• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Binnen 2 weken geïnstalleerd

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Deurmat met logo

Deurmatten zijn er in veel verschillende maten, kleuren en structuren. Maar een deurmat met logo zorgt voor een echte eyecather voor de deur van uw bedrijf of winkel. Een unieke manier om uw bedrijf te laten opvallen. Gebruik uw logo of slogan om de aandacht te trekken van uw doelgroep. De logomatten zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik, waardoor de mogelijkheden oneindig zijn! 

Opvallen? Een deurmat met logo!

deurmat-met-logo

Doordat onze logomatten zijn gemaakt van sterke kunstgras vezels gaan deze erg lang mee. Wanneer men een deurmat laat drukken is deze meestal gemaakt van en 'stof' vezel. Hierdoor gaan ze minder lang mee en zal deze op een gegeven moment niet meer schoon te maken zijn. Onze droogloopmatten met logo zijn gemakkelijk schoon te maken en drogen extra snel. 
Daar waar deze gemaakt zijn van kunstgras vezels blijft het vuil op de sprieten liggen en kan deze met een sopje schoongemaakt worden. In tegenstelling tot de matten met logo van stof, zijn deze matten en lopers met logo gemakkelijk schoon te maken en zeer sterk.

Hierdoor is een kunstgras mat met logo uitermate geschikt bij winkels, cafetaria, musea en bijvoorbeeld scholen en instellingen. Deze logo matten en lopers kosten meer dan de logo deurmatten van stof, maar deze gaan dus veel langer mee en blijven langer mooi! Het is een investering waar u vele jaren van kunt genieten.

Wat dacht u van een loper met logo?

Ontwerp uw eigen loper voor de opening of een spelelement op het schoolplein, zodat de kinderen ook in de pauze leerzaam bezig kunnen zijn. Ook kunstgras voor bedrijven biedt veel interessante mogelijkheden! Het is mogelijk vrijwel elk denkbaar design in kunstgras te laten maken.

De kunstgrasmatten zijn verkrijgbaar is verschillende kleuren. Daarnaast zijn de kunstgrasvezels van verschillende structuur en lengte, waardoor voor iedere situatie de goede kunstgrassoort te kiezen is. 

Maximaal 4 meter breed en 9 meter lang voor één stuk, naadloos!

Wat dacht u van de mogelijkheden van sponsoring? Evenementen, terreinen en sportvelden met uw logo en/of bedrijfsnaam, waardoor grote aantallen mensen deze zullen zien.

Prijzen van dit product op aanvraag, neem vrijblijvend contact op.

loper-met-logokunstgras-figuurlogomattenvoetbal-logo

logo-in-deurmatspeelgras-hinkelbaan

 

Wat onze klanten zeggen

"

"Heel erg goed geholpen, en snel! Yoni denkt mee en geeft goede adviezen. Wij zijn dik tevreden. Bedankt voor de goede service!!"


Familie uit Best - Januari 2022

''Dag Yoni & John: Gisteren, 28 mei, hebben jullie bij ons het grastapijt gelegd. Het eindresultaat is echt helemaal top. Mooier dan we verwacht hadden. En wat is John een topvent. Hij heeft zelfs de banden vervangen die ik gelegd had omdat er een paar niet zo mooi waren. Dat noem ik nou echt top service eerste klasse. Bij thuiskomst was alles netjes opgeruimd en leek alsof er niemand geweest was. De 5 sterren hebben jullie meer dan verdiend. Ik zal jullie aan iedereen aanraden. Ga zo door. En oja, Yoni. Jij ook bedankt voor je duidelijke, enthousiaste en vriendelijke uitleg bij ons bezoek een jullie showroom. Wij gunde het jullie gelijk. Hopen dat we jullie niet meer nodig hebben al ben ik er zeker van dat jullie ook dan weer klaar staan voor ons."


Familie uit Goirle - Mei 2022

"Wij zijn erg te spreken over de service en prijs-kwaliteitverhouding van Garden Sense. We werden erg vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van het kunstgras. Voor een mooie prijs werd ons oude gras en zand meegenomen en het nieuwe kunstgras gelegd. Goede, vriendelijke en nette service voor een hele mooie prijs."


Linda & Michael uit Tilburg - November 2021

"Na een goed advies en een nette offerte is vandaag het kustgras in mijn voor en achtertuin aangelegd. De reacties zijn alom positief. Ik ben ook zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee het hele proces van advies, offerte en aanleg werd doorlopen. Het is zeer goed te merken dat je met een professionele organisatie, die meedenkt en weet waar ze over spreken."


Meneer van Esch - Juni 2022

John en Yoni zijn een gouden duo. Yoni is goed bereikbaar en denkt graag snel mee en John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Hij heeft plezier in het werk en straalt dat ook uit. Daarnaast denkt hij ook mee bij het aanleggen en is het een aardige man. Kortom, voor mooi kunstgras en goed advies en aanleg moet je bij Garden Sense zijn. John en Yoni bedankt!


Familie uit Eersel - November 2021

'GARDEN SENSE mag met recht in hoofdletters geschreven worden. Wat een fijn bedrijf om mee samen te mogen werken. Na een ongedwongen eerste bezoek in Oktober bij Yoni hadden wij meteen al besloten om niet verder te gaan kijken en GARDEN SENSE het kunstgras aan te laten leggen. We kregen het advies om in januari nog een keer op de koffie te komen om de nieuwste grasssoorten en kleuren te komen bekijken. Wij hebben gekozen voor GS Branch. John is een echte vakman en gaat voor 100 % resultaat en dat is dan ook terug te zien in het gras! Een echt Brabants bedrijf waar men de tijd voor je neemt en met goede adviezen komt en een eerlijke service! En last but not least ...het echte genieten kan nu gaan beginnen. John en Yoni bedankt!'


Familie van den Heuvel - September 2021

"Wij zijn zeer tevreden met de vriendelijke ontvangst, wijze van voorlichting en meedenken om onze tuin tot een heel mooi plaatje te maken, zodat wij hier jaren plezier van zullen hebben. Tevens zijn wij zeer tevreden met de prima prijs/kwaliteitsverhouding en als belangrijkste uiteraard de wijze hoe het gelegd wordt. In 1 woord : Geweldig!"


Familie uit Tilburg - Maart 2022

Showtuin in oirschot bezocht ,Yoni ons zeer goed van informatie voorzien welk type gras voor ons het beste was ,zelfde dag offerte binnen , hier waren we het snel over eens, opdracht gegeven voor plaatsing, binnen een dag of 10 vakkundig geplaats door john. en genieten, alles zeer netjes afgewerkt. in een woord SUPER levering en plaatsing zoals afgesproken en zeer snel goed zo ga zo door, wat een vakmensen!


Familie uit Hoogeloon - Februari 2022

Kunstgras offerte aanvragen?

Wilt u graag kunstgras offerte aanvragen? Klik dan op de button hieronder en vul eenvoudig het formulier in.

Offerte aanvragen