• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Binnen 2 weken geïnstalleerd

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Kunstgras outlet

Bent u opzoek naar een kunstgras restant, een koopje of een tweedehands stuk goedkoop kunstgras? In onze kunstgras outlet vindt u diverse coupons kunstgras in het groen maar ook gekleurd kunstgras. Deze zijn aantrekkelijk geprijsd maar u bespaart niet op de kwaliteit. Dit kunnen restanten zijn uit onze showtuin, uit tuinen welke we gemaakt hebben of kunstgras uit onze oude collectie. Neem gerust contact op als u op zoek bent naar een specifieke soort of maat kunstgras. 

Onze kunstgras outlet heeft nog topkwaliteit outlet-kunstgras-restanten-goedkoop

In onze outlet hebben wij verschillende afmetingen en soorten kunstgras. Daar waar wij direct uit de fabriek leveren, kunnen wij aantrekkelijke prijzen aanbieden. Prima voor verschillende toepassingen zoals:

Neem nu contact op 

De twee mogelijkheden om aan een goedkoop stukje kunstgras te komen 

 

Mogelijkheid 1: Ga voor een restant kunstgras. Vraag voor een up-to-date voor alle restanten. Deze lijst is elke dag bij ons op te vragen. Laat aan ons weten wat u nodig hebt en wij houden het voor u in de gaten! 

Mogelijkheid 2: Kies voor een stuk kunstgras van een partij. Deze kunnen we u aanbieden via mail of WhatsApp. Dit omdat dit aanbod sterk varieert. 

Het verschil: Een restant is een stuk snijverlies of het einde van de rol. Dit is kunstgras uit ons huidige assortiment maar dan goedkoper omdat het een snijstuk (oftewel coupon/restant) is.  

Wanneer je een groter stuk nodig hebt of er niet de juiste afmeting tussen zit hebben wij ook altijd diverse partijen kunstgras. Een partij is kunstgras van een vorig assortiment of welke we bijvoorbeeld in een tuincentrum gevoerd hebben waar nu het assortiment is aangepast. Deze bieden we voor scherpe prijzen aan. Zo heb je toch het beste kunstgras van Garden Sense tegen een goedkope prijs. 

Kunstgras met korting? 

Er zit mogelijk een kunstgras mat tussen die precies past binnen de wensen en afmetingen die u zoekt! Elke soort is anders, hoge sprieten, 2 kleuren groen of een wat minder volle grasmat; al deze eigenschappen bepalen waar het kunstgras geschikt voor is en de prijs in onze koopjeshoek! We hebben altijd verschillende soorten kunstgrasmatten van hoge kwaliteit voor een goedkope prijs, allemaal op voorraad. Neem de aanhanger of bus mee en u kunt thuis direct aan de slag. Wij geven graag tips over hoe hetgeen aan te pakken en wat de juist opbouw is van de ondergrond. 

TIP! Weten hoe de soort kunstgras eruitzien? Bekijk al onze soorten kunstgras. Of bezoek onze showtuin! Wij zijn van mening dat u het kunstgras het beste van dichtbij in 'het echt' kunt bekijken. Zo kunt u het kunstgras voelen en dus de juiste keuze maken. 

Ontdek onze outlet nu 

Zit uw afmeting er niet tussen?
Bel of mail voor een up to date lijst van alle couponnen!

 

Yoni Garden Sense

Wat onze klanten zeggen

"

Wij zijn dik tevreden over het mooie kunstgras dat bij ons is gelegd! Wat wij prettig vonden is: het snelle schakelen en het feit dat het op zeer korte termijn gelegd kon worden. Het is verder met veel beleid en aandacht gelegd (mooi aflopend richting de poort). Nogmaals: erg tevreden!


Familie uit Best - Januari 2023

''Dag Yoni & John: Gisteren, 28 mei, hebben jullie bij ons het grastapijt gelegd. Het eindresultaat is echt helemaal top. Mooier dan we verwacht hadden. En wat is John een topvent. Hij heeft zelfs de banden vervangen die ik gelegd had omdat er een paar niet zo mooi waren. Dat noem ik nou echt top service eerste klasse. Bij thuiskomst was alles netjes opgeruimd en leek alsof er niemand geweest was. De 5 sterren hebben jullie meer dan verdiend. Ik zal jullie aan iedereen aanraden. Ga zo door. En oja, Yoni. Jij ook bedankt voor je duidelijke, enthousiaste en vriendelijke uitleg bij ons bezoek een jullie showroom. Wij gunde het jullie gelijk. Hopen dat we jullie niet meer nodig hebben al ben ik er zeker van dat jullie ook dan weer klaar staan voor ons."


Familie uit Goirle - Mei 2022

"Wij zijn erg te spreken over de service en prijs-kwaliteitverhouding van Garden Sense. We werden erg vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van het kunstgras. Voor een mooie prijs werd ons oude gras en zand meegenomen en het nieuwe kunstgras gelegd. Goede, vriendelijke en nette service voor een hele mooie prijs."


Linda & Michael uit Tilburg - November 2022

"Na een goed advies en een nette offerte is vandaag het kustgras in mijn voor en achtertuin aangelegd. De reacties zijn alom positief. Ik ben ook zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee het hele proces van advies, offerte en aanleg werd doorlopen. Het is zeer goed te merken dat je met een professionele organisatie, die meedenkt en weet waar ze over spreken."


Meneer van Esch - Juni 2022

John en Yoni zijn een gouden duo. Yoni is goed bereikbaar en denkt graag snel mee en John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Hij heeft plezier in het werk en straalt dat ook uit. Daarnaast denkt hij ook mee bij het aanleggen en is het een aardige man. Kortom, voor mooi kunstgras en goed advies en aanleg moet je bij Garden Sense zijn. John en Yoni bedankt!


Familie uit Eersel - November 2021

'GARDEN SENSE mag met recht in hoofdletters geschreven worden. Wat een fijn bedrijf om mee samen te mogen werken. Na een ongedwongen eerste bezoek in Oktober bij Yoni hadden wij meteen al besloten om niet verder te gaan kijken en GARDEN SENSE het kunstgras aan te laten leggen. We kregen het advies om in januari nog een keer op de koffie te komen om de nieuwste grasssoorten en kleuren te komen bekijken. Wij hebben gekozen voor GS Branch. John is een echte vakman en gaat voor 100 % resultaat en dat is dan ook terug te zien in het gras! Een echt Brabants bedrijf waar men de tijd voor je neemt en met goede adviezen komt en een eerlijke service! En last but not least ...het echte genieten kan nu gaan beginnen. John en Yoni bedankt!'


Familie van den Heuvel - September 2021

"Wij zijn zeer tevreden met de vriendelijke ontvangst, wijze van voorlichting en meedenken om onze tuin tot een heel mooi plaatje te maken, zodat wij hier jaren plezier van zullen hebben. Tevens zijn wij zeer tevreden met de prima prijs/kwaliteitsverhouding en als belangrijkste uiteraard de wijze hoe het gelegd wordt. In 1 woord : Geweldig!"


Familie uit Tilburg - Maart 2023

Showtuin in oirschot bezocht ,Yoni ons zeer goed van informatie voorzien welk type gras voor ons het beste was, dezelfde dag offerte binnen, hier waren we het snel over eens: opdracht gegeven voor plaatsing. Binnen een dag of 10 vakkundig geplaats door John, en genieten! Alles zeer netjes afgewerkt. in een woord SUPER levering en plaatsing zoals afgesproken en zeer snel goed zo ga zo door, wat een vakmensen!


Familie uit Hoogeloon - Februari 2022

Kunstgras offerte aanvragen?

Wilt u graag kunstgras offerte aanvragen? Klik dan op de button hieronder en vul eenvoudig het formulier in.

Offerte aanvragen