• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Installatie van a tot z

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Kunstgras Oss

Woont u in Oss en wilt u kunstgras toepassen in uw tuin, rondom uw bedrijf of misschien zelfs op uw sportveld? Kies dan voor Garden Sense! Wij zijn een professioneel familiebedrijf in kunstgras op slechts 45 minuten afstand van Oss. Met onze vakkennis helpen wij u graag bij de keuze voor het juiste kunstgras én zorgen we voor een vakkundige installatie bij u op locatie.kunstgras-oss

Kunstgras in Oss kopen

Wij zijn niet de enige leverancier van kunstgras in Oss, maar wel een van de weinige leveranciers met grote showtuin én een laagdrempelig karakter. GardenSense is de juiste partij voor u wanneer u op zoek bent naar een prettig no-nonsense familiebedrijf met een hoog serviceniveau. Geïnteresseerden uit Oss kunnen te allen tijde bij ons terecht voor een eerlijk advies en lekkere kop koffie. Tijdens uw bezoek inventariseren we uw persoonlijke wensen, de plek waarop u het kunstgras in Oss wilt leggen en het uiteindelijke gebruiksdoel. Wij kunnen u vervolgens precies vertellen welke soort kunstgras in dat geval de beste keuze is voor u.

kunstgras-in-oss-bekijken

Kunstgras in Oss laten leggen

U kunt bij ons niet alleen kunstgras kopen, maar ook uw kunstgras in Oss laten leggen. Onze gespecialiseerde kunstgrasadviseurs komen graag langs op uw locatie in Oss om te zorgen voor een vakkundige installatie. We creëren een goede ondergrond en zorgen vakkundige installatie. Als u door ons uw kunstgras in Oss laat leggen bent u verzekerd van een grasmat die nog vele jaren meegaat.

Kunstgras in Oss bekijken

Wilt u kunstgras in de buurt van Oss bekijken om te bepalen welke varianten u het meest aanspreken? Dat kan! In onze ruime showtuin van … m2 kunt u ruim 15 verschillende soorten kunstgras op grote afmetingen van dichtbij zien. Zo krijgt u een duidelijk beeld van het eindresultaat en kunt u goed inschatten hoe het kunstgras er op uw locatie Oss uit zou zien.

Komt u uit Oss en heeft u interesse in ons kunstgras? Kom vandaag nog onze kunstgras showtuin in Oirschot bezichtigen of neem contact met ons op voor een afspraak!

Bekijk onze bedrijfsvideo en ervaar!

Wat onze klanten zeggen

"

Op 27 november zijn we een kijkje gaan nemen bij Garden Sense. Door een mooi aangelegde tuin met diverse kunstgras varianten, kregen wij al snel een goed beeld van de verschillende kunstgrassoorten. Je kunt het zien en voelen en dat is erg prettig. Dankzij de gemoedelijke ontvangst en de professionele houding van Yoni, hebben wij nog diezelfde dag besloten om voor het kunstgras van Garden Sense te gaan en wel voor de GS WILD. Waarom de GS WILD: Door de kleur en lange (wilde) sprietlengte gaf dit voor ons de meest natuurlijke uitstraling. Op 8 december is het kunstgras al door John gelegd en het ziet er ontzettend mooi, strak en niet geheel onbelangrijk: erg natuurlijk uit! Kortom: Wij zijn een blije klant!


Sjors & Kim uit Bladel - Februari 2017

"Omdat wij al 3 keer graszoden hadden gelegd en al twee keer gras ingezaaid hadden en er telkens een hoop mos, onkruid en kale plekken kwamen, hebben we besloten kunstgras te laten leggen. We zijn op zoek gegaan en kwamen uit bij Garden Sense in Oirschot. Waauw, wat hebben ze daar veel keus! Van de eigenaar John kregen we ook goede uitleg over hoe we het zouden moeten leggen of hoe het gelegd zou moeten worden. Uiteindelijk hebben we besloten dat we het door hen zouden laten leggen. Geweldig wat een nette, gezellige, maar vooral harde werker, en hij nam ook al ons oude gras en zand mee. John nogmaals bedankt , het gras ligt er perfect in. De tuin ligt er nu mooi bij en we hebben er nu al plezier van!"


Ben & Joke uit Eindhoven - Juni 2018

"Wij zijn erg te spreken over de service en prijs-kwaliteitverhouding van Garden Sense. We werden erg vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van het kunstgras. Voor een mooie prijs werd ons oude gras en zand meegenomen en het nieuwe kunstgras gelegd. Goede, vriendelijke en nette service voor een hele mooie prijs."


Linda & Michael uit Tilburg - November 2016

Na een goed advies en een nette offerte is vandaag het kustgras in mijn voor en achtertuin aangelegd. De reacties zijn alom positief. Ik ben ook zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee het hele proces van advies, offerte en aanleg werd doorlopen. Het is zeer goed te merken dat je met een professionele organisatie, die meedenkt en weet waar ze over spreken.


Meneer van Esch - Juli 2018

John en Yoni zijn een gouden duo. Yoni is goed bereikbaar en denkt graag snel mee en John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Hij heeft plezier in het werk en straalt dat ook uit. Daarnaast denkt hij ook mee bij het aanleggen en is het een aardige man. Kortom, voor mooi kunstgras en goed advies en aanleg moet je bij Garden Sense zijn. John en Yoni bedankt!


Liese-Rixt en Bart - Februari 2019

'GARDEN SENSE mag met recht in hoofdletters geschreven worden. Wat een fijn bedrijf om mee samen te mogen werken. Na een ongedwongen eerste bezoek in Oktober bij Yoni hadden wij meteen al besloten om niet verder te gaan kijken en GARDEN SENSE het kunstgras aan te laten leggen. We kregen het advies om in januari nog een keer op de koffie te komen om de nieuwste grasssoorten en kleuren te komen bekijken. Wij hebben gekozen voor GS Branch. John is een echte vakman en gaat voor 100 % resultaat en dat is dan ook terug te zien in het gras! Een echt Brabants bedrijf waar men de tijd voor je neemt en met goede adviezen komt en een eerlijke service! En last but not least ...het echte genieten kan nu gaan beginnen. John en Yoni bedankt!'


Familie van den Heuvel - maart 2017

Wij zijn zeer goed geholpen door Yoni en de keuze was divers. Het aanleggen door John verliep precies zoals was doorgesproken en het ziet er perfect uit. Een aanrader!!!!


Familie de Kort uit Udenhout - Maart 2019

Nieuws ontvangen over acties en aanbiedingen van Garden Sense?