over de verschillen in kunstgras en waar u op dient te letten. Zo maakt u een juiste keuze en kunt u jaren genieten van een kunstgrasmat.

Kunstgras grasmatten kopen met eventuele installatie en kwaliteits materialen.

Naast de keuze voor de soort kunstgras is het ook belangrijk om na te denken over het kunstgras leggen. Gaat u het kunstgras zelf leggen of het kunstgras laten leggen? Welke stappen moeten er dan genomen worden en welke andere kunstgras accessoires zijn nodig. Uiteraard wilt u een zo mooi mogelijk resultaat welke ook een lange levensduur heeft. Het is dan erg belangrijk om de juiste aanleg stappen te volgen. 

kunstgrasmatten-belgie-antwerpen-balkon-tuin

Kunstgras in België voor Antwerpen, Lommel, Bree, Mol, Hasselt of Turnhout; Garden Sense helpt!

Uiteraard is het mogelijk om een stalenpakket op te vragen. U bekijkt verschillende soorten kunstgras op onze website en wij zullen de meest interressante soorten naar u toe sturen in een kunstgras stalenpakket. Zo kunt u thuis beter bekijken hoe de soorten eruit zien en wat ze in uw tuin, op het balkon of bij openbare ruimte doen.

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie zou willen.

Yoni Garden Sense

Wat onze klanten zeggen

"

Op 27 november zijn we een kijkje gaan nemen bij Garden Sense. Door een mooi aangelegde tuin met diverse kunstgras varianten, kregen wij al snel een goed beeld van de verschillende kunstgrassoorten. Je kunt het zien en voelen en dat is erg prettig. Dankzij de gemoedelijke ontvangst en de professionele houding van Yoni, hebben wij nog diezelfde dag besloten om voor het kunstgras van Garden Sense te gaan en wel voor de GS WILD. Waarom de GS WILD: Door de kleur en lange (wilde) sprietlengte gaf dit voor ons de meest natuurlijke uitstraling. Op 8 december is het kunstgras al door John gelegd en het ziet er ontzettend mooi, strak en niet geheel onbelangrijk: erg natuurlijk uit! Kortom: Wij zijn een blije klant!


Sjors & Kim uit Bladel - Februari 2017

"Omdat wij al 3 keer graszoden hadden gelegd en al twee keer gras ingezaaid hadden en er telkens een hoop mos, onkruid en kale plekken kwamen, hebben we besloten kunstgras te laten leggen. We zijn op zoek gegaan en kwamen uit bij Garden Sense in Oirschot. Waauw, wat hebben ze daar veel keus! Van de eigenaar John kregen we ook goede uitleg over hoe we het zouden moeten leggen of hoe het gelegd zou moeten worden. Uiteindelijk hebben we besloten dat we het door hen zouden laten leggen. Geweldig wat een nette, gezellige, maar vooral harde werker, en hij nam ook al ons oude gras en zand mee. John nogmaals bedankt , het gras ligt er perfect in. De tuin ligt er nu mooi bij en we hebben er nu al plezier van!"


Ben & Joke uit Eindhoven - Juni 2018

"Wij zijn erg te spreken over de service en prijs-kwaliteitverhouding van Garden Sense. We werden erg vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van het kunstgras. Voor een mooie prijs werd ons oude gras en zand meegenomen en het nieuwe kunstgras gelegd. Goede, vriendelijke en nette service voor een hele mooie prijs."


Linda & Michael uit Tilburg - November 2016

Na een goed advies en een nette offerte is vandaag het kustgras in mijn voor en achtertuin aangelegd. De reacties zijn alom positief. Ik ben ook zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee het hele proces van advies, offerte en aanleg werd doorlopen. Het is zeer goed te merken dat je met een professionele organisatie, die meedenkt en weet waar ze over spreken.


Meneer van Esch - Juli 2018

John en Yoni zijn een gouden duo. Yoni is goed bereikbaar en denkt graag snel mee en John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Hij heeft plezier in het werk en straalt dat ook uit. Daarnaast denkt hij ook mee bij het aanleggen en is het een aardige man. Kortom, voor mooi kunstgras en goed advies en aanleg moet je bij Garden Sense zijn. John en Yoni bedankt!


Liese-Rixt en Bart - Februari 2019

'GARDEN SENSE mag met recht in hoofdletters geschreven worden. Wat een fijn bedrijf om mee samen te mogen werken. Na een ongedwongen eerste bezoek in Oktober bij Yoni hadden wij meteen al besloten om niet verder te gaan kijken en GARDEN SENSE het kunstgras aan te laten leggen. We kregen het advies om in januari nog een keer op de koffie te komen om de nieuwste grasssoorten en kleuren te komen bekijken. Wij hebben gekozen voor GS Branch. John is een echte vakman en gaat voor 100 % resultaat en dat is dan ook terug te zien in het gras! Een echt Brabants bedrijf waar men de tijd voor je neemt en met goede adviezen komt en een eerlijke service! En last but not least ...het echte genieten kan nu gaan beginnen. John en Yoni bedankt!'


Familie van den Heuvel - maart 2017

Wij zijn zeer goed geholpen door Yoni en de keuze was divers. Het aanleggen door John verliep precies zoals was doorgesproken en het ziet er perfect uit. Een aanrader!!!!


Familie de Kort uit Udenhout - Maart 2019

Nieuws ontvangen over acties en aanbiedingen van Garden Sense?