• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Binnen 2 weken geïnstalleerd

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Kunstgras Oss

Woont u in Oss en wilt u kunstgras toepassen in uw tuin, rondom uw bedrijf of misschien zelfs op uw sportveld? Kies dan voor Garden Sense! Wij zijn een professioneel familiebedrijf in kunstgras op slechts 45 minuten afstand van Oss. Met onze vakkennis helpen wij u graag bij de keuze voor het juiste kunstgras én zorgen we voor een vakkundige installatie bij u op locatie.kunstgras-oss

Kunstgras in Oss kopen

Wij zijn niet de enige leverancier van kunstgras in Oss, maar wel een van de weinige leveranciers met grote showtuin én een laagdrempelig karakter. GardenSense is de juiste partij voor u wanneer u op zoek bent naar een prettig no-nonsense familiebedrijf met een hoog serviceniveau. Geïnteresseerden uit Oss kunnen te allen tijde bij ons terecht voor een eerlijk advies en lekkere kop koffie. Tijdens uw bezoek inventariseren we uw persoonlijke wensen, de plek waarop u het kunstgras in Oss wilt leggen en het uiteindelijke gebruiksdoel. Wij kunnen u vervolgens precies vertellen welke soort kunstgras in dat geval de beste keuze is voor u.

kunstgras-in-oss-bekijken

Kunstgras in Oss laten leggen

U kunt bij ons niet alleen kunstgras kopen, maar ook uw kunstgras in Oss laten leggen. Onze gespecialiseerde kunstgrasadviseurs komen graag langs op uw locatie in Oss om te zorgen voor een vakkundige installatie. We creëren een goede ondergrond en zorgen vakkundige installatie. Als u door ons uw kunstgras in Oss laat leggen bent u verzekerd van een grasmat die nog vele jaren meegaat.

Kunstgras in Oss bekijken

Wilt u kunstgras in de buurt van Oss bekijken om te bepalen welke varianten u het meest aanspreken? Dat kan! In onze ruime showtuin van … m2 kunt u ruim 15 verschillende soorten kunstgras op grote afmetingen van dichtbij zien. Zo krijgt u een duidelijk beeld van het eindresultaat en kunt u goed inschatten hoe het kunstgras er op uw locatie Oss uit zou zien.

Komt u uit Oss en heeft u interesse in ons kunstgras? Kom vandaag nog onze kunstgras showtuin in Oirschot bezichtigen of neem contact met ons op voor een afspraak!

Bekijk onze bedrijfsvideo en ervaar!

Wat onze klanten zeggen

"

"Heel erg goed geholpen, en snel, zelfs in deze corona tijd. Yoni denkt mee en geeft goede adviezen. Wij zijn dik tevreden. Bedankt voor de goede service!!"


Familie uit Best - Januari 2021

''Dag Yoni & John Gister, 28 mei, hebben jullie bij ons het grastapijt gelegd. Het eindresultaat is echt helemaal top. Mooier dan we verwacht hadden. En wat is John een topvent. Hij heeft zelfs de banden vervangen die ik gelegd had omdat er een paar niet zo mooi waren. Dat noem ik nou echt top service eerste klasse. Bij thuiskomst was alles netjes opgeruimd en leek alsof er niemand geweest was. De 5 sterren hebben jullie meer dan verdiend. Ik zal jullie aan iedereen aanraden. Ga zo door. En oja, Yoni. Jij ook bedankt voor je duidelijke, enthousiaste en vriendelijke uitleg bij ons bezoek een jullie showroom. Wij gunde het jullie gelijk. Hopen dat we jullie niet meer nodig hebben al ben ik er zeker van dat jullie ook dan weer klaar staan voor ons."


Familie uit Goirle - Mei 2020

"Wij zijn erg te spreken over de service en prijs-kwaliteitverhouding van Garden Sense. We werden erg vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van het kunstgras. Voor een mooie prijs werd ons oude gras en zand meegenomen en het nieuwe kunstgras gelegd. Goede, vriendelijke en nette service voor een hele mooie prijs."


Linda & Michael uit Tilburg - November 2020

"Na een goed advies en een nette offerte is vandaag het kustgras in mijn voor en achtertuin aangelegd. De reacties zijn alom positief. Ik ben ook zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee het hele proces van advies, offerte en aanleg werd doorlopen. Het is zeer goed te merken dat je met een professionele organisatie, die meedenkt en weet waar ze over spreken."


Meneer van Esch - Juli 2020

John en Yoni zijn een gouden duo. Yoni is goed bereikbaar en denkt graag snel mee en John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Hij heeft plezier in het werk en straalt dat ook uit. Daarnaast denkt hij ook mee bij het aanleggen en is het een aardige man. Kortom, voor mooi kunstgras en goed advies en aanleg moet je bij Garden Sense zijn. John en Yoni bedankt!


Familie uit Eersel - November 2021

'GARDEN SENSE mag met recht in hoofdletters geschreven worden. Wat een fijn bedrijf om mee samen te mogen werken. Na een ongedwongen eerste bezoek in Oktober bij Yoni hadden wij meteen al besloten om niet verder te gaan kijken en GARDEN SENSE het kunstgras aan te laten leggen. We kregen het advies om in januari nog een keer op de koffie te komen om de nieuwste grasssoorten en kleuren te komen bekijken. Wij hebben gekozen voor GS Branch. John is een echte vakman en gaat voor 100 % resultaat en dat is dan ook terug te zien in het gras! Een echt Brabants bedrijf waar men de tijd voor je neemt en met goede adviezen komt en een eerlijke service! En last but not least ...het echte genieten kan nu gaan beginnen. John en Yoni bedankt!'


Familie van den Heuvel - 2020

"Wij zijn zeer tevreden met de vriendelijke ontvangst, wijze van voorlichting en meedenken om onze tuin tot een heel mooi plaatje te maken, zodat wij hier jaren plezier van zullen hebben. Tevens zijn wij zeer tevreden met de prima prijs/kwaliteitsverhouding en als belangrijkste uiteraard de wijze hoe het gelegd wordt. In 1 woord : Geweldig!"


Familie uit Tilburg - Maart 2020

Nieuws ontvangen over acties en aanbiedingen van Garden Sense?