• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Installatie van a tot z

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Deurmat met logo

Deurmatten zijn er in veel verschillende maten, kleuren en structuren. Maar een deurmat met logo zorgt voor een echte eyecather voor de deur van uw bedrijf of winkel. Een unieke manier om uw bedrijf te laten opvallen. Gebruik uw logo of slogan om de aandacht te trekken van uw doelgroep. De logomatten zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik, waardoor de mogelijkheden oneindig zijn! 

Opvallen? Een deurmat met logo!

deurmat-met-logo

Doordat onze logomatten zijn gemaakt van sterke kunstgras vezels gaan deze erg lang mee. Wanneer men een deurmat laat drukken is deze meestal gemaakt van en 'stof' vezel. Hierdoor gaan ze minder lang mee en zal deze op een gegeven moment niet meer schoon te maken zijn. Onze droogloopmatten met logo zijn gemakkelijk schoon te maken en drogen extra snel. 
Daar waar deze gemaakt zijn van kunstgras vezels blijft het vuil op de sprieten liggen en kan deze met een sopje schoongemaakt worden. In tegenstelling tot de matten met logo van stof, zijn deze matten en lopers met logo gemakkelijk schoon te maken en zeer sterk.

Hierdoor is een kunstgras mat met logo uitermate geschikt bij winkels, cafetaria, musea en bijvoorbeeld scholen en instellingen. Deze logo matten en lopers kosten meer dan de logo deurmatten van stof, maar deze gaan dus veel langer mee en blijven langer mooi! Het is een investering waar u vele jaren van kunt genieten.

Wat dacht u van een loper met logo?

Ontwerp uw eigen loper voor de opening of een spelelement op het schoolplein, zodat de kinderen ook in de pauze leerzaam bezig kunnen zijn. Ook kunstgras voor bedrijven biedt veel interessante mogelijkheden! Het is mogelijk vrijwel elk denkbaar design in kunstgras te laten maken.

De kunstgrasmatten zijn verkrijgbaar is verschillende kleuren. Daarnaast zijn de kunstgrasvezels van verschillende structuur en lengte, waardoor voor iedere situatie de goede kunstgrassoort te kiezen is. 

Maximaal 4 meter breed en 9 meter lang voor één stuk, naadloos!

Wat dacht u van de mogelijkheden van sponsoring? Evenementen, terreinen en sportvelden met uw logo en/of bedrijfsnaam, waardoor grote aantallen mensen deze zullen zien.

Prijzen van dit product op aanvraag, neem vrijblijvend contact op.

loper-met-logokunstgras-figuurlogomattenvoetbal-logo

logo-in-deurmatspeelgras-hinkelbaan

 

Wat onze klanten zeggen

"

Op 27 november zijn we een kijkje gaan nemen bij Garden Sense. Door een mooi aangelegde tuin met diverse kunstgras varianten, kregen wij al snel een goed beeld van de verschillende kunstgrassoorten. Je kunt het zien en voelen en dat is erg prettig. Dankzij de gemoedelijke ontvangst en de professionele houding van Yoni, hebben wij nog diezelfde dag besloten om voor het kunstgras van Garden Sense te gaan en wel voor de GS WILD. Waarom de GS WILD: Door de kleur en lange (wilde) sprietlengte gaf dit voor ons de meest natuurlijke uitstraling. Op 8 december is het kunstgras al door John gelegd en het ziet er ontzettend mooi, strak en niet geheel onbelangrijk: erg natuurlijk uit! Kortom: Wij zijn een blije klant!


Sjors & Kim uit Bladel - Februari 2017

"Omdat wij al 3 keer graszoden hadden gelegd en al twee keer gras ingezaaid hadden en er telkens een hoop mos, onkruid en kale plekken kwamen, hebben we besloten kunstgras te laten leggen. We zijn op zoek gegaan en kwamen uit bij Garden Sense in Oirschot. Waauw, wat hebben ze daar veel keus! Van de eigenaar John kregen we ook goede uitleg over hoe we het zouden moeten leggen of hoe het gelegd zou moeten worden. Uiteindelijk hebben we besloten dat we het door hen zouden laten leggen. Geweldig wat een nette, gezellige, maar vooral harde werker, en hij nam ook al ons oude gras en zand mee. John nogmaals bedankt , het gras ligt er perfect in. De tuin ligt er nu mooi bij en we hebben er nu al plezier van!"


Ben & Joke uit Eindhoven - Juni 2018

"Wij zijn erg te spreken over de service en prijs-kwaliteitverhouding van Garden Sense. We werden erg vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van het kunstgras. Voor een mooie prijs werd ons oude gras en zand meegenomen en het nieuwe kunstgras gelegd. Goede, vriendelijke en nette service voor een hele mooie prijs."


Linda & Michael uit Tilburg - November 2016

Na een goed advies en een nette offerte is vandaag het kustgras in mijn voor en achtertuin aangelegd. De reacties zijn alom positief. Ik ben ook zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee het hele proces van advies, offerte en aanleg werd doorlopen. Het is zeer goed te merken dat je met een professionele organisatie, die meedenkt en weet waar ze over spreken.


Meneer van Esch - Juli 2018

John en Yoni zijn een gouden duo. Yoni is goed bereikbaar en denkt graag snel mee en John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Hij heeft plezier in het werk en straalt dat ook uit. Daarnaast denkt hij ook mee bij het aanleggen en is het een aardige man. Kortom, voor mooi kunstgras en goed advies en aanleg moet je bij Garden Sense zijn. John en Yoni bedankt!


Liese-Rixt en Bart - Februari 2019

'GARDEN SENSE mag met recht in hoofdletters geschreven worden. Wat een fijn bedrijf om mee samen te mogen werken. Na een ongedwongen eerste bezoek in Oktober bij Yoni hadden wij meteen al besloten om niet verder te gaan kijken en GARDEN SENSE het kunstgras aan te laten leggen. We kregen het advies om in januari nog een keer op de koffie te komen om de nieuwste grasssoorten en kleuren te komen bekijken. Wij hebben gekozen voor GS Branch. John is een echte vakman en gaat voor 100 % resultaat en dat is dan ook terug te zien in het gras! Een echt Brabants bedrijf waar men de tijd voor je neemt en met goede adviezen komt en een eerlijke service! En last but not least ...het echte genieten kan nu gaan beginnen. John en Yoni bedankt!'


Familie van den Heuvel - maart 2017

Wij zijn zeer goed geholpen door Yoni en de keuze was divers. Het aanleggen door John verliep precies zoals was doorgesproken en het ziet er perfect uit. Een aanrader!!!!


Familie de Kort uit Udenhout - Maart 2019

Nieuws ontvangen over acties en aanbiedingen van Garden Sense?