• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Binnen 2 weken geïnstalleerd

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Kunstgras aanlegservice

Wanneer u er zeker van wilt zijn dat uw kunstgras professioneel wordt aangelegd, maak dan gebruik van de kunstgras aanlegservice. Kunstgras laten aanleggen zorgt ervoor dat het optimaal wordt gelegd met de juiste kunstgras accessoires en op de juiste manieren gesneden, gelijmd en opgeborsteld. Zo weet u zeker dat u jarenlang kunt genieten van een strak kunstgras gazon. Het op de juiste manier leggen van kunstgras zorgt voor meer plezier door de jaren heen!

Aanleg service van a tot z!

Het kunstgras wordt van a tot z bij u aangelegd. Of het in de tuin is, op het balkon of kunstgras voor bedrijven... De legservice van Garden Sense zorgt voor een maximaal resultaat. De randen worden netjes afgewerkt, het kunstgras wordt op de juiste manier gelegd met de juiste kunstgras ondergrond. Ook belangrijk is dat het lijmen van kunstgras goed gebeurt. Wanneer dit fout gaat kan dit gemakkelijk blijvende schade aanrichten aan het kunstgras. 

kunstgras-aanlegservice-bedrijf   kunstgras-legservice   grasmat-aanleggen-bedrijf   kunstgras-aanlegbedrijf-brabant

Professionele legservice voor uw kunstgras

Welke werkzaamheden kunnen door de legservice worden uitgevoerd?

Mocht u zelf een deel van de werkzaamheden uit willen of kunnen voeren, dan kan! Wij overleggen samen wie welke werkzaamheden uitvoert zodat we dit uitstekend op elkaar kunnen afstemmen.
Lees meer over zelf kunstgras leggen of kunstgras laten aanleggen op onze website en ontdek welke manier het beste bij u past.

Kunstgras aanleg instructies van de vakman

Mocht u er voor kiezen om bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren dan kunnen onze kunstgras leginstructies u goed op weg helpen. 

DOWNLOAD DE LEGINSTRUCTIES KUNSTGRAS LEGGEN Zelf kunstgras leggen is eenvoudig met onze tips!

In deze aanleg instructies legt onze legservice uit waar opgelet dient te worden en welke stappen er genomen moeten worden. Kunstgras kopen is een proces apart, stap 2 is de aanleg van kunstgras.

 

John Garden Sense

Wat onze klanten zeggen

"

Wij zijn dik tevreden over het mooie kunstgras dat bij ons is gelegd! Wat wij prettig vonden is: het snelle schakelen en het feit dat het op zeer korte termijn gelegd kon worden. Het is verder met veel beleid en aandacht gelegd (mooi aflopend richting de poort). Nogmaals: erg tevreden!


Familie uit Best - Januari 2023

''Dag Yoni & John: Gisteren, 28 mei, hebben jullie bij ons het grastapijt gelegd. Het eindresultaat is echt helemaal top. Mooier dan we verwacht hadden. En wat is John een topvent. Hij heeft zelfs de banden vervangen die ik gelegd had omdat er een paar niet zo mooi waren. Dat noem ik nou echt top service eerste klasse. Bij thuiskomst was alles netjes opgeruimd en leek alsof er niemand geweest was. De 5 sterren hebben jullie meer dan verdiend. Ik zal jullie aan iedereen aanraden. Ga zo door. En oja, Yoni. Jij ook bedankt voor je duidelijke, enthousiaste en vriendelijke uitleg bij ons bezoek een jullie showroom. Wij gunde het jullie gelijk. Hopen dat we jullie niet meer nodig hebben al ben ik er zeker van dat jullie ook dan weer klaar staan voor ons."


Familie uit Goirle - Mei 2022

"Wij zijn erg te spreken over de service en prijs-kwaliteitverhouding van Garden Sense. We werden erg vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van het kunstgras. Voor een mooie prijs werd ons oude gras en zand meegenomen en het nieuwe kunstgras gelegd. Goede, vriendelijke en nette service voor een hele mooie prijs."


Linda & Michael uit Tilburg - November 2022

"Na een goed advies en een nette offerte is vandaag het kustgras in mijn voor en achtertuin aangelegd. De reacties zijn alom positief. Ik ben ook zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee het hele proces van advies, offerte en aanleg werd doorlopen. Het is zeer goed te merken dat je met een professionele organisatie, die meedenkt en weet waar ze over spreken."


Meneer van Esch - Juni 2022

John en Yoni zijn een gouden duo. Yoni is goed bereikbaar en denkt graag snel mee en John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Hij heeft plezier in het werk en straalt dat ook uit. Daarnaast denkt hij ook mee bij het aanleggen en is het een aardige man. Kortom, voor mooi kunstgras en goed advies en aanleg moet je bij Garden Sense zijn. John en Yoni bedankt!


Familie uit Eersel - November 2021

'GARDEN SENSE mag met recht in hoofdletters geschreven worden. Wat een fijn bedrijf om mee samen te mogen werken. Na een ongedwongen eerste bezoek in Oktober bij Yoni hadden wij meteen al besloten om niet verder te gaan kijken en GARDEN SENSE het kunstgras aan te laten leggen. We kregen het advies om in januari nog een keer op de koffie te komen om de nieuwste grasssoorten en kleuren te komen bekijken. Wij hebben gekozen voor GS Branch. John is een echte vakman en gaat voor 100 % resultaat en dat is dan ook terug te zien in het gras! Een echt Brabants bedrijf waar men de tijd voor je neemt en met goede adviezen komt en een eerlijke service! En last but not least ...het echte genieten kan nu gaan beginnen. John en Yoni bedankt!'


Familie van den Heuvel - September 2021

"Wij zijn zeer tevreden met de vriendelijke ontvangst, wijze van voorlichting en meedenken om onze tuin tot een heel mooi plaatje te maken, zodat wij hier jaren plezier van zullen hebben. Tevens zijn wij zeer tevreden met de prima prijs/kwaliteitsverhouding en als belangrijkste uiteraard de wijze hoe het gelegd wordt. In 1 woord : Geweldig!"


Familie uit Tilburg - Maart 2023

Showtuin in oirschot bezocht ,Yoni ons zeer goed van informatie voorzien welk type gras voor ons het beste was, dezelfde dag offerte binnen, hier waren we het snel over eens: opdracht gegeven voor plaatsing. Binnen een dag of 10 vakkundig geplaats door John, en genieten! Alles zeer netjes afgewerkt. in een woord SUPER levering en plaatsing zoals afgesproken en zeer snel goed zo ga zo door, wat een vakmensen!


Familie uit Hoogeloon - Februari 2022

Kunstgras offerte aanvragen?

Wilt u graag kunstgras offerte aanvragen? Klik dan op de button hieronder en vul eenvoudig het formulier in.

Offerte aanvragen