<

  • 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Binnen 2 weken geïnstalleerd

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Kunstgras outlet

Bent u opzoek naar een kunstgras restant, een koopje of een tweedehands stuk goedkoop kunstgras? In onze kunstgras outlet vind u diverse couponnen kunstgras in het groen maar ook gekleurd kunstgras. Deze zijn aantrekkelijk geprijst maar u bespaart niet op de kwaliteit. Dit kunnen restanten zijn uit onze showtuin, uit tuinen welke we gemaakt hebben of kunstgras uit onze oude collectie. 

Bespaar niet op kwaliteit van je kunstgras restant!

In onze outlet hebben wij verschillende afmetingen en soorten kunstgras. Daar waar wij direct uit de fabriek leveren, kunnen wij aantrekkelijke prijzen aanbieden. Prima voor verschillende toepassingen zoals:

Een kunstgras coupon en restanten met korting.

Er zit mogelijk een kunstgras mat tussen die precies past binnen de wensen en afmetingen die u zoekt! Elke soort is anders, hoge sprieten, 2 kleuren groen of een wat minder volle grasmat; al deze eigenschappen bepalen waar het kunstgras geschikt voor is en de prijs in onze koopjeshoek! We hebben altijd verschillende soorten kunstgrasmatten van hoge kwaliteit voor een goedkope prijs, allemaal op voorraad. Neem de aanhanger of bus mee en u kunt thuis direct aan de slag. Wij geven graag tips over hoe hetgeen aan te pakken en wat de juist opbouw is van de ondergrond.

TIP! Weten hoe de soort kunstgras eruit zien in een tuin? Bekijk al onze soorten kunstgras in onze afgeronde projecten. Hier kunt u filteren op de verschillende soorten kunstgras uit ons assortiment zodat u de soorten uit de outlet beter kunt vergelijken. Wij zijn van mening dat u het kunstgras het beste van dichtbij in 'het echt' kunt bekijken. Zo kunt u het kunstgras voelen en dus de juiste keuze maken.

Zit uw afmeting er niet tussen?
Bel of mail voor een up to date lijst van alle couponnen!

Neem contact met ons op en wij kijken in ons magazijn of er iets voor u tussen zit. U bent van harte welkom om deze kunstgras restanten te komen bekijken in onze showtuin in Oirschot, Brabant.
Voor als onze kunstgazonnen in de kunstgras outlet geldt op = op. Een kunstgras restant is in de meeste gevallen 1 maal aanwezig. Mocht u een kunstgras coupon willen reserveren kan dit uiteraard.
Eventuele verzendkosten zijn niet inbegrepen, deze worden per bestelling berekend aan de plaats van levering. Uiteraard kunnen alle restanten bij onze showroom/magazijn in Oirschot opgehaald worden.

Yoni Garden Sense

Wat onze klanten zeggen

"

"Heel erg goed geholpen, en snel, zelfs in deze corona tijd. Yoni denkt mee en geeft goede adviezen. Wij zijn dik tevreden. Bedankt voor de goede service!!"


Familie uit Best - Januari 2021

''Dag Yoni & John: Gisteren, 28 mei, hebben jullie bij ons het grastapijt gelegd. Het eindresultaat is echt helemaal top. Mooier dan we verwacht hadden. En wat is John een topvent. Hij heeft zelfs de banden vervangen die ik gelegd had omdat er een paar niet zo mooi waren. Dat noem ik nou echt top service eerste klasse. Bij thuiskomst was alles netjes opgeruimd en leek alsof er niemand geweest was. De 5 sterren hebben jullie meer dan verdiend. Ik zal jullie aan iedereen aanraden. Ga zo door. En oja, Yoni. Jij ook bedankt voor je duidelijke, enthousiaste en vriendelijke uitleg bij ons bezoek een jullie showroom. Wij gunde het jullie gelijk. Hopen dat we jullie niet meer nodig hebben al ben ik er zeker van dat jullie ook dan weer klaar staan voor ons."


Familie uit Goirle - Mei 2021

"Wij zijn erg te spreken over de service en prijs-kwaliteitverhouding van Garden Sense. We werden erg vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van het kunstgras. Voor een mooie prijs werd ons oude gras en zand meegenomen en het nieuwe kunstgras gelegd. Goede, vriendelijke en nette service voor een hele mooie prijs."


Linda & Michael uit Tilburg - November 2021

"Na een goed advies en een nette offerte is vandaag het kustgras in mijn voor en achtertuin aangelegd. De reacties zijn alom positief. Ik ben ook zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee het hele proces van advies, offerte en aanleg werd doorlopen. Het is zeer goed te merken dat je met een professionele organisatie, die meedenkt en weet waar ze over spreken."


Meneer van Esch - Juli 2021

John en Yoni zijn een gouden duo. Yoni is goed bereikbaar en denkt graag snel mee en John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Hij heeft plezier in het werk en straalt dat ook uit. Daarnaast denkt hij ook mee bij het aanleggen en is het een aardige man. Kortom, voor mooi kunstgras en goed advies en aanleg moet je bij Garden Sense zijn. John en Yoni bedankt!


Familie uit Eersel - November 2021

'GARDEN SENSE mag met recht in hoofdletters geschreven worden. Wat een fijn bedrijf om mee samen te mogen werken. Na een ongedwongen eerste bezoek in Oktober bij Yoni hadden wij meteen al besloten om niet verder te gaan kijken en GARDEN SENSE het kunstgras aan te laten leggen. We kregen het advies om in januari nog een keer op de koffie te komen om de nieuwste grasssoorten en kleuren te komen bekijken. Wij hebben gekozen voor GS Branch. John is een echte vakman en gaat voor 100 % resultaat en dat is dan ook terug te zien in het gras! Een echt Brabants bedrijf waar men de tijd voor je neemt en met goede adviezen komt en een eerlijke service! En last but not least ...het echte genieten kan nu gaan beginnen. John en Yoni bedankt!'


Familie van den Heuvel - September 2021

"Wij zijn zeer tevreden met de vriendelijke ontvangst, wijze van voorlichting en meedenken om onze tuin tot een heel mooi plaatje te maken, zodat wij hier jaren plezier van zullen hebben. Tevens zijn wij zeer tevreden met de prima prijs/kwaliteitsverhouding en als belangrijkste uiteraard de wijze hoe het gelegd wordt. In 1 woord : Geweldig!"


Familie uit Tilburg - Maart 2021

Showtuin in oirschot bezocht ,Yoni ons zeer goed van informatie voorzien welk type gras voor ons het beste was ,zelfde dag offerte binnen , hier waren we het snel over eens, opdracht gegeven voor plaatsing, binnen een dag of 10 vakkundig geplaats door john. en genieten, alles zeer netjes afgewerkt. in een woord SUPER levering en plaatsing zoals afgesproken en zeer snel goed zo ga zo door, wat een vakmensen!


Familie uit Hoogeloon - Februari 2022

Nieuws ontvangen over acties en aanbiedingen van Garden Sense?