• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Binnen 2 weken geïnstalleerd

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Kunstgras Limburg

Op zoek naar kunstgras in de provincie Limburg? Garden Sense biedt verschillende kunstgras soorten en verzorgt desgewenst de totale aanleg van het kunstgras gazon. In onze grote showtuin hebben wij ruim 170m² verschillende kunstgras kwaliteiten liggen op grote afmetingen. Ook de afwerking en opbouw van de kunstgras ondergrond laten wij u zien en kunen wij gedeeltelijk of compleet voor u verzorgen.showtuin-kunstgras-limburg

Kunstgras kopen en laten leggen in Limburg

Bij de keuze voor kunstgras zijn er een aantal punten waar u op dient te letten.

De juiste keuze kunstgras voor uw situatie met bijbehorende materialen.

Allereest is het erg belangrijk dat u goed naar uw situatie kijkt. Er zijn veel verschillende kunstgras toepassingen. Een kunstgras gazon voor spelende kinderen vraagt andere kenmerken en eisen dan kunstgras in de tuin of kunstgras op het balkon. Er zit veel verschil tussen de soorten kunstgras.
kunstgras-limburg-valdemping  limburg-kunstgras-kopen-instrooizand  kunstgras-haken-limburg-leggen  kunstgazon-kopen-limburg
Ons huidige assortiment kunstgras bestaat uit ruim vijftien verschillende soorten groen kunstgras, en daarnaast het gekleurd kunstgras en sportgras en speelgras. Dit is ons vaste assortiment nepgras. Zo op het eerste gezicht zou u zeggen dat er alleen verschillen zijn in de kleur groen en een combinatie hiervan. Maar er is meer, waaronder:

Al deze punten zorgen ervoor dat elke kunstgrasmat anders is en voor andere doeleinden geschikt is.
Ook de kunstgras accessoires zorgen ervoor dat het kunstgras voor verschillende situaties bestemd is. Denk aan drukverdeeldoek, instrooizand en de juiste kunstgraslijm. De kunstgras ondergrond is een van de belangrijkste punten wanneer kunstgras in de tuin wordt gelegd! In Limburg is de grond anders dan bijvoorbeeld in Brabant of voor kunstgras in België. Vraag een goed advies zodat u er zeker van bent dat u jarenlang van het kunstgras kunt genieten.

Hoe ziet de aanleg van het kunstgras eruit en wie gaat deze werkzaamheden uitvoeren?

Naast de juiste keuze van kunstgras en bijbehorende materialen is het erg belangrijk hoe het kunstgras gelegd word. Ook hierin zijn verschillende werkzaamheden welke zelf gedaan kunnen worden of kunnen worden uitgevoerd door een deskundig kunstgras installateur in Limburg. Het verschilt of het kunstgras in de tuin komt te liggen op een stevig zandbed of op het dakterras op de betontegels. Het plaatsen van kunstgras bestaat uit drie stappen:

Verdiep u goed in de stappen zodat u kunt inschatten of u het kunstgras wil laten leggen of het kunstgras zelf legt

kunstgras-ondergrond-maken-boxmeer  kunstgras-leggen-snijden-weert  kunstgras-laten-leggen-lijmen-venray  kunstgras-inzanden-leggen-venlo 

Kunstgras in Limburg voor Weert, Venray, Venlo, Boxmeer, Sevenum en Roermond; Garden Sense komt op locatie!

In verschillende regio's in Limburg werken wij. U kunt uiteraard een stalenpakket aanvragen via onze website of eens langskomen in de kunstgras showtuin in Oirschot, in de driehoek Eindhoven, Tilburg, Den Bosch. Daarnaast is het ook mogelijk vrijblijvend een offerte op te vragen. Wanneer u ons zoveel mogelijk informatie geeft en eventueel een schets en foto's van uw tuin andere plaats waar het kunstgras komt, mee stuurt, krijgen wij een goed beeld en kunnen wij de offerte zo exact mogelijk maken. Zo krijgt u een duidelijk beeld van wat het totaal plaatje gaat kosten en kunt u de keuzes gemakkelijker maken. 

Neem contact op of bel gerust met Yoni of John. Wij beantwoorden graag uw vragen!

Yoni Garden Sense

Wat onze klanten zeggen

"

Wij zijn dik tevreden over het mooie kunstgras dat bij ons is gelegd! Wat wij prettig vonden is: het snelle schakelen en het feit dat het op zeer korte termijn gelegd kon worden. Het is verder met veel beleid en aandacht gelegd (mooi aflopend richting de poort). Nogmaals: erg tevreden!


Familie uit Best - Januari 2023

''Dag Yoni & John: Gisteren, 28 mei, hebben jullie bij ons het grastapijt gelegd. Het eindresultaat is echt helemaal top. Mooier dan we verwacht hadden. En wat is John een topvent. Hij heeft zelfs de banden vervangen die ik gelegd had omdat er een paar niet zo mooi waren. Dat noem ik nou echt top service eerste klasse. Bij thuiskomst was alles netjes opgeruimd en leek alsof er niemand geweest was. De 5 sterren hebben jullie meer dan verdiend. Ik zal jullie aan iedereen aanraden. Ga zo door. En oja, Yoni. Jij ook bedankt voor je duidelijke, enthousiaste en vriendelijke uitleg bij ons bezoek een jullie showroom. Wij gunde het jullie gelijk. Hopen dat we jullie niet meer nodig hebben al ben ik er zeker van dat jullie ook dan weer klaar staan voor ons."


Familie uit Goirle - Mei 2022

"Wij zijn erg te spreken over de service en prijs-kwaliteitverhouding van Garden Sense. We werden erg vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van het kunstgras. Voor een mooie prijs werd ons oude gras en zand meegenomen en het nieuwe kunstgras gelegd. Goede, vriendelijke en nette service voor een hele mooie prijs."


Linda & Michael uit Tilburg - November 2022

"Na een goed advies en een nette offerte is vandaag het kustgras in mijn voor en achtertuin aangelegd. De reacties zijn alom positief. Ik ben ook zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee het hele proces van advies, offerte en aanleg werd doorlopen. Het is zeer goed te merken dat je met een professionele organisatie, die meedenkt en weet waar ze over spreken."


Meneer van Esch - Juni 2022

John en Yoni zijn een gouden duo. Yoni is goed bereikbaar en denkt graag snel mee en John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Hij heeft plezier in het werk en straalt dat ook uit. Daarnaast denkt hij ook mee bij het aanleggen en is het een aardige man. Kortom, voor mooi kunstgras en goed advies en aanleg moet je bij Garden Sense zijn. John en Yoni bedankt!


Familie uit Eersel - November 2021

'GARDEN SENSE mag met recht in hoofdletters geschreven worden. Wat een fijn bedrijf om mee samen te mogen werken. Na een ongedwongen eerste bezoek in Oktober bij Yoni hadden wij meteen al besloten om niet verder te gaan kijken en GARDEN SENSE het kunstgras aan te laten leggen. We kregen het advies om in januari nog een keer op de koffie te komen om de nieuwste grasssoorten en kleuren te komen bekijken. Wij hebben gekozen voor GS Branch. John is een echte vakman en gaat voor 100 % resultaat en dat is dan ook terug te zien in het gras! Een echt Brabants bedrijf waar men de tijd voor je neemt en met goede adviezen komt en een eerlijke service! En last but not least ...het echte genieten kan nu gaan beginnen. John en Yoni bedankt!'


Familie van den Heuvel - September 2021

"Wij zijn zeer tevreden met de vriendelijke ontvangst, wijze van voorlichting en meedenken om onze tuin tot een heel mooi plaatje te maken, zodat wij hier jaren plezier van zullen hebben. Tevens zijn wij zeer tevreden met de prima prijs/kwaliteitsverhouding en als belangrijkste uiteraard de wijze hoe het gelegd wordt. In 1 woord : Geweldig!"


Familie uit Tilburg - Maart 2023

Showtuin in oirschot bezocht ,Yoni ons zeer goed van informatie voorzien welk type gras voor ons het beste was, dezelfde dag offerte binnen, hier waren we het snel over eens: opdracht gegeven voor plaatsing. Binnen een dag of 10 vakkundig geplaats door John, en genieten! Alles zeer netjes afgewerkt. in een woord SUPER levering en plaatsing zoals afgesproken en zeer snel goed zo ga zo door, wat een vakmensen!


Familie uit Hoogeloon - Februari 2022

Kunstgras offerte aanvragen?

Wilt u graag kunstgras offerte aanvragen? Klik dan op de button hieronder en vul eenvoudig het formulier in.

Offerte aanvragen