• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Binnen 2 weken geïnstalleerd

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Kunstgras Beek en Donk

Woont u in of nabij Beek en Donk en denkt u na over kunstgras in uw tuin? Dan bent u ongetwijfeld op zoek naar een betrouwbare kunstgrasleverancier in de buurt van Beek en Donk, waar u gegarandeerd een goed advies krijgt. GardenSense is die leverancier. Wij adviseren u bij de keuze voor het juiste kunstgras én helpen indien gewenst bij de installatie.kunstgras-beek-en-donk

Kunstgras leverancier Beek en Donk

GardenSense is ondertussen een gewaardeerde leverancier van kunstgras voor veel klanten in Beek en Donk. We zijn dan ook trots dat diverse huishoudens en bedrijven al voor het kunstgras van GardenSense hebben gekozen. Wat ons zo’n prettige leverancier maakt? We zijn een no-nonsense familiebedrijf met een grote passie voor persoonlijk klantadvies. Uw wensen, woonsituatie en omgevingsfactoren vormen de belangrijkste uitgangspunten voor het kunstgras dat wij adviseren. Omdat we een relatief klein familiebedrijf zijn kunnen we snel schakelen en zijn we nauw betrokken bij u als klant. We hopen van harte dat we ook ú als klant in onze regio Beek en Donk mogen verwelkomen!

Kunstgras legservice Beek en Donk

We verkopen niet alleen kunstgras in Beek en Donk maar zorgen ook voor een vakkundige installatie. Uiteraard bent u niet verplicht om het kunstgras door ons te laten installeren, maar veel mensen kiezen wel voor deze optie omdat het veel tijd, moeite en mogelijke problemen in de toekomst scheelt. Onze installateurs komen op het door u gewenste moment bij u in Beek en Donk langs en zorgen ervoor dat alle basisfactoren voor een kundige installatie aanwezig zijn. Daarbij kunt u denken aan een vlakke ondergrond en goede fundering, maar ook aan de aanleg van drukverdeeldoek of speciale shockpad. Indien gewenst nemen wij meteen de overgebleven grond vanuit Beek den Donk mee naar onze locatie. Zo heeft u nergens meer omkijken naar.

kunstgras-showtuin-beek-en-donk

Kunstgras showtuin vlakbij Beek en Donk

Wilt u het kunstgras het liefst eerst bezichtigen voordat u uw definitieve keuze maakt? Dat kan! In onze prachtige showtuin, op slechts 30 minuten afstand van Beek en Donk treft u maar liefst 15 kunstgrassoorten ter inspiratie. Hier geniet u in een schitterende landelijke omgeving van een lekkere kop koffie en kunt u ons kunstgras rustig bekijken in een inspirerende setting. Onze kunstgrasadviseurs ter plaatse inventariseren graag samen met u welk kunstgras het beste past bij uw locatie in Beek en Donk!

Komt u uit Beek en Donk en heeft u interesse in ons kunstgras? Kom vandaag nog onze kunstgras showtuin in Oirschot bezichtigen of neem contact met ons op voor een afspraak!

Bekijk onze bedrijfsvideo en ervaar wat Garden Sense Kunstgras voor u kan betekenen!

 

Wat onze klanten zeggen

"

Wij zijn dik tevreden over het mooie kunstgras dat bij ons is gelegd! Wat wij prettig vonden is: het snelle schakelen en het feit dat het op zeer korte termijn gelegd kon worden. Het is verder met veel beleid en aandacht gelegd (mooi aflopend richting de poort). Nogmaals: erg tevreden!


Familie uit Best - Januari 2023

''Dag Yoni & John: Gisteren, 28 mei, hebben jullie bij ons het grastapijt gelegd. Het eindresultaat is echt helemaal top. Mooier dan we verwacht hadden. En wat is John een topvent. Hij heeft zelfs de banden vervangen die ik gelegd had omdat er een paar niet zo mooi waren. Dat noem ik nou echt top service eerste klasse. Bij thuiskomst was alles netjes opgeruimd en leek alsof er niemand geweest was. De 5 sterren hebben jullie meer dan verdiend. Ik zal jullie aan iedereen aanraden. Ga zo door. En oja, Yoni. Jij ook bedankt voor je duidelijke, enthousiaste en vriendelijke uitleg bij ons bezoek een jullie showroom. Wij gunde het jullie gelijk. Hopen dat we jullie niet meer nodig hebben al ben ik er zeker van dat jullie ook dan weer klaar staan voor ons."


Familie uit Goirle - Mei 2022

"Wij zijn erg te spreken over de service en prijs-kwaliteitverhouding van Garden Sense. We werden erg vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van het kunstgras. Voor een mooie prijs werd ons oude gras en zand meegenomen en het nieuwe kunstgras gelegd. Goede, vriendelijke en nette service voor een hele mooie prijs."


Linda & Michael uit Tilburg - November 2022

"Na een goed advies en een nette offerte is vandaag het kustgras in mijn voor en achtertuin aangelegd. De reacties zijn alom positief. Ik ben ook zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee het hele proces van advies, offerte en aanleg werd doorlopen. Het is zeer goed te merken dat je met een professionele organisatie, die meedenkt en weet waar ze over spreken."


Meneer van Esch - Juni 2022

John en Yoni zijn een gouden duo. Yoni is goed bereikbaar en denkt graag snel mee en John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Hij heeft plezier in het werk en straalt dat ook uit. Daarnaast denkt hij ook mee bij het aanleggen en is het een aardige man. Kortom, voor mooi kunstgras en goed advies en aanleg moet je bij Garden Sense zijn. John en Yoni bedankt!


Familie uit Eersel - November 2021

'GARDEN SENSE mag met recht in hoofdletters geschreven worden. Wat een fijn bedrijf om mee samen te mogen werken. Na een ongedwongen eerste bezoek in Oktober bij Yoni hadden wij meteen al besloten om niet verder te gaan kijken en GARDEN SENSE het kunstgras aan te laten leggen. We kregen het advies om in januari nog een keer op de koffie te komen om de nieuwste grasssoorten en kleuren te komen bekijken. Wij hebben gekozen voor GS Branch. John is een echte vakman en gaat voor 100 % resultaat en dat is dan ook terug te zien in het gras! Een echt Brabants bedrijf waar men de tijd voor je neemt en met goede adviezen komt en een eerlijke service! En last but not least ...het echte genieten kan nu gaan beginnen. John en Yoni bedankt!'


Familie van den Heuvel - September 2021

"Wij zijn zeer tevreden met de vriendelijke ontvangst, wijze van voorlichting en meedenken om onze tuin tot een heel mooi plaatje te maken, zodat wij hier jaren plezier van zullen hebben. Tevens zijn wij zeer tevreden met de prima prijs/kwaliteitsverhouding en als belangrijkste uiteraard de wijze hoe het gelegd wordt. In 1 woord : Geweldig!"


Familie uit Tilburg - Maart 2023

Showtuin in oirschot bezocht ,Yoni ons zeer goed van informatie voorzien welk type gras voor ons het beste was, dezelfde dag offerte binnen, hier waren we het snel over eens: opdracht gegeven voor plaatsing. Binnen een dag of 10 vakkundig geplaats door John, en genieten! Alles zeer netjes afgewerkt. in een woord SUPER levering en plaatsing zoals afgesproken en zeer snel goed zo ga zo door, wat een vakmensen!


Familie uit Hoogeloon - Februari 2022

Kunstgras offerte aanvragen?

Wilt u graag kunstgras offerte aanvragen? Klik dan op de button hieronder en vul eenvoudig het formulier in.

Offerte aanvragen