• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Binnen 2 weken geïnstalleerd

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Kunstgras Showtuin bezoeken

In de kunstgras showroom van Garden Sense in Oirschot, vindt je een ruim assortiment aan kunstgras. In onze showroom van ruim 200m² liggen 15 verschillende soorten kunstgras op grote afmetingen. Zo krijg je een juist beeld van de verschillende type kunstgrasmatten. Er kan overheen gelopen worde en honden en kinderen kunnen ook mee komen zodat ook zij het kunstgras kunnen ervaren.

Bezoek onze showtuin met verschillende soorten kunstgras!

De showroom is te bezoeken aan de Geeneindseweg 2 in Spoordonk (Oirschot). 

kunstgras-showtuin-brabant-showroom-bezoekenHet bezoeken van onze kunstgras modeltuin kan 24/7!

Deze is namelijk altijd toegankelijk en 7 dagen per week de gehele dag te bezichtigen aan de Geeneindseweg 2 in Spoordonk (Oirschot, Noord-Brabant). Deze is vrij toegankelijk en alle soorten kunstgras zijn er te bekijken. Elke soort is voorzien van een naam, de hoogte in millimeters en het aantal sterren geeft aan welke soorten sterk of minder sterk is voor intensief gebruik zoals spelende kinderen.
Er is informatie te lezen op een informatiebord en we hebben in de tuin een stalenkast geplaatst waarin stalen/monsters liggen van alle beschikbare soorten kunstgras.

U bent van harte welkom in onze kunstgras showtuin, de koffie staat klaar!

Vul hieronder uw gegevens in en de voorkeur qua datum en tijd om bij ons langs te komen in de showtuin. Wij zullen contact opnemen om een afspraak te maken voor advies en uitleg. Op onze contact pagina zijn de openingstijden terug te vinden. Binnen deze openingstijden kunt u sowieso langskomen.

Voor meer informatie over onze diensten en ons assortiment kun je contact met ons opnemen of ontvangen we je graag in onze kunstgras showtuin.

OPENINGSTIJDEN 

Onze showtuin is 24/7 geopend! altijd vrij toegankelijk.

Te bezoeken aan de Geeneindseweg 2 in Spoordonk (Oirschot).

Liever persoonlijk advies in de showtuin?

Wij zijn elke dag van de week geopend op afspraak naast onderstaande openingstijden;

Woensdag geopend van 9.00 tot 14.00uur 
Vrijdag geopend van 9.00 tot 15.00uur (21 juni gesloten)
Zaterdag geopend van 9.00 tot 15.00uur (13 juli gesloten)

De rest van de week zijn we op afspraak geopend. Bel of app even zodat we weten dat je komt en er iemand in de showtuin aanwezig is om uitleg te geven. Dat kan op elke dag van de week, ook in de avonden en op zondag

Voor een afspraak kun je bellen of Whatsappen naar +31 6 1446 0355 of mailen naar info@gardensense.nl. Of vul het afspraken formulier in om onze kunstgras showtuin te bezoeken.

Plan hieronder je afspraak in via het formulier.


showroom-winkel-voor-kunstgras-kopen winkel-kunstgras-open-brabant kunstgras-showroom-tuin-bekijken 

Ik wil graag de kunstgras showtuin bezoeken

Verschillende soorten kunstgras bekijken en stalen meenemen

In onze modeltuin staat een kast waarin van alle types kunstgras stalen liggen. Deze monsterstukken mag u mee naar huis nemen om thuis ook eens te zien hoe het kunstgras eruit ziet in de tuin of op uw balkon.

Contact voor een offerte?

Zou je graag een offerte willen ontvangen? Maak een afspraak in onze showtuin of vraag deze online aan. Via ons offerte formulier geeft u ons zoveel mogelijk informatie. We zullen contact met u opnemen om een offerte op maat te geven. 

showtuin-kunstgras-brabant-showroomWaarom een kunstgras showroom bezoeken?

Kunstgras koopt je niet iedere dag en ook niet ieder jaar. Op ons kunstgras geven wij 15 jaar uv-garantie dus je kan er een hele tijd tegenaan met dezelfde kunstgras soort. Daarom vinden wij het erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Wanneer je een kunstgras stalenpakket ontvangt, bevat deze maximaal vier kleine stalen. Ten eerste bekijkt je deze bijna altijd binnen met onnatuurlijk licht. Daarnaast is het kunstgras niet opgeborsteld, niet ingezand en bekijk je deze niet vanuit de juiste hoek. In onze kunstgras showroom liggen de types kunstgras zoals ze ook in de tuin of op het balkon gelegd zouden worden.

Verschillende soorten kunstgras bekijken in de showroom

Er zijn veel verschillende soorten kunstgras te bekijken in onze showroom. De belangrijkste verschillen zitten in:

Kunstgras-showtuin

Advies op maat in de showtuin 

Wanneer je onze kunstgras showroom bezoekt is het verstandig om de afmetingen van de tuin mee te nemen op een simpele schets. Ook doe je er goed aan om op voorhand foto’s van de tuin te maken met uw mobiele telefoon. Zo krijgen wij het beste beeld van de tuin om je te voorzien van advies op maat. Bent je er niet helemaal uitgekomen met het opmeten van het gazon? Dan komen wij het gazon uiteraard voor de installatie thuis inmeten.

Laat je adviseren door een specialist in onze modeltuin

De kunstgras showroom van Garden Sense is zowel in de winter- als zomerperiode geopend. De openingstijden vindt u eenvoudig terug op onze contactpagina. Wel is het altijd mogelijk om buiten de openingstijden langs te komen op afspraak. Bel hiervoor naar +316 14 46 03 55. Kom langs en laat je adviseren door een specialist! Onze showtuin bevindt zich aan de Geeneindseweg 2 in Spoordonk (Oirschot). Ga je zelf kunstgras leggen in de tuin? Of wil je kunstgras laten leggen? Dan nemen wij alles stap voor stap met u door.

Sfeerimpressie van onze kunstgras showtuin

showroom-kunstgras kunstgras-showroom

showtuin-kunstgras kunstgras-showtuin-brabant

Wat onze klanten zeggen

"

Wij zijn dik tevreden over het mooie kunstgras dat bij ons is gelegd! Wat wij prettig vonden is: het snelle schakelen en het feit dat het op zeer korte termijn gelegd kon worden. Het is verder met veel beleid en aandacht gelegd (mooi aflopend richting de poort). Nogmaals: erg tevreden!


Familie uit Best - Januari 2023

''Dag Yoni & John: Gisteren, 28 mei, hebben jullie bij ons het grastapijt gelegd. Het eindresultaat is echt helemaal top. Mooier dan we verwacht hadden. En wat is John een topvent. Hij heeft zelfs de banden vervangen die ik gelegd had omdat er een paar niet zo mooi waren. Dat noem ik nou echt top service eerste klasse. Bij thuiskomst was alles netjes opgeruimd en leek alsof er niemand geweest was. De 5 sterren hebben jullie meer dan verdiend. Ik zal jullie aan iedereen aanraden. Ga zo door. En oja, Yoni. Jij ook bedankt voor je duidelijke, enthousiaste en vriendelijke uitleg bij ons bezoek een jullie showroom. Wij gunde het jullie gelijk. Hopen dat we jullie niet meer nodig hebben al ben ik er zeker van dat jullie ook dan weer klaar staan voor ons."


Familie uit Goirle - Mei 2022

"Wij zijn erg te spreken over de service en prijs-kwaliteitverhouding van Garden Sense. We werden erg vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van het kunstgras. Voor een mooie prijs werd ons oude gras en zand meegenomen en het nieuwe kunstgras gelegd. Goede, vriendelijke en nette service voor een hele mooie prijs."


Linda & Michael uit Tilburg - November 2022

"Na een goed advies en een nette offerte is vandaag het kustgras in mijn voor en achtertuin aangelegd. De reacties zijn alom positief. Ik ben ook zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee het hele proces van advies, offerte en aanleg werd doorlopen. Het is zeer goed te merken dat je met een professionele organisatie, die meedenkt en weet waar ze over spreken."


Meneer van Esch - Juni 2022

John en Yoni zijn een gouden duo. Yoni is goed bereikbaar en denkt graag snel mee en John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Hij heeft plezier in het werk en straalt dat ook uit. Daarnaast denkt hij ook mee bij het aanleggen en is het een aardige man. Kortom, voor mooi kunstgras en goed advies en aanleg moet je bij Garden Sense zijn. John en Yoni bedankt!


Familie uit Eersel - November 2021

'GARDEN SENSE mag met recht in hoofdletters geschreven worden. Wat een fijn bedrijf om mee samen te mogen werken. Na een ongedwongen eerste bezoek in Oktober bij Yoni hadden wij meteen al besloten om niet verder te gaan kijken en GARDEN SENSE het kunstgras aan te laten leggen. We kregen het advies om in januari nog een keer op de koffie te komen om de nieuwste grasssoorten en kleuren te komen bekijken. Wij hebben gekozen voor GS Branch. John is een echte vakman en gaat voor 100 % resultaat en dat is dan ook terug te zien in het gras! Een echt Brabants bedrijf waar men de tijd voor je neemt en met goede adviezen komt en een eerlijke service! En last but not least ...het echte genieten kan nu gaan beginnen. John en Yoni bedankt!'


Familie van den Heuvel - September 2021

"Wij zijn zeer tevreden met de vriendelijke ontvangst, wijze van voorlichting en meedenken om onze tuin tot een heel mooi plaatje te maken, zodat wij hier jaren plezier van zullen hebben. Tevens zijn wij zeer tevreden met de prima prijs/kwaliteitsverhouding en als belangrijkste uiteraard de wijze hoe het gelegd wordt. In 1 woord : Geweldig!"


Familie uit Tilburg - Maart 2023

Showtuin in oirschot bezocht ,Yoni ons zeer goed van informatie voorzien welk type gras voor ons het beste was, dezelfde dag offerte binnen, hier waren we het snel over eens: opdracht gegeven voor plaatsing. Binnen een dag of 10 vakkundig geplaats door John, en genieten! Alles zeer netjes afgewerkt. in een woord SUPER levering en plaatsing zoals afgesproken en zeer snel goed zo ga zo door, wat een vakmensen!


Familie uit Hoogeloon - Februari 2022

Kunstgras offerte aanvragen?

Wilt u graag kunstgras offerte aanvragen? Klik dan op de button hieronder en vul eenvoudig het formulier in.

Offerte aanvragen