• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Binnen 2 weken geïnstalleerd

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Kunstgras voor bedrijven

Naast particulieren biedt kunstgras ook veel voordelen en mogelijkheden voor bedrijven. Groen maakt een belangrijk deel uit van onze leefomgeving. Kunstgras voor bedrijvenHet geeft iedere plek een frisse, natuurlijke uitstraling; of het nu gaat om een druk stadsdeel, achtertuin of de entree van een trendy bedrijvencomplex. Eén van de belangrijkste groenvoorziening is het oude vertrouwde grasveld. Helaas blijkt gras niet altijd de meest praktische oplossing. Het is kwetsbaar en vraagt intensief onderhoud. Gelukkig vormen de kunstgras soorten van Garden Sense een aantrekkelijk alternatief.

Kunstgras voor bedrijven om het bedrijfspand

De toepassingsmogelijkheden zijn veel ruimer bij de kunstgrasmat dan bij natuurgras. Behalve vloerbedekking in de showroom biedt het een onderhoudsarme groenvoorziening voor uw bedrijfspand. Garden Sense installeerd kunstgras rondom kantoorpanden en bedrijfstuinen. Zo kan er bezuinigd worden op het onderhoud en het daarnaast geeft het een continue frisse uitstraling.

Kunstgras voor showroom, beurs, kantoor, winkel en etalage

Kunstgras is zeer geschikt voor in- en outdoorprojecten, zoals evenementen, beurzen, kantoorruimten, theatervoorstellingen en voor alle sporten die kunnen worden beoefend. Het geeft een opvallende uitstraling aan het bedrijf, het evenement of de winkel. Ook bestaat de mogelijkheid te kiezen voor gekleurd kunstgras in plaats van groen. Of kies voor de kleur(en) van het logo of de huisstijl om het geheel compleet te maken. 

Tapijt verslijt snel, waardoor een rommelige uitstraling ontstaat. Een kunstgrasmat slijt nauwelijks en kan vaker gebruikt worden. Daarnaast biedt kunstgrastapijt de mogelijkheid het zelf te leggen en is het goed schoon te houden! Bespaar kosten op de lange termijn.

Kunstgras voor projectontwikkeling

Scholen, winkels, zorginstellingen, etalages in winkels, maar ook gemeenten en overheden ontdekken de voordelen van kunstgras. Kunstgras is een product met veel mogelijkheden en veelzijdige toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Ook voor overheid en gemeente biedt kunstgras verschillende oplossingen voor diverse projectontwikkelingen;

Kunstgras biedt een duurzame, onderhoudsvriendelijke toekomst!

De producten van Garden Sense bieden een duurzame oplossing voor veel bedrijven en instellingen. Geef een creatieve twist aan het interieur van uw bedrijf, laat zien wie u bent! Hier kan er ook gekozen worden om een deurmat met logo te laten maken. Exact met het logo in de huiskleuren, een beter welkom is er niet! Dit kan ook toegepast worden als loper of voor reclame doeleinden.

Onze producten worden uitgebreid getest en geproduceerd door Nederlandse fabrikanten. Zo kunnen wij onze kwaliteit garanderen en garantie bieden! Standaard voldoet ons kunstgras aan de regelgeving op het gebied van brandveiligheid.
Kies voor een kwaliteitsproduct, volledig lood- en cadmiumvrij en gemaakt van 100% Europese materialen. Veilig voor mens, dier en milieu!

De voordelen van Garden Sense kunstgras op een rij:

Ook hoveniers en andere groenvoorzieners kunnen bij ons terecht. Benieuwd wat Garden Sense voor u als hovenier kan betekenen of graag kunstgras dealer worden? Neem contact op of lees meer over onze kunstgras groothandel.

Wat onze klanten zeggen

"

Wij zijn dik tevreden over het mooie kunstgras dat bij ons is gelegd! Wat wij prettig vonden is: het snelle schakelen en het feit dat het op zeer korte termijn gelegd kon worden. Het is verder met veel beleid en aandacht gelegd (mooi aflopend richting de poort). Nogmaals: erg tevreden!


Familie uit Best - Januari 2023

''Dag Yoni & John: Gisteren, 28 mei, hebben jullie bij ons het grastapijt gelegd. Het eindresultaat is echt helemaal top. Mooier dan we verwacht hadden. En wat is John een topvent. Hij heeft zelfs de banden vervangen die ik gelegd had omdat er een paar niet zo mooi waren. Dat noem ik nou echt top service eerste klasse. Bij thuiskomst was alles netjes opgeruimd en leek alsof er niemand geweest was. De 5 sterren hebben jullie meer dan verdiend. Ik zal jullie aan iedereen aanraden. Ga zo door. En oja, Yoni. Jij ook bedankt voor je duidelijke, enthousiaste en vriendelijke uitleg bij ons bezoek een jullie showroom. Wij gunde het jullie gelijk. Hopen dat we jullie niet meer nodig hebben al ben ik er zeker van dat jullie ook dan weer klaar staan voor ons."


Familie uit Goirle - Mei 2022

"Wij zijn erg te spreken over de service en prijs-kwaliteitverhouding van Garden Sense. We werden erg vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van het kunstgras. Voor een mooie prijs werd ons oude gras en zand meegenomen en het nieuwe kunstgras gelegd. Goede, vriendelijke en nette service voor een hele mooie prijs."


Linda & Michael uit Tilburg - November 2022

"Na een goed advies en een nette offerte is vandaag het kustgras in mijn voor en achtertuin aangelegd. De reacties zijn alom positief. Ik ben ook zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee het hele proces van advies, offerte en aanleg werd doorlopen. Het is zeer goed te merken dat je met een professionele organisatie, die meedenkt en weet waar ze over spreken."


Meneer van Esch - Juni 2022

John en Yoni zijn een gouden duo. Yoni is goed bereikbaar en denkt graag snel mee en John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Hij heeft plezier in het werk en straalt dat ook uit. Daarnaast denkt hij ook mee bij het aanleggen en is het een aardige man. Kortom, voor mooi kunstgras en goed advies en aanleg moet je bij Garden Sense zijn. John en Yoni bedankt!


Familie uit Eersel - November 2021

'GARDEN SENSE mag met recht in hoofdletters geschreven worden. Wat een fijn bedrijf om mee samen te mogen werken. Na een ongedwongen eerste bezoek in Oktober bij Yoni hadden wij meteen al besloten om niet verder te gaan kijken en GARDEN SENSE het kunstgras aan te laten leggen. We kregen het advies om in januari nog een keer op de koffie te komen om de nieuwste grasssoorten en kleuren te komen bekijken. Wij hebben gekozen voor GS Branch. John is een echte vakman en gaat voor 100 % resultaat en dat is dan ook terug te zien in het gras! Een echt Brabants bedrijf waar men de tijd voor je neemt en met goede adviezen komt en een eerlijke service! En last but not least ...het echte genieten kan nu gaan beginnen. John en Yoni bedankt!'


Familie van den Heuvel - September 2021

"Wij zijn zeer tevreden met de vriendelijke ontvangst, wijze van voorlichting en meedenken om onze tuin tot een heel mooi plaatje te maken, zodat wij hier jaren plezier van zullen hebben. Tevens zijn wij zeer tevreden met de prima prijs/kwaliteitsverhouding en als belangrijkste uiteraard de wijze hoe het gelegd wordt. In 1 woord : Geweldig!"


Familie uit Tilburg - Maart 2023

Showtuin in oirschot bezocht ,Yoni ons zeer goed van informatie voorzien welk type gras voor ons het beste was, dezelfde dag offerte binnen, hier waren we het snel over eens: opdracht gegeven voor plaatsing. Binnen een dag of 10 vakkundig geplaats door John, en genieten! Alles zeer netjes afgewerkt. in een woord SUPER levering en plaatsing zoals afgesproken en zeer snel goed zo ga zo door, wat een vakmensen!


Familie uit Hoogeloon - Februari 2022

Kunstgras offerte aanvragen?

Wilt u graag kunstgras offerte aanvragen? Klik dan op de button hieronder en vul eenvoudig het formulier in.

Offerte aanvragen