• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Installatie van a tot z

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Kunstgras Beek en Donk

Woont u in of nabij Beek en Donk en denkt u na over kunstgras in uw tuin? Dan bent u ongetwijfeld op zoek naar een betrouwbare kunstgrasleverancier in de buurt van Beek en Donk, waar u gegarandeerd een goed advies krijgt. GardenSense is die leverancier. Wij adviseren u bij de keuze voor het juiste kunstgras én helpen indien gewenst bij de installatie.kunstgras-beek-en-donk

Kunstgras leverancier Beek en Donk

GardenSense is ondertussen een gewaardeerde leverancier van kunstgras voor veel klanten in Beek en Donk. We zijn dan ook trots dat diverse huishoudens en bedrijven al voor het kunstgras van GardenSense hebben gekozen. Wat ons zo’n prettige leverancier maakt? We zijn een no-nonsense familiebedrijf met een grote passie voor persoonlijk klantadvies. Uw wensen, woonsituatie en omgevingsfactoren vormen de belangrijkste uitgangspunten voor het kunstgras dat wij adviseren. Omdat we een relatief klein familiebedrijf zijn kunnen we snel schakelen en zijn we nauw betrokken bij u als klant. We hopen van harte dat we ook ú als klant in onze regio Beek en Donk mogen verwelkomen!

Kunstgras legservice Beek en Donk

We verkopen niet alleen kunstgras in Beek en Donk maar zorgen ook voor een vakkundige installatie. Uiteraard bent u niet verplicht om het kunstgras door ons te laten installeren, maar veel mensen kiezen wel voor deze optie omdat het veel tijd, moeite en mogelijke problemen in de toekomst scheelt. Onze installateurs komen op het door u gewenste moment bij u in Beek en Donk langs en zorgen ervoor dat alle basisfactoren voor een kundige installatie aanwezig zijn. Daarbij kunt u denken aan een vlakke ondergrond en goede fundering, maar ook aan de aanleg van drukverdeeldoek of speciale shockpad. Indien gewenst nemen wij meteen de overgebleven grond vanuit Beek den Donk mee naar onze locatie. Zo heeft u nergens meer omkijken naar.

kunstgras-showtuin-beek-en-donk

Kunstgras showtuin vlakbij Beek en Donk

Wilt u het kunstgras het liefst eerst bezichtigen voordat u uw definitieve keuze maakt? Dat kan! In onze prachtige showtuin, op slechts 30 minuten afstand van Beek en Donk treft u maar liefst 15 kunstgrassoorten ter inspiratie. Hier geniet u in een schitterende landelijke omgeving van een lekkere kop koffie en kunt u ons kunstgras rustig bekijken in een inspirerende setting. Onze kunstgrasadviseurs ter plaatse inventariseren graag samen met u welk kunstgras het beste past bij uw locatie in Beek en Donk!

Komt u uit Beek en Donk en heeft u interesse in ons kunstgras? Kom vandaag nog onze kunstgras showtuin in Oirschot bezichtigen of neem contact met ons op voor een afspraak!

Bekijk onze bedrijfsvideo en ervaar wat Garden Sense Kunstgras voor u kan betekenen!

Wat onze klanten zeggen

"

Op 27 november zijn we een kijkje gaan nemen bij Garden Sense. Door een mooi aangelegde tuin met diverse kunstgras varianten, kregen wij al snel een goed beeld van de verschillende kunstgrassoorten. Je kunt het zien en voelen en dat is erg prettig. Dankzij de gemoedelijke ontvangst en de professionele houding van Yoni, hebben wij nog diezelfde dag besloten om voor het kunstgras van Garden Sense te gaan en wel voor de GS WILD. Waarom de GS WILD: Door de kleur en lange (wilde) sprietlengte gaf dit voor ons de meest natuurlijke uitstraling. Op 8 december is het kunstgras al door John gelegd en het ziet er ontzettend mooi, strak en niet geheel onbelangrijk: erg natuurlijk uit! Kortom: Wij zijn een blije klant!


Sjors & Kim uit Bladel - Februari 2017

"Omdat wij al 3 keer graszoden hadden gelegd en al twee keer gras ingezaaid hadden en er telkens een hoop mos, onkruid en kale plekken kwamen, hebben we besloten kunstgras te laten leggen. We zijn op zoek gegaan en kwamen uit bij Garden Sense in Oirschot. Waauw, wat hebben ze daar veel keus! Van de eigenaar John kregen we ook goede uitleg over hoe we het zouden moeten leggen of hoe het gelegd zou moeten worden. Uiteindelijk hebben we besloten dat we het door hen zouden laten leggen. Geweldig wat een nette, gezellige, maar vooral harde werker, en hij nam ook al ons oude gras en zand mee. John nogmaals bedankt , het gras ligt er perfect in. De tuin ligt er nu mooi bij en we hebben er nu al plezier van!"


Ben & Joke uit Eindhoven - Juni 2018

"Wij zijn erg te spreken over de service en prijs-kwaliteitverhouding van Garden Sense. We werden erg vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van het kunstgras. Voor een mooie prijs werd ons oude gras en zand meegenomen en het nieuwe kunstgras gelegd. Goede, vriendelijke en nette service voor een hele mooie prijs."


Linda & Michael uit Tilburg - November 2016

Na een goed advies en een nette offerte is vandaag het kustgras in mijn voor en achtertuin aangelegd. De reacties zijn alom positief. Ik ben ook zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee het hele proces van advies, offerte en aanleg werd doorlopen. Het is zeer goed te merken dat je met een professionele organisatie, die meedenkt en weet waar ze over spreken.


Meneer van Esch - Juli 2018

John en Yoni zijn een gouden duo. Yoni is goed bereikbaar en denkt graag snel mee en John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Hij heeft plezier in het werk en straalt dat ook uit. Daarnaast denkt hij ook mee bij het aanleggen en is het een aardige man. Kortom, voor mooi kunstgras en goed advies en aanleg moet je bij Garden Sense zijn. John en Yoni bedankt!


Liese-Rixt en Bart - Februari 2019

'GARDEN SENSE mag met recht in hoofdletters geschreven worden. Wat een fijn bedrijf om mee samen te mogen werken. Na een ongedwongen eerste bezoek in Oktober bij Yoni hadden wij meteen al besloten om niet verder te gaan kijken en GARDEN SENSE het kunstgras aan te laten leggen. We kregen het advies om in januari nog een keer op de koffie te komen om de nieuwste grasssoorten en kleuren te komen bekijken. Wij hebben gekozen voor GS Branch. John is een echte vakman en gaat voor 100 % resultaat en dat is dan ook terug te zien in het gras! Een echt Brabants bedrijf waar men de tijd voor je neemt en met goede adviezen komt en een eerlijke service! En last but not least ...het echte genieten kan nu gaan beginnen. John en Yoni bedankt!'


Familie van den Heuvel - maart 2017

Wij zijn zeer goed geholpen door Yoni en de keuze was divers. Het aanleggen door John verliep precies zoals was doorgesproken en het ziet er perfect uit. Een aanrader!!!!


Familie de Kort uit Udenhout - Maart 2019

Nieuws ontvangen over acties en aanbiedingen van Garden Sense?