• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Binnen 2 weken geïnstalleerd

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Kunstgras Showtuin

In de kunstgras showroom van Garden Sense in Oirschot, vindt u een ruim assortiment aan kunstgras. In onze showroom liggen ruim 15 verschillende soorten kunstgras op grote afmetingen zodat we u een duidelijk beeld kunnen geven.

SHOWTUIN OPENINGSTIJDEN

Te bezoeken aan de Geeneindseweg 2 in Spoordonk (Oirschot).

1- De showtuin is alle dagen te bezoeken om diverse soorten te bekijken, informatie hierover te lezen en eventueel kunstgras stalen mee naar huis te nemen.
2- Wanneer je iemand van ons wil spreken in de showtuin, zijn we gedurende de week op afspraak geopend. Bel, app of mail voor een afspraak
3- OPEN op zaterdag van 9:00 - 11:00 op 25 september, 2 oktober, 16 oktober, 23 oktober en 6 november. 
4- GESLOTEN op zaterdag; 9 oktober en van 26 tot en met 3 november.

Onze showtuin is 24/7 geopend!

Deze is namelijk altijd toeganlijk, 7 dagen per week de gehele dag te bezichtigen.

Er is informatie te lezen op een informatiebord of u kunt telefonisch een rondleiding krijgen door contact op te nemen via 06-1446 0355. We hebben in de tuin een stalenkast met prijslijst geplaats, waarin stalen/monsters liggen van alle beschikbare soorten. Je mag de soorten waarin je geinteresseerd bent meenemen naar huis.

Liever persoonlijk advies in de showtuin?
Voor een afspraak kun je bellen of Whatsappen naar +31 6 1446 0355 of mailen naar info@gardensense.nl.

1- Bezoek onze showtuin wanneer het je uitkomt
2- Bel op als je in de showtuin bent, zodat we je rond kunnen leiden en een passend advies kunnen geven.
3- Wij vragen je informatie ( o.a. persoonsgegevens, afmeting kunstgras) te e-mailen 
4- Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende passende offerte!

Waarom u een kunstgras showroom bezoekt

showtuin-kunstgras-brabant-showroom

Kunstgras koopt u niet iedere dag en ook niet ieder jaar. Op ons kunstgras geven wij 15 jaar uv-garantie dus u kunt er een hele tijd tegenaan met dezelfde kunstgras soort. Daarom vinden wij het erg belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Wanneer u een kunstgras stalenpakket ontvangt, bevat deze maximaal vier kleine stalen. Ten eerste bekijkt u deze bijna altijd binnen met onnatuurlijk licht. Daarnaast is het kunstgras niet opgeborsteld, niet ingezand en bekijkt u deze niet vanuit de juiste hoek. In onze kunstgras showroom liggen de types kunstgras zoals ze ook in uw tuin of op uw balkon gelegd zouden worden.

Ook is het erg belangrijk om per situatie te bekijken waar het kunstgras aan moet voldoen. U krijgt dan wel 15 jaar uv-garantie, maar enkel wanneer u voor het juiste type kunstgras kiest. Kies dus niet voor een type dat niet goed tegen een stootje kan, wanneer u er kinderen op wilt laten spelen.

Waar soorten kunstgras in verschillen

Er zijn veel verschillende soorten kunstgras te bekijken in onze showroom. De belangrijkste verschillen zitten in:

Kunstgras-showtuin

Advies op maat

Wanneer u onze kunstgras showroom bezoekt is het verstandig om de afmetingen van de tuin mee te nemen op een simpele schets. Ook doet u er goed aan om op voorhand foto’s van uw tuin te maken met uw mobiele telefoon. Zo krijgen wij het beste beeld van uw tuin om u te voorzien van advies op maat. Bent u er niet helemaal uitgekomen met het opmeten van uw gazon? Dan komen wij het gazon uiteraard voor de installatie bij u thuis inmeten.

Laat u adviseren door een specialist

De kunstgras showroom van Garden Sense is zowel in de winter- als zomerperiode geopend. De openingstijden vindt u eenvoudig terug op onze contactpagina. Wel is het altijd mogelijk om buiten de openingstijden langs te komen op afspraak. Bel hiervoor naar +316 14 46 03 55. Kom langs en laat u adviseren door een specialist! Onze showtuin bevindt zich aan de Geeneindseweg 2 in Spoordonk (Oirschot). Gaat u zelf kunstgras leggen in uw tuin? Of wilt u dit laten leggen in Tilburg? Dan nemen wij alles stap voor stap met u door.

Openingstijden kunstgras showtuin 

Onze showtuin is geopend in de winter- en zomerperiode. De openingstijden verschillen en kunt u terug vinden op onze contact pagina. Op alle gesloten dagen zijn wij sowieso altijd geopend op afspraak! 's Morgens, 's middagss en 's avonds. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Onze showtuin bevindt zich aan de Geeneindseweg 2 in Spoordonk (Oirschot).

Sfeerimpressie van onze kunstgras showtuin

showroom-kunstgras kunstgras-showroom

showtuin-kunstgras kunstgras-showtuin-brabant

U bent van harte welkom in onze kunstgras showtuin, de koffie staat klaar!

Wat onze klanten zeggen

"

"Heel erg goed geholpen, en snel, zelfs in deze corona tijd. Yoni denkt mee en geeft goede adviezen. Wij zijn dik tevreden. Bedankt voor de goede service!!"


Familie uit Best - Januari 2021

''Dag Yoni & John Gister, 28 mei, hebben jullie bij ons het grastapijt gelegd. Het eindresultaat is echt helemaal top. Mooier dan we verwacht hadden. En wat is John een topvent. Hij heeft zelfs de banden vervangen die ik gelegd had omdat er een paar niet zo mooi waren. Dat noem ik nou echt top service eerste klasse. Bij thuiskomst was alles netjes opgeruimd en leek alsof er niemand geweest was. De 5 sterren hebben jullie meer dan verdiend. Ik zal jullie aan iedereen aanraden. Ga zo door. En oja, Yoni. Jij ook bedankt voor je duidelijke, enthousiaste en vriendelijke uitleg bij ons bezoek een jullie showroom. Wij gunde het jullie gelijk. Hopen dat we jullie niet meer nodig hebben al ben ik er zeker van dat jullie ook dan weer klaar staan voor ons."


Familie uit Goirle - Mei 2020

"Wij zijn erg te spreken over de service en prijs-kwaliteitverhouding van Garden Sense. We werden erg vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van het kunstgras. Voor een mooie prijs werd ons oude gras en zand meegenomen en het nieuwe kunstgras gelegd. Goede, vriendelijke en nette service voor een hele mooie prijs."


Linda & Michael uit Tilburg - November 2020

"Na een goed advies en een nette offerte is vandaag het kustgras in mijn voor en achtertuin aangelegd. De reacties zijn alom positief. Ik ben ook zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee het hele proces van advies, offerte en aanleg werd doorlopen. Het is zeer goed te merken dat je met een professionele organisatie, die meedenkt en weet waar ze over spreken."


Meneer van Esch - Juli 2020

John en Yoni zijn een gouden duo. Yoni is goed bereikbaar en denkt graag snel mee en John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Hij heeft plezier in het werk en straalt dat ook uit. Daarnaast denkt hij ook mee bij het aanleggen en is het een aardige man. Kortom, voor mooi kunstgras en goed advies en aanleg moet je bij Garden Sense zijn. John en Yoni bedankt!


Familie uit Eersel - November 2021

'GARDEN SENSE mag met recht in hoofdletters geschreven worden. Wat een fijn bedrijf om mee samen te mogen werken. Na een ongedwongen eerste bezoek in Oktober bij Yoni hadden wij meteen al besloten om niet verder te gaan kijken en GARDEN SENSE het kunstgras aan te laten leggen. We kregen het advies om in januari nog een keer op de koffie te komen om de nieuwste grasssoorten en kleuren te komen bekijken. Wij hebben gekozen voor GS Branch. John is een echte vakman en gaat voor 100 % resultaat en dat is dan ook terug te zien in het gras! Een echt Brabants bedrijf waar men de tijd voor je neemt en met goede adviezen komt en een eerlijke service! En last but not least ...het echte genieten kan nu gaan beginnen. John en Yoni bedankt!'


Familie van den Heuvel - 2020

"Wij zijn zeer tevreden met de vriendelijke ontvangst, wijze van voorlichting en meedenken om onze tuin tot een heel mooi plaatje te maken, zodat wij hier jaren plezier van zullen hebben. Tevens zijn wij zeer tevreden met de prima prijs/kwaliteitsverhouding en als belangrijkste uiteraard de wijze hoe het gelegd wordt. In 1 woord : Geweldig!"


Familie uit Tilburg - Maart 2020

Nieuws ontvangen over acties en aanbiedingen van Garden Sense?