• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Installatie van a tot z

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Kunstgras aanlegservice

Wanneer u er zeker van wilt zijn dat uw kunstgras professioneel wordt aangelegd, maak dan gebruik van de kunstgras aanlegservice. Uw kunstgras wordt optimaal gelegd met de juiste kunstgras accessoires en op de juiste manieren gesneden, gelijmd en opgeborsteld. Zo weet u zeker dat u jarenlang kunt genieten van een strak kunstgras gazon. Het op de juiste manier leggen van kunstgras zorgt voor meer plezier door de jaren heen!

Aanleg service van a tot z!

Het kunstgras wordt van a tot z bij u aangelegd. Of het in de tuin is, op het balkon of kunstgras voor bedrijven... De legservice van Garden Sense zorgt voor een maximaal resultaat. De randen worden netjes afgewerkt, het kunstgras wordt op de juiste manier gelegd met de juiste kunstgras ondergrond. Ook belangrijk is dat het lijmen van kunstgras goed gebeurt. Wanneer dit fout gaat kan dit gemakkelijk blijvende schade aanrichten aan het kunstgras. 

kunstgras-aanlegservice-bedrijf   kunstgras-legservice   grasmat-aanleggen-bedrijf   kunstgras-aanlegbedrijf-brabant

Professionele legservice voor uw kunstgras

Welke werkzaamheden kunnen door de legservice worden uitgevoerd?

Mocht u zelf een deel van de werkzaamheden uit willen of kunnen voeren, dan kan! Wij overleggen samen wie welke werkzaamheden uitvoert zodat we dit uitstekend op elkaar kunnen afstemmen.
Lees meer over zelf kunstgras leggen of kunstgras laten aanleggen op onze website en ontdek welke manier het beste bij u past.

Kunstgras aanleg instructies van de vakman

Mocht u er voor kiezen om bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren dan kunnen onze kunstgras leginstructies u goed op weg helpen. 

In deze aanleg instructies legt onze legservice uit waar opgelet dient te worden en welke stappen er genomen moeten worden. Kunstgras kopen is een proces apart, stap 2 is de aanleg van kunstgras.

John Garden Sense

Wat onze klanten zeggen

"

Op 27 november zijn we een kijkje gaan nemen bij Garden Sense. Door een mooi aangelegde tuin met diverse kunstgras varianten, kregen wij al snel een goed beeld van de verschillende kunstgrassoorten. Je kunt het zien en voelen en dat is erg prettig. Dankzij de gemoedelijke ontvangst en de professionele houding van Yoni, hebben wij nog diezelfde dag besloten om voor het kunstgras van Garden Sense te gaan en wel voor de GS WILD. Waarom de GS WILD: Door de kleur en lange (wilde) sprietlengte gaf dit voor ons de meest natuurlijke uitstraling. Op 8 december is het kunstgras al door John gelegd en het ziet er ontzettend mooi, strak en niet geheel onbelangrijk: erg natuurlijk uit! Kortom: Wij zijn een blije klant!


Sjors & Kim uit Bladel - Februari 2017

"Omdat wij al 3 keer graszoden hadden gelegd en al twee keer gras ingezaaid hadden en er telkens een hoop mos, onkruid en kale plekken kwamen, hebben we besloten kunstgras te laten leggen. We zijn op zoek gegaan en kwamen uit bij Garden Sense in Oirschot. Waauw, wat hebben ze daar veel keus! Van de eigenaar John kregen we ook goede uitleg over hoe we het zouden moeten leggen of hoe het gelegd zou moeten worden. Uiteindelijk hebben we besloten dat we het door hen zouden laten leggen. Geweldig wat een nette, gezellige, maar vooral harde werker, en hij nam ook al ons oude gras en zand mee. John nogmaals bedankt , het gras ligt er perfect in. De tuin ligt er nu mooi bij en we hebben er nu al plezier van!"


Ben & Joke uit Eindhoven - Juni 2018

"Wij zijn erg te spreken over de service en prijs-kwaliteitverhouding van Garden Sense. We werden erg vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van het kunstgras. Voor een mooie prijs werd ons oude gras en zand meegenomen en het nieuwe kunstgras gelegd. Goede, vriendelijke en nette service voor een hele mooie prijs."


Linda & Michael uit Tilburg - November 2016

Na een goed advies en een nette offerte is vandaag het kustgras in mijn voor en achtertuin aangelegd. De reacties zijn alom positief. Ik ben ook zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee het hele proces van advies, offerte en aanleg werd doorlopen. Het is zeer goed te merken dat je met een professionele organisatie, die meedenkt en weet waar ze over spreken.


Meneer van Esch - Juli 2018

John en Yoni zijn een gouden duo. Yoni is goed bereikbaar en denkt graag snel mee en John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Hij heeft plezier in het werk en straalt dat ook uit. Daarnaast denkt hij ook mee bij het aanleggen en is het een aardige man. Kortom, voor mooi kunstgras en goed advies en aanleg moet je bij Garden Sense zijn. John en Yoni bedankt!


Liese-Rixt en Bart - Februari 2019

'GARDEN SENSE mag met recht in hoofdletters geschreven worden. Wat een fijn bedrijf om mee samen te mogen werken. Na een ongedwongen eerste bezoek in Oktober bij Yoni hadden wij meteen al besloten om niet verder te gaan kijken en GARDEN SENSE het kunstgras aan te laten leggen. We kregen het advies om in januari nog een keer op de koffie te komen om de nieuwste grasssoorten en kleuren te komen bekijken. Wij hebben gekozen voor GS Branch. John is een echte vakman en gaat voor 100 % resultaat en dat is dan ook terug te zien in het gras! Een echt Brabants bedrijf waar men de tijd voor je neemt en met goede adviezen komt en een eerlijke service! En last but not least ...het echte genieten kan nu gaan beginnen. John en Yoni bedankt!'


Familie van den Heuvel - maart 2017

Wij zijn zeer goed geholpen door Yoni en de keuze was divers. Het aanleggen door John verliep precies zoals was doorgesproken en het ziet er perfect uit. Een aanrader!!!!


Familie de Kort uit Udenhout - Maart 2019

Nieuws ontvangen over acties en aanbiedingen van Garden Sense?