• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Binnen 2 weken geïnstalleerd

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Over ons

Waar bedrijven, instellingen en overheden steeds vaker kiezen voor kunstgras, is ook de particulier het natuurlijke gras aan het vervangen door dit exclusieve product.Wij van Garden Sense vinden dit een begrijpelijke ontwikkeling. Kunstgras biedt zoveel voordelen en mogelijkheden! Het is tegenwoordig nauwelijks meer van echt te onderscheiden.

Een familiebedrijf met jarenlange ervaring en kenniskunstgras-kopen-bedrijf-brabant-garden-sense

Het familiebedrijf Garden Sense Kunstgras Brabant is in 2007 opgezet. Onze vakman John heeft in de afgelopen jaren al heel wat klanten voorzien van een prachtige kunstgrasmat. Bij mensen thuis, bedrijven, sportveldjes, speelplaatsen, staptegels, 20m² of 225m², trampoline, bomen in het gras of gewoon recht langs het pad? John heeft veel ervaring opgebouwd waardoor hij de fijne kneepjes uit het vak weet, die aandachtspuntjes maken dat uw kunstgras perfect geïnstalleerd wordt en u er lang van kunt genieten. Daarnaast geeft hij goed advies om het kunstgras zelf te installeren. Met een paar goede tips over kunstgras kom je al een heel eind. Gedurende het proces staan wij u graag telefonisch te woord, en mocht het echt niet lukken, kunnen wij alsnog bij u langskomen om het in orde te maken. Een greep uit de afgeronde projecten kunt u op onze site bekijken.

Yoni ontvangt u graag in de grote showtuin in Oirschot, Noord-Brabant. Hier kan ze u alles uitleggen over het kunstgras. De verschillen, aandachtspunten bij het kopen van kunstgras, maar ook het proces van a tot z om het kunstgras te kunnen installeren in uw tuin, op uw balkon of terras. Het is moeilijk een keuze te maken tussen de vele verschillende producten die op de markt worden aangeboden. Soms zie je 'door de bomen het bos niet meer'. Dat kan erg verwarrend zijn. Met een paar handige tips en een goede uitleg over hoe kunstgrasmatten in elkaar zitten, hoe het gemaakt wordt en wat de verschillen zijn, wordt het gemakkelijker om uiteindelijk een keuze te maken. 

Prachtige, grote showtuin in Brabant!

kunstgras-showtuinIn 2014 hebben wij onze kunstgras showtuin uitgebreid met de mooiste en meest natuurlijke soorten kunstgras. In onze ruime showtuin hebben wij al onze soorten kunstgras uit ons assortiment liggen, ruim 170m²! Landscapinggrass, sport- en speelgras en gekleurd kunstgras, alle soorten kunt u ervaren.

Kom vrijblijvend bij ons langs voor een lekker kopje koffie of thee en een advies op maat. Zo kunt u een keuze maken en vrijwel direct het kunstgras en de benodigde materialen meenemen. 
Daarnaast kunt u kiezen om het geheel door ons te laten aanleggen in uw tuin. Wanneer u foto's en een ruwe schets van uw tuin meeneemt, krijgen wij een goed beeld van de situatie. Wij geven vrijblijvend advies en een kunstgras offerte op maat, zodat u weet hoe het proces in elkaar zit. 

Geen kleine staaltjes van 20x20 centimeter waaruit je de keuze moet maken. Stukken kunstgras van 3x3.5, 4x6, 3x5.5, 3x2.5 meter! Allemaal op de manier gelegd, zoals we dat bij u kunnen doen. Zo krijgt u een goed beeld van de verschillende soorten kunstgras. Onder het genot van een kopje koffie laten wij u ons kunstgras ontdekken!

Daarnaast hebben we verschillende sportsoorten en gekleurd kunstgras liggen.

Maar ook valdemping, drukverdeeldoek, lijmband en alle andere kunstgras accessoires. Kunstgras is een product dat je moet ervaren en voelen, eventueel door er met je blote voeten overheen te lopen. Pas dan krijgt u een goed beeld van het prachtige kunstgras en wat dit voor uw situatie kan betekenen. Het maakt het maken van een keuze zovYoni en John Gardensenseeel makkelijker dan van een afbeelding of sample. Onze showtuin wordt daarom ook veel bezocht door verschillende mensen. Sommigen komen voor het totaal pakket, het proces wordt van a tot z door Garden Sense verzorgd. Anderen komen voor tips, uitleg en maken een keuze en nemen alles inclusief bijbehorende materialen, zoals ondergrond, drukverdeeldoek en instrooizand direct mee op de aanhangwagen of in de auto en gaan zelf aan de slag.

In onze showtuin zijn ook onze kunstgrasproducten te vinden. Een hangmat van kunstgras, stoelen van kunstgras of een kunstgras kussen. Allemaal zelf ontworpen en zelf gemaakt, waardoor ieder product uniek is. Het kunstgras is zeer sterk en uv- en waterbestendig. Daarnaast is het een duurzaam product met een lange levensduur. Ontdek wat kunstgras voor u kan betekenen!

Gewenst verzorgen wij ook de bestrating in uw tuin. We merkten dat veel mensen graag kunstgras wilden maar de tuin nog niet zover klaar was dat het kunstgras direct geïnstalleerd kon worden. De bestrating was nog niet af of borders waren nog niet uitgezet. In dat geval kunnen wij ook de bestrating in uw tuin verzorgen zodat het kunstgras perfect in uw tuin gelegd kan worden.

Voor elke situatie kunnen John, Yoni, Sjoerd en Tim je helpen, meedenken en tips geven. Ook voor kunstgras voor bedrijven om het bedrijvencomplex, interieur van kantoor of in de wachtruimte. Beurs aankleding of kunstgras in winkels en etalages. Geen situatie te gek om te bespreken met Garden Sense Kunstgras Brabant!

Wat onze klanten zeggen

"

Wij zijn dik tevreden over het mooie kunstgras dat bij ons is gelegd! Wat wij prettig vonden is: het snelle schakelen en het feit dat het op zeer korte termijn gelegd kon worden. Het is verder met veel beleid en aandacht gelegd (mooi aflopend richting de poort). Nogmaals: erg tevreden!


Familie uit Best - Januari 2023

''Dag Yoni & John: Gisteren, 28 mei, hebben jullie bij ons het grastapijt gelegd. Het eindresultaat is echt helemaal top. Mooier dan we verwacht hadden. En wat is John een topvent. Hij heeft zelfs de banden vervangen die ik gelegd had omdat er een paar niet zo mooi waren. Dat noem ik nou echt top service eerste klasse. Bij thuiskomst was alles netjes opgeruimd en leek alsof er niemand geweest was. De 5 sterren hebben jullie meer dan verdiend. Ik zal jullie aan iedereen aanraden. Ga zo door. En oja, Yoni. Jij ook bedankt voor je duidelijke, enthousiaste en vriendelijke uitleg bij ons bezoek een jullie showroom. Wij gunde het jullie gelijk. Hopen dat we jullie niet meer nodig hebben al ben ik er zeker van dat jullie ook dan weer klaar staan voor ons."


Familie uit Goirle - Mei 2022

"Wij zijn erg te spreken over de service en prijs-kwaliteitverhouding van Garden Sense. We werden erg vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van het kunstgras. Voor een mooie prijs werd ons oude gras en zand meegenomen en het nieuwe kunstgras gelegd. Goede, vriendelijke en nette service voor een hele mooie prijs."


Linda & Michael uit Tilburg - November 2022

"Na een goed advies en een nette offerte is vandaag het kustgras in mijn voor en achtertuin aangelegd. De reacties zijn alom positief. Ik ben ook zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee het hele proces van advies, offerte en aanleg werd doorlopen. Het is zeer goed te merken dat je met een professionele organisatie, die meedenkt en weet waar ze over spreken."


Meneer van Esch - Juni 2022

John en Yoni zijn een gouden duo. Yoni is goed bereikbaar en denkt graag snel mee en John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Hij heeft plezier in het werk en straalt dat ook uit. Daarnaast denkt hij ook mee bij het aanleggen en is het een aardige man. Kortom, voor mooi kunstgras en goed advies en aanleg moet je bij Garden Sense zijn. John en Yoni bedankt!


Familie uit Eersel - November 2021

'GARDEN SENSE mag met recht in hoofdletters geschreven worden. Wat een fijn bedrijf om mee samen te mogen werken. Na een ongedwongen eerste bezoek in Oktober bij Yoni hadden wij meteen al besloten om niet verder te gaan kijken en GARDEN SENSE het kunstgras aan te laten leggen. We kregen het advies om in januari nog een keer op de koffie te komen om de nieuwste grasssoorten en kleuren te komen bekijken. Wij hebben gekozen voor GS Branch. John is een echte vakman en gaat voor 100 % resultaat en dat is dan ook terug te zien in het gras! Een echt Brabants bedrijf waar men de tijd voor je neemt en met goede adviezen komt en een eerlijke service! En last but not least ...het echte genieten kan nu gaan beginnen. John en Yoni bedankt!'


Familie van den Heuvel - September 2021

"Wij zijn zeer tevreden met de vriendelijke ontvangst, wijze van voorlichting en meedenken om onze tuin tot een heel mooi plaatje te maken, zodat wij hier jaren plezier van zullen hebben. Tevens zijn wij zeer tevreden met de prima prijs/kwaliteitsverhouding en als belangrijkste uiteraard de wijze hoe het gelegd wordt. In 1 woord : Geweldig!"


Familie uit Tilburg - Maart 2023

Showtuin in oirschot bezocht ,Yoni ons zeer goed van informatie voorzien welk type gras voor ons het beste was, dezelfde dag offerte binnen, hier waren we het snel over eens: opdracht gegeven voor plaatsing. Binnen een dag of 10 vakkundig geplaats door John, en genieten! Alles zeer netjes afgewerkt. in een woord SUPER levering en plaatsing zoals afgesproken en zeer snel goed zo ga zo door, wat een vakmensen!


Familie uit Hoogeloon - Februari 2022

Kunstgras offerte aanvragen?

Wilt u graag kunstgras offerte aanvragen? Klik dan op de button hieronder en vul eenvoudig het formulier in.

Offerte aanvragen