• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Installatie van a tot z

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Kunstgras op dakterras

Heeft u geen tuin maar wel een groot of klein dakterras? Met kunstgras creëert u een heerlijk buitengevoel zonder de nadelen en het onderhoud van een tuin. Een mooie daktuin waar u het gevoel heeft alsof u in een tuin zit. 

Geschikte soorten kunstgras voor het dakterraskunstgras-op-het-dakterras

Voor elke stijl is er een kunstgras soort geschikt voor het dakterras. Modern met antraciet of een natuurlijk look met groen kunstgras met een bruin grassprietje erin. We hebben diverse producten in verschillende  prijsklasse. In onze kunstgras showtuin zijn deze goed te bekijken.

Hoe plaats ik kunstgras op het dakterras?

Het leggen van kunstgras op het dakterras vereist wel een andere aanpak dan het plaatsen van kunstgras in de tuin. De ondergrond verschilt uiteraard enorm. Het is belangrijk dat het regenwater gewoon kan worden afgevoerd. In het kunstgras zelf zitten afwateringsgaatjes waardoor water door het kunstgras kan lopen. Uiteraard moet het daarna ook van het dakterras af kunnen lopen. Waarschijnlijk is de afwatering voordat het kunstgras geplaatst wordt al in orde. Dan is het belangrijk dat de afvoer niet verstopt raakt. 

Wanneer de afwatering niet voldoende is kan er gekozen worden voor een kunstgras drainage. De structuur in dit product zorgt ervoor dat water weg kan lopen en wordt afgevoerd.
Ook kan er gekozen worden om een kunstgras valdemping te plaatsen waardoor het een extra zachte ondergrond vormt. Leuk voor spelende kinderen. 

kunstgras-op-dakterras

Daarnaast is het erg belangrijk hoe de ondergrond van het dakterras er nu uit ziet. Is dit een gladde betonplaat? Prima! Maar liggen hier tegels met groeven ertussen? Dan kunnen deze groeven worden opgevuld. Wordt dit niet gedaan dan zal het kunstgras zich gaan vormen naar deze structuur en zult u die terug gaan zien door de kunstgrasmat heen. Dit opvullen kan met een drukverdeeldoek of met het speciale kunstgras instrooizand. Hier worden de groeven mee opgevuld zodat het kunstgras op een strakke ondergrond ligt.

Kunstgras op een dakterras, iets voor mij?

In onze showtuin geven wij u duidelijk beeld van de verschillende soorten kunstgras. Daarnaast kunt u een stalenpakket opvragen om het thuis te bekijken. Vraag online een gratis kunstgras offerte op, wij geven u graag advies. 

Wat onze klanten zeggen

"

Op 27 november zijn we een kijkje gaan nemen bij Garden Sense. Door een mooi aangelegde tuin met diverse kunstgras varianten, kregen wij al snel een goed beeld van de verschillende kunstgrassoorten. Je kunt het zien en voelen en dat is erg prettig. Dankzij de gemoedelijke ontvangst en de professionele houding van Yoni, hebben wij nog diezelfde dag besloten om voor het kunstgras van Garden Sense te gaan en wel voor de GS WILD. Waarom de GS WILD: Door de kleur en lange (wilde) sprietlengte gaf dit voor ons de meest natuurlijke uitstraling. Op 8 december is het kunstgras al door John gelegd en het ziet er ontzettend mooi, strak en niet geheel onbelangrijk: erg natuurlijk uit! Kortom: Wij zijn een blije klant!


Sjors & Kim uit Bladel - Februari 2017

"Omdat wij al 3 keer graszoden hadden gelegd en al twee keer gras ingezaaid hadden en er telkens een hoop mos, onkruid en kale plekken kwamen, hebben we besloten kunstgras te laten leggen. We zijn op zoek gegaan en kwamen uit bij Garden Sense in Oirschot. Waauw, wat hebben ze daar veel keus! Van de eigenaar John kregen we ook goede uitleg over hoe we het zouden moeten leggen of hoe het gelegd zou moeten worden. Uiteindelijk hebben we besloten dat we het door hen zouden laten leggen. Geweldig wat een nette, gezellige, maar vooral harde werker, en hij nam ook al ons oude gras en zand mee. John nogmaals bedankt , het gras ligt er perfect in. De tuin ligt er nu mooi bij en we hebben er nu al plezier van!"


Ben & Joke uit Eindhoven - Juni 2018

"Wij zijn erg te spreken over de service en prijs-kwaliteitverhouding van Garden Sense. We werden erg vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van het kunstgras. Voor een mooie prijs werd ons oude gras en zand meegenomen en het nieuwe kunstgras gelegd. Goede, vriendelijke en nette service voor een hele mooie prijs."


Linda & Michael uit Tilburg - November 2016

Na een goed advies en een nette offerte is vandaag het kustgras in mijn voor en achtertuin aangelegd. De reacties zijn alom positief. Ik ben ook zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee het hele proces van advies, offerte en aanleg werd doorlopen. Het is zeer goed te merken dat je met een professionele organisatie, die meedenkt en weet waar ze over spreken.


Meneer van Esch - Juli 2018

John en Yoni zijn een gouden duo. Yoni is goed bereikbaar en denkt graag snel mee en John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Hij heeft plezier in het werk en straalt dat ook uit. Daarnaast denkt hij ook mee bij het aanleggen en is het een aardige man. Kortom, voor mooi kunstgras en goed advies en aanleg moet je bij Garden Sense zijn. John en Yoni bedankt!


Liese-Rixt en Bart - Februari 2019

'GARDEN SENSE mag met recht in hoofdletters geschreven worden. Wat een fijn bedrijf om mee samen te mogen werken. Na een ongedwongen eerste bezoek in Oktober bij Yoni hadden wij meteen al besloten om niet verder te gaan kijken en GARDEN SENSE het kunstgras aan te laten leggen. We kregen het advies om in januari nog een keer op de koffie te komen om de nieuwste grasssoorten en kleuren te komen bekijken. Wij hebben gekozen voor GS Branch. John is een echte vakman en gaat voor 100 % resultaat en dat is dan ook terug te zien in het gras! Een echt Brabants bedrijf waar men de tijd voor je neemt en met goede adviezen komt en een eerlijke service! En last but not least ...het echte genieten kan nu gaan beginnen. John en Yoni bedankt!'


Familie van den Heuvel - maart 2017

Wij zijn zeer goed geholpen door Yoni en de keuze was divers. Het aanleggen door John verliep precies zoals was doorgesproken en het ziet er perfect uit. Een aanrader!!!!


Familie de Kort uit Udenhout - Maart 2019

Nieuws ontvangen over acties en aanbiedingen van Garden Sense?