• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Binnen 2 weken geïnstalleerd

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Kunstgras op de camping

Daar waar kunstgras enorm in opkomst is en steeds meer mensen de voordelen van kunstgras ervaren en zien hoe echt het kunstgras eruit ziet, wordt dit ook steeds vaker toegepast op de camping, bij de tent of op kampeerplekken.

Kunstgras voor de camping

Voor op de camping is kunstgras een ideale oplossing. 

In een bosrijke omgeving kamperen in een tent, caravan, vouwwagen of sta caravan. Voor veel mensen is dit de ideale vakantie. Een mooie, frisse en ruime campingplaats is daarbij een must! Maar door alle tenten, luchtbedden en andere spullen van de voorgangers zijn deze plekken vaak een grote zandbak. Hier een daar een grassprietje welke vaak verdord en geel zijn. Tover de staanplaatsen en kampeer plekken om tot een kunstgras camping!

Kampeerplekken en vakantieparken met kunstgras

Kunstgras biedt een ideale ondergrond voor op de camping. Bij de caravan, onder het tentje of om de hele campingplaats schoon te houden. Ook als eigenaar van een camping of vakantiepark kan er gekozen worden om bepaalde plaatsen te voorzien van kunstgras. Het gras heeft nauwelijks onderhoud nodig. Kampeerders zullen erg blij zijn met een kampeerplek met kunstgras:

Ook biedt het voordelen voor u als eigenaar van de camping of vakantiepark:

Daarnaast biedt het kunstgras een fijn voordeel, het is hypoallergeen! Gasten met hooikoorts zullen geen last ondervinden. Ook een mooie extra om te kunnen bieden aan uw gasten.

Kunstgras bij de tent, caravan of camper

Lekker met de voetjes omhoog in de vakantie, geen omkijken naar het gras, alleen maar genieten! Een tent plaatsen op kunstgras? Geen probleem! Haringen kunnen gewoon door het kunstgras geplaatst worden. Het is hierbij wel belangrijk dat er extra aandacht aan deze plek gegeven wordt. Het is daarom een optie om ervoor de kiezen om een standaard plek te maken waar de tent geplaatst kan worden en dat er een groenstrook van kunstgras wordt gelegd. Zo staat de tent op de grond en wanneer met uit de tent stapt op het kunstgras kan leven. 

Zo ook bij een caravan. Hier kan het kunstgras in de voortent gelegd worden, hoe fijn is dat! Zand zal onderin de mat gaan zitten waardoor het lijkt en voelt alsof het schoon is. Normaal veegt u de voortent elke dag omdat het helemaal vol zand ligt. Dit hoeft niet meer en wanneer u naar huis gaat schud u de kunstgrasmat uit zodat deze opgerold kan worden en voor volgend jaar opgeborgen kan worden.

Kunstgras bij vakantiehuis

Heeft u een vakantiehuis in binnen- of buitenland, waar iedere keer weer eerst het gras gemaaid en onderhouden moet worden, voordat u kunt genieten van uw vakantie? 
Laat ons een deel van uw zorgen wegnemen door kunstgras te installeren bij uw woning. Loungeset, zwembad en ligstoelen kunnen worden geplaatst op het siergras, wanneer deze wordt voorzien van een goede, stevige ondergrond.

Garden Sense heeft verschillende soorten kunstgras welke zeer goed te gebruiken zijn op de camping. Kom vrijblijvend langs om te bekijken of er iets voor u tussen zit. Dit kan uiteraard op maat gesneden worden of er kan gekozen worden om het kunstgras te laten leggen door onze vakmannen. Voor elke situatie een geschikte soorten kunstgras voor op de camping! Zelfs als je goedkoop kunstgras wil kopen hebben we diverse partijen en restanten.

Geniet van uw vakantie!

Wat onze klanten zeggen

"

Wij zijn dik tevreden over het mooie kunstgras dat bij ons is gelegd! Wat wij prettig vonden is: het snelle schakelen en het feit dat het op zeer korte termijn gelegd kon worden. Het is verder met veel beleid en aandacht gelegd (mooi aflopend richting de poort). Nogmaals: erg tevreden!


Familie uit Best - Januari 2023

''Dag Yoni & John: Gisteren, 28 mei, hebben jullie bij ons het grastapijt gelegd. Het eindresultaat is echt helemaal top. Mooier dan we verwacht hadden. En wat is John een topvent. Hij heeft zelfs de banden vervangen die ik gelegd had omdat er een paar niet zo mooi waren. Dat noem ik nou echt top service eerste klasse. Bij thuiskomst was alles netjes opgeruimd en leek alsof er niemand geweest was. De 5 sterren hebben jullie meer dan verdiend. Ik zal jullie aan iedereen aanraden. Ga zo door. En oja, Yoni. Jij ook bedankt voor je duidelijke, enthousiaste en vriendelijke uitleg bij ons bezoek een jullie showroom. Wij gunde het jullie gelijk. Hopen dat we jullie niet meer nodig hebben al ben ik er zeker van dat jullie ook dan weer klaar staan voor ons."


Familie uit Goirle - Mei 2022

"Wij zijn erg te spreken over de service en prijs-kwaliteitverhouding van Garden Sense. We werden erg vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van het kunstgras. Voor een mooie prijs werd ons oude gras en zand meegenomen en het nieuwe kunstgras gelegd. Goede, vriendelijke en nette service voor een hele mooie prijs."


Linda & Michael uit Tilburg - November 2022

"Na een goed advies en een nette offerte is vandaag het kustgras in mijn voor en achtertuin aangelegd. De reacties zijn alom positief. Ik ben ook zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee het hele proces van advies, offerte en aanleg werd doorlopen. Het is zeer goed te merken dat je met een professionele organisatie, die meedenkt en weet waar ze over spreken."


Meneer van Esch - Juni 2022

John en Yoni zijn een gouden duo. Yoni is goed bereikbaar en denkt graag snel mee en John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Hij heeft plezier in het werk en straalt dat ook uit. Daarnaast denkt hij ook mee bij het aanleggen en is het een aardige man. Kortom, voor mooi kunstgras en goed advies en aanleg moet je bij Garden Sense zijn. John en Yoni bedankt!


Familie uit Eersel - November 2021

'GARDEN SENSE mag met recht in hoofdletters geschreven worden. Wat een fijn bedrijf om mee samen te mogen werken. Na een ongedwongen eerste bezoek in Oktober bij Yoni hadden wij meteen al besloten om niet verder te gaan kijken en GARDEN SENSE het kunstgras aan te laten leggen. We kregen het advies om in januari nog een keer op de koffie te komen om de nieuwste grasssoorten en kleuren te komen bekijken. Wij hebben gekozen voor GS Branch. John is een echte vakman en gaat voor 100 % resultaat en dat is dan ook terug te zien in het gras! Een echt Brabants bedrijf waar men de tijd voor je neemt en met goede adviezen komt en een eerlijke service! En last but not least ...het echte genieten kan nu gaan beginnen. John en Yoni bedankt!'


Familie van den Heuvel - September 2021

"Wij zijn zeer tevreden met de vriendelijke ontvangst, wijze van voorlichting en meedenken om onze tuin tot een heel mooi plaatje te maken, zodat wij hier jaren plezier van zullen hebben. Tevens zijn wij zeer tevreden met de prima prijs/kwaliteitsverhouding en als belangrijkste uiteraard de wijze hoe het gelegd wordt. In 1 woord : Geweldig!"


Familie uit Tilburg - Maart 2023

Showtuin in oirschot bezocht ,Yoni ons zeer goed van informatie voorzien welk type gras voor ons het beste was, dezelfde dag offerte binnen, hier waren we het snel over eens: opdracht gegeven voor plaatsing. Binnen een dag of 10 vakkundig geplaats door John, en genieten! Alles zeer netjes afgewerkt. in een woord SUPER levering en plaatsing zoals afgesproken en zeer snel goed zo ga zo door, wat een vakmensen!


Familie uit Hoogeloon - Februari 2022

Kunstgras offerte aanvragen?

Wilt u graag kunstgras offerte aanvragen? Klik dan op de button hieronder en vul eenvoudig het formulier in.

Offerte aanvragen