• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Binnen 2 weken geïnstalleerd

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Kunstgras Showtuin

Heeft u al gekozen voor kunstgras en bent u opzoek naar het juiste type of bent u nog aan het afwegen om voor kunstgras te kiezen? In onze grote kunstgras showtuin laten wij u de verschillende soorten kunstgras zien. In deze showtuin liggen ruim 15 verschillende soorten op grote afmetingen zodat we u een duidelijk beeld kunnen geven. 

SHOWTUIN OPENINGSTIJDEN

Vanwege het Coronavirus hebben wij besloten om enkel op afspraak aanwezig te zijn in de showtuin.
MAAR de showtuin is ook 24/7 geopend!

Deze is namelijk altijd toeganlijk, 7 dagen per week de gehele dag. Er is informatie te lezen op een informatiebord en er kan gebeld worden op nummer 06-1446 0355 zodat wij jullie telefonisch door de showtuin kunnen leiden. 
We hebben een stalenkast geplaats waarin stalen/monsters liggen van alle soorten zodat je die waarin je geinteresseerd bent kunt meenemen naar huis. Tevens hangt hier de prijslijst in.

De aanleg van kunstgras gaat ook in deze periode gewoon door!
We zullen vragen om via Whatsapp of mail foto's en afmetingen van uw tuin te sturen zodat wij binnen 24uur een offerte kunnen aanbieden. 

Het is niet de persoonlijke manier waarop we graag willen werken maar voor nu is dit de beste oplossing, we hopen op jullie begrip. Bel of mail gerust, wij helpen graag!

1- Bezoek onze showtuin wanneer je wil
2- Bel met wanneer je in de showtuin bent zodat we je rond kunnen leiden en een goed advies kunnen geven
3- Wij vragen je gegevens en informatie (afmetingen) te sturen 
4- Ontvang binnen 24 uur een passende offerte, geheel vrijblijvend!

 

Waarom zou ik een kunstgras showtuin bezoeken?

showtuin-kunstgras-brabant-showroom

Kunstgras koopt u niet iedere dag en ook niet ieder jaar. Op ons kunstgras geven wij 15 jaar uv-garantie dus u kunt er een hele tijd tegenaan met dezelfde kunstgras soort. Daarom vinden wij het erg belangrijk dat er een juiste keuze gemaakt wordt! Wanneer u en kunstgras stalenpakket ontvangt, bevat deze maximaal vier kleine stalen. Ten eerste bekijkt u deze bijna altijd binnen met onnatuurlijk licht. Daarnaast is het kunstgras niet opgeborsteld, niet ingezand en bekijkt u deze niet vanuit de juiste hoek. In onze kunstgras showtuin liggen de types kunstgras zo gelegd zoals ze ook in uw tuin of op uw balkon gelegd zouden worden. 

Ook is het erg belangrijk om per situatie te bekijken waar het kunstgras aan moet voldoen. U krijgt dan wel 15 jaar uv-garantie maar wanneer er een kunstgras soort wordt gekozen welke niet tegen een stootje kan en er spelen vervolgens 3 kinderen op, kunt u zich voorstellen dat het kunstgras die niet gaat volhouden.

Waar verschilt kunstgras in?

Er zijn veel verschillende soorten kunstgras, de belangrijkste verschillen zitten in:

Kunstgras-showtuinLaat u adviseren door de specialist!

Wij raden daarom altijd aan om u te laten adviseren. Bij een bezoek aan onze showroom zullen wij u vragen om de situatie uit te leggen en eventueel te schetsen zodat wij een duidelijk beeld krijgen. Aan de hand hiervan kunnen wij een juist advies geven zowel over de keuze van het kunstgras als over het kunstgras leggen. Gaat u zelf kunstgras leggen of laten leggen? Onder het genot van een kopje koffie nemen we het stap voor stap door.

Advies op maat

Wanneer u onze showtuin bezoekt is het verstandig om de afmetingen van de tuin mee te nemen op een simpele schets. Ook kunnen er foto's gemaakt worden met uw mobiele telefoon zodat wij een zo goed mogelijk beeld krijgen. Zo kunnen wij vrijwel altijd een advies op maat geven. Mocht het zo zijn dat u er niet uit bent gekomen met het meten van de afmetingen van het kunstgras, komen wij uiteraard voor de installatie bij u thuis inmeten.

Openingstijden kunstgras showtuin 

Onze showtuin is geopend in de winter- en zomerperiode. De openingstijden verschillen en kunt u terug vinden op onze contact pagina. Op alle gesloten dagen zijn wij sowieso altijd geopend op afspraak! 's Morgens, 's middagss en 's avonds. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Onze showtuin bevindt zich aan de Geeneindseweg 2 in Spoordonk (Oirschot).

Sfeerimpressie van onze kunstgras showtuin

showroom-kunstgras kunstgras-showroom

showtuin-kunstgras kunstgras-showtuin-brabant

U bent van harte welkom in onze kunstgras showtuin, de koffie staat klaar!

Wat onze klanten zeggen

"

"Heel erg goed geholpen, en snel, zelfs in deze corona tijd. Yoni denkt mee en geeft goede adviezen. Wij zijn dik tevreden. Bedankt voor de goede service!!"


Familie uit Best - Januari 2021

''Dag Yoni & John Gister, 28 mei, hebben jullie bij ons het grastapijt gelegd. Het eindresultaat is echt helemaal top. Mooier dan we verwacht hadden. En wat is John een topvent. Hij heeft zelfs de banden vervangen die ik gelegd had omdat er een paar niet zo mooi waren. Dat noem ik nou echt top service eerste klasse. Bij thuiskomst was alles netjes opgeruimd en leek alsof er niemand geweest was. De 5 sterren hebben jullie meer dan verdiend. Ik zal jullie aan iedereen aanraden. Ga zo door. En oja, Yoni. Jij ook bedankt voor je duidelijke, enthousiaste en vriendelijke uitleg bij ons bezoek een jullie showroom. Wij gunde het jullie gelijk. Hopen dat we jullie niet meer nodig hebben al ben ik er zeker van dat jullie ook dan weer klaar staan voor ons."


Familie uit Goirle - Mei 2020

"Wij zijn erg te spreken over de service en prijs-kwaliteitverhouding van Garden Sense. We werden erg vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van het kunstgras. Voor een mooie prijs werd ons oude gras en zand meegenomen en het nieuwe kunstgras gelegd. Goede, vriendelijke en nette service voor een hele mooie prijs."


Linda & Michael uit Tilburg - November 2020

"Na een goed advies en een nette offerte is vandaag het kustgras in mijn voor en achtertuin aangelegd. De reacties zijn alom positief. Ik ben ook zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee het hele proces van advies, offerte en aanleg werd doorlopen. Het is zeer goed te merken dat je met een professionele organisatie, die meedenkt en weet waar ze over spreken."


Meneer van Esch - Juli 2020

John en Yoni zijn een gouden duo. Yoni is goed bereikbaar en denkt graag snel mee en John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Hij heeft plezier in het werk en straalt dat ook uit. Daarnaast denkt hij ook mee bij het aanleggen en is het een aardige man. Kortom, voor mooi kunstgras en goed advies en aanleg moet je bij Garden Sense zijn. John en Yoni bedankt!


Familie uit Eersel - November 2021

'GARDEN SENSE mag met recht in hoofdletters geschreven worden. Wat een fijn bedrijf om mee samen te mogen werken. Na een ongedwongen eerste bezoek in Oktober bij Yoni hadden wij meteen al besloten om niet verder te gaan kijken en GARDEN SENSE het kunstgras aan te laten leggen. We kregen het advies om in januari nog een keer op de koffie te komen om de nieuwste grasssoorten en kleuren te komen bekijken. Wij hebben gekozen voor GS Branch. John is een echte vakman en gaat voor 100 % resultaat en dat is dan ook terug te zien in het gras! Een echt Brabants bedrijf waar men de tijd voor je neemt en met goede adviezen komt en een eerlijke service! En last but not least ...het echte genieten kan nu gaan beginnen. John en Yoni bedankt!'


Familie van den Heuvel - 2020

"Wij zijn zeer tevreden met de vriendelijke ontvangst, wijze van voorlichting en meedenken om onze tuin tot een heel mooi plaatje te maken, zodat wij hier jaren plezier van zullen hebben. Tevens zijn wij zeer tevreden met de prima prijs/kwaliteitsverhouding en als belangrijkste uiteraard de wijze hoe het gelegd wordt. In 1 woord : Geweldig!"


Familie uit Tilburg - Maart 2020

Nieuws ontvangen over acties en aanbiedingen van Garden Sense?