• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Binnen 2 weken geïnstalleerd

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Kunstgras op dakterras

Heeft u geen tuin maar wel een groot of klein dakterras? Met kunstgras creëert u een heerlijk buitengevoel zonder de nadelen en het onderhoud van een tuin. Een mooie daktuin waar u het gevoel heeft alsof u in een tuin zit. 

Geschikte soorten kunstgras voor het dakterraskunstgras-op-het-dakterras

Voor elke stijl is er een kunstgras soort geschikt voor het dakterras. Modern met antraciet of een natuurlijk look met groen kunstgras met een bruin grassprietje erin. We hebben diverse producten in verschillende  prijsklasse. In onze kunstgras showtuin zijn deze goed te bekijken.

Hoe plaats ik kunstgras op het dakterras?

Het leggen van kunstgras op het dakterras vereist wel een andere aanpak dan het plaatsen van kunstgras in de tuin. De ondergrond verschilt uiteraard enorm. Het is belangrijk dat het regenwater gewoon kan worden afgevoerd. In het kunstgras zelf zitten afwateringsgaatjes waardoor water door het kunstgras kan lopen. Uiteraard moet het daarna ook van het dakterras af kunnen lopen. Waarschijnlijk is de afwatering voordat het kunstgras geplaatst wordt al in orde. Dan is het belangrijk dat de afvoer niet verstopt raakt. 

Wanneer de afwatering niet voldoende is kan er gekozen worden voor een kunstgras drainage. De structuur in dit product zorgt ervoor dat water weg kan lopen en wordt afgevoerd.
Ook kan er gekozen worden om een kunstgras valdemping te plaatsen waardoor het een extra zachte ondergrond vormt. Leuk voor spelende kinderen. 

kunstgras-op-dakterras

Daarnaast is het erg belangrijk hoe de ondergrond van het dakterras er nu uit ziet. Is dit een gladde betonplaat? Prima! Maar liggen hier tegels met groeven ertussen? Dan kunnen deze groeven worden opgevuld. Wordt dit niet gedaan dan zal het kunstgras zich gaan vormen naar deze structuur en zult u die terug gaan zien door de kunstgrasmat heen. Dit opvullen kan met een drukverdeeldoek of met het speciale kunstgras instrooizand. Hier worden de groeven mee opgevuld zodat het kunstgras op een strakke ondergrond ligt.

 

Kunstgras laten leggen op een dakterras

Er kan gekozen worden om de grasmat te laten leggen. Dit kan ons aanlegteam compleet voor u verzorgen. We vragen dan altijd om ons offerte formulier in te vullen zodat wij een inschatting van het werk en de afmetingen kunnen maken. Belangrijke punten zijn de bereikbaarheid en de ondergrond. Hieronder zie je een dakterras in Brabant waar de ondergrond bestond uit drainage tegels en de bereikbaarheid van het terras enkel via de zijkant, buitenom was. Hier hebben we een lift gebruikt om de materialen boven te kunnen installeren.

kunstgras-op-dakterras-leggen kunstgras-op-dakterras-laten-leggen bedrijf-gras-laten-leggen-dakterras

Kunstgras zelf leggen op een dakterras

Uiteraard is het kunstgras ook zelf te installeren. Ook hiervoor kunnen we een offerte opstellen zodat je een idee hebt wat zoiets gaat kosten, dat is geheel vrijblijvend. Je kan langskomen in de showtuin voor advies en uitleg of direct het kunstgras en de eventuele materialen accesoires. Ook wanneer je het zelf gaat leggen geven wij graag advies over het kunstgras.

Kunstgras op een dakterras, iets voor mij?

In onze showtuin geven wij u duidelijk beeld van de verschillende soorten kunstgras. Daarnaast kunt u een stalenpakket opvragen om het thuis te bekijken. Vraag online een gratis kunstgras offerte op, wij geven u graag advies. 

Wat onze klanten zeggen

"

Wij zijn dik tevreden over het mooie kunstgras dat bij ons is gelegd! Wat wij prettig vonden is: het snelle schakelen en het feit dat het op zeer korte termijn gelegd kon worden. Het is verder met veel beleid en aandacht gelegd (mooi aflopend richting de poort). Nogmaals: erg tevreden!


Familie uit Best - Januari 2023

''Dag Yoni & John: Gisteren, 28 mei, hebben jullie bij ons het grastapijt gelegd. Het eindresultaat is echt helemaal top. Mooier dan we verwacht hadden. En wat is John een topvent. Hij heeft zelfs de banden vervangen die ik gelegd had omdat er een paar niet zo mooi waren. Dat noem ik nou echt top service eerste klasse. Bij thuiskomst was alles netjes opgeruimd en leek alsof er niemand geweest was. De 5 sterren hebben jullie meer dan verdiend. Ik zal jullie aan iedereen aanraden. Ga zo door. En oja, Yoni. Jij ook bedankt voor je duidelijke, enthousiaste en vriendelijke uitleg bij ons bezoek een jullie showroom. Wij gunde het jullie gelijk. Hopen dat we jullie niet meer nodig hebben al ben ik er zeker van dat jullie ook dan weer klaar staan voor ons."


Familie uit Goirle - Mei 2022

"Wij zijn erg te spreken over de service en prijs-kwaliteitverhouding van Garden Sense. We werden erg vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van het kunstgras. Voor een mooie prijs werd ons oude gras en zand meegenomen en het nieuwe kunstgras gelegd. Goede, vriendelijke en nette service voor een hele mooie prijs."


Linda & Michael uit Tilburg - November 2022

"Na een goed advies en een nette offerte is vandaag het kustgras in mijn voor en achtertuin aangelegd. De reacties zijn alom positief. Ik ben ook zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee het hele proces van advies, offerte en aanleg werd doorlopen. Het is zeer goed te merken dat je met een professionele organisatie, die meedenkt en weet waar ze over spreken."


Meneer van Esch - Juni 2022

John en Yoni zijn een gouden duo. Yoni is goed bereikbaar en denkt graag snel mee en John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Hij heeft plezier in het werk en straalt dat ook uit. Daarnaast denkt hij ook mee bij het aanleggen en is het een aardige man. Kortom, voor mooi kunstgras en goed advies en aanleg moet je bij Garden Sense zijn. John en Yoni bedankt!


Familie uit Eersel - November 2021

'GARDEN SENSE mag met recht in hoofdletters geschreven worden. Wat een fijn bedrijf om mee samen te mogen werken. Na een ongedwongen eerste bezoek in Oktober bij Yoni hadden wij meteen al besloten om niet verder te gaan kijken en GARDEN SENSE het kunstgras aan te laten leggen. We kregen het advies om in januari nog een keer op de koffie te komen om de nieuwste grasssoorten en kleuren te komen bekijken. Wij hebben gekozen voor GS Branch. John is een echte vakman en gaat voor 100 % resultaat en dat is dan ook terug te zien in het gras! Een echt Brabants bedrijf waar men de tijd voor je neemt en met goede adviezen komt en een eerlijke service! En last but not least ...het echte genieten kan nu gaan beginnen. John en Yoni bedankt!'


Familie van den Heuvel - September 2021

"Wij zijn zeer tevreden met de vriendelijke ontvangst, wijze van voorlichting en meedenken om onze tuin tot een heel mooi plaatje te maken, zodat wij hier jaren plezier van zullen hebben. Tevens zijn wij zeer tevreden met de prima prijs/kwaliteitsverhouding en als belangrijkste uiteraard de wijze hoe het gelegd wordt. In 1 woord : Geweldig!"


Familie uit Tilburg - Maart 2023

Showtuin in oirschot bezocht ,Yoni ons zeer goed van informatie voorzien welk type gras voor ons het beste was, dezelfde dag offerte binnen, hier waren we het snel over eens: opdracht gegeven voor plaatsing. Binnen een dag of 10 vakkundig geplaats door John, en genieten! Alles zeer netjes afgewerkt. in een woord SUPER levering en plaatsing zoals afgesproken en zeer snel goed zo ga zo door, wat een vakmensen!


Familie uit Hoogeloon - Februari 2022

Kunstgras offerte aanvragen?

Wilt u graag kunstgras offerte aanvragen? Klik dan op de button hieronder en vul eenvoudig het formulier in.

Offerte aanvragen