• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Binnen 2 weken geïnstalleerd

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Kunstgras in de tuin

Wilt u graag kunstgras in de tuin leggen om zo een mooi gazon in uw tuin te creëren zoals u dat wenst? Kom dan eens langs bij Garden Sense in Oirschot. Bij ons vindt u een ruim assortiment met veel verschillende soorten kunstgras. Het kunstgras wordt in Nederland gefabriceerd en is nauwelijks van echt gras te onderscheiden. Altijd een groen, schoon, netjes kunstgras in uw tuin, met weinig tot geen onderhoud. Ook op de plekken waar natuurgras moeilijk groeit. Alleen maar genieten van uw tuin! Onze kunstgras soorten zijn zo sterk dat kinderen veilig kunnen spelen en bovendien krijgen ze zo geen vieze, groene broeken te krijgen. Ook huisdieren genieten van een gazon van kunstgras.

Kunstgras voor in de tuinaanleg-kunstgrasgazon-in-achtertuin

Kunstgras en graszoden zijn niet met elkaar te vergelijken. Bij graszoden komt het probleem van dood gras, veel mos of gewoon geen gras elk jaar terug. Het kiezen voor kunstgras is een investering. Kunstgras heeft, bij af en toe onderhoud, een lange levensduur. Bij normaal gebruik gaat het zeker 10 tot 15 jaar mee! Met kunstgras onderhoud bedoelen we, dat het meeste vuil, zoals bladeren, van het gras verwijderd dienen te worden. U kunt het vergelijken met het vegen van de stoep. Ontdek nog veel meer voordelen van kunstgras!

Daarnaast wordt er vanuit de fabriek aangeraden om bij intensief gebruik het kunstgras te laten opborstelen met een borstelmachine. Dit kan elk jaar, maar bij normaal gebruik is een keer in de 5 jaar ook voldoende. Dit is per situatie verschillend. Wij van Garden Sense in Oirschot voeren deze kunstgras onderhoudsbeurt graag voor u uit.

In 5 stappen genieten van uw tuin!

 

Kunstgras in de tuin zelf aanleggen of laten aanleggen?kunstgras-aanleggen-in-voortuin

Het kunstgras leggen vergt enige kennis en geduld. Wanneer u lang van uw kunstgras wilt genieten is het verstandig om dit proces goed te doorlopen. Wij zeggen altijd; de ondergrond is het halve werk! Kunstgras vormt zich naar de ondergrond dus zitten hier dalen in, dan vormt het kunstgras zich in dat dal waardoor de grasmat niet meer strak ligt. Het kiezen van de juiste kunstgras ondergrond is dan ook een zeer goed begin. Wanneer u zeker wilt zijn dat het aanleggen van een kunstgras gazon op de juiste manier gebeurd, kunt u voor onze aanlegservice kiezen.

Een kunstgras gazon in de tuin aanleggen

Het is belangrijk dat u een kunstgras soort kiest die past bij uw situatie. Er is een groot verschil tussen landscaping kunstgras voor een gazon zonder onderhoud en sport- en speelkunstgras voor voetballende kinderen in de tuin. Elke situatie vraagt andere kenmerken en eigenschappen van de grasmat.

Ook het inzanden van kunstgras helpt enorm bij de levensduur van de kunstgrasmat. U kunt kunstgras laten aanleggen zonder zand, echter raden wij het altijd aan om kunstgras in te zanden. Het instrooizand is namelijk speciaal gedroogd zand, wat zorgt voor een extra stevigheidslaag in het kunstgras waardoor de sprieten mooi rechtop blijven staan. Daarnaast zorgt het voor gewicht op de grasmat waardoor deze strak blijft liggen. Het inzanden van kunstgras in uw tuin geeft alleen maar pluspunten. Daarbij is het zand is zo fijn dat het onder in de mat en tussen de kunstgrasvezels gaat zitten en daar blijft. Per soort wordt bepaald hoeveel kilo zand er per vierkante meter in gaat. Hierdoor blijft het kunstgras mooi en doet het zand toch zijn werk voor uw gazon.

kunstgras-in-de-tuinProfiteer van de voordelen van kunstgras in de tuin

Wanneer u twijfelt over een kunstgras gazon in uw tuin, helpt het wellicht om ervaringen van mensen te horen en te lezen. Ook het zien van resultaten zal uw idee en gevoel over siergras ten goede komen. Bekijken onze afgeronde projecten in verschillende plaatsen in Brabant en daarbuiten. Daarnaast is het bezoeken van onze kunstgras showtuin een aanrader. Alle soorten kunstgras uit ons assortiment zijn hier te bekijken en te voelen. Wenst u op voorhand meer informatie? Bel dan naar +316 14 46 03 55 of stuur een e-mail naar info@gardensense.nl voor meer informatie.

Garden Sense gelooft... dat een tuin er is om van te genieten!

Wat onze klanten zeggen

"

Wij zijn dik tevreden over het mooie kunstgras dat bij ons is gelegd! Wat wij prettig vonden is: het snelle schakelen en het feit dat het op zeer korte termijn gelegd kon worden. Het is verder met veel beleid en aandacht gelegd (mooi aflopend richting de poort). Nogmaals: erg tevreden!


Familie uit Best - Januari 2023

''Dag Yoni & John: Gisteren, 28 mei, hebben jullie bij ons het grastapijt gelegd. Het eindresultaat is echt helemaal top. Mooier dan we verwacht hadden. En wat is John een topvent. Hij heeft zelfs de banden vervangen die ik gelegd had omdat er een paar niet zo mooi waren. Dat noem ik nou echt top service eerste klasse. Bij thuiskomst was alles netjes opgeruimd en leek alsof er niemand geweest was. De 5 sterren hebben jullie meer dan verdiend. Ik zal jullie aan iedereen aanraden. Ga zo door. En oja, Yoni. Jij ook bedankt voor je duidelijke, enthousiaste en vriendelijke uitleg bij ons bezoek een jullie showroom. Wij gunde het jullie gelijk. Hopen dat we jullie niet meer nodig hebben al ben ik er zeker van dat jullie ook dan weer klaar staan voor ons."


Familie uit Goirle - Mei 2022

"Wij zijn erg te spreken over de service en prijs-kwaliteitverhouding van Garden Sense. We werden erg vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van het kunstgras. Voor een mooie prijs werd ons oude gras en zand meegenomen en het nieuwe kunstgras gelegd. Goede, vriendelijke en nette service voor een hele mooie prijs."


Linda & Michael uit Tilburg - November 2022

"Na een goed advies en een nette offerte is vandaag het kustgras in mijn voor en achtertuin aangelegd. De reacties zijn alom positief. Ik ben ook zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee het hele proces van advies, offerte en aanleg werd doorlopen. Het is zeer goed te merken dat je met een professionele organisatie, die meedenkt en weet waar ze over spreken."


Meneer van Esch - Juni 2022

John en Yoni zijn een gouden duo. Yoni is goed bereikbaar en denkt graag snel mee en John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Hij heeft plezier in het werk en straalt dat ook uit. Daarnaast denkt hij ook mee bij het aanleggen en is het een aardige man. Kortom, voor mooi kunstgras en goed advies en aanleg moet je bij Garden Sense zijn. John en Yoni bedankt!


Familie uit Eersel - November 2021

'GARDEN SENSE mag met recht in hoofdletters geschreven worden. Wat een fijn bedrijf om mee samen te mogen werken. Na een ongedwongen eerste bezoek in Oktober bij Yoni hadden wij meteen al besloten om niet verder te gaan kijken en GARDEN SENSE het kunstgras aan te laten leggen. We kregen het advies om in januari nog een keer op de koffie te komen om de nieuwste grasssoorten en kleuren te komen bekijken. Wij hebben gekozen voor GS Branch. John is een echte vakman en gaat voor 100 % resultaat en dat is dan ook terug te zien in het gras! Een echt Brabants bedrijf waar men de tijd voor je neemt en met goede adviezen komt en een eerlijke service! En last but not least ...het echte genieten kan nu gaan beginnen. John en Yoni bedankt!'


Familie van den Heuvel - September 2021

"Wij zijn zeer tevreden met de vriendelijke ontvangst, wijze van voorlichting en meedenken om onze tuin tot een heel mooi plaatje te maken, zodat wij hier jaren plezier van zullen hebben. Tevens zijn wij zeer tevreden met de prima prijs/kwaliteitsverhouding en als belangrijkste uiteraard de wijze hoe het gelegd wordt. In 1 woord : Geweldig!"


Familie uit Tilburg - Maart 2023

Showtuin in oirschot bezocht ,Yoni ons zeer goed van informatie voorzien welk type gras voor ons het beste was, dezelfde dag offerte binnen, hier waren we het snel over eens: opdracht gegeven voor plaatsing. Binnen een dag of 10 vakkundig geplaats door John, en genieten! Alles zeer netjes afgewerkt. in een woord SUPER levering en plaatsing zoals afgesproken en zeer snel goed zo ga zo door, wat een vakmensen!


Familie uit Hoogeloon - Februari 2022

Kunstgras offerte aanvragen?

Wilt u graag kunstgras offerte aanvragen? Klik dan op de button hieronder en vul eenvoudig het formulier in.

Offerte aanvragen