• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Installatie van a tot z

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Sportgras en speelgras

Kunstgras voor sport en spel dient aan andere eisen te voldoen dan kunstgras voor in de tuin. Het sportgras en speelgras moet tegen een stootje kunnen en daarnaast verschilt dit per sport- en speelsoort. Speciaal voor deze verschillende sport en spel grasvelden hebben we kunstgras soorten welke sterk genoeg zijn om op te hockeyen, voetballen, golfen en andere spellen te kunnen doen. 

Niet alleen geschikt voor sportvelden bij gemeente, scholen, kinderdagverblijven en sportscholen, maar ook voor een hockeyveldje in uw achtertuin of een speeltoestel op kunstgras om op te spelen.

Sport kunstgras voor sportveldje thuis

kunstgras-speelgras

Het onderhouden van een professioneel sportveld vergt veel geduld en tijd. Met kunstgras haal je meer uit het sportveld. Natuurlijk vraagt het om en investering, maar het terugverdieneffect van kunstgrasvelden ligt hoog.

Hiervoor wordt een ander soort kunstgras gebruikt dan voor landscaping doeleinden ( in de tuin, balkon, dakterras). Dit kunstgras moet sterker zijn. Daarom is sportgras gemaakt van een andere soort vezel. Ook kunnen deze sportsoorten worden gelegd in de tuin. Het geheel kan verzorgd worden door de professionele leggers van Garden Sense.

Daarnaast is kunstgras ook zeer geschikt voor kleine speelveldjes, zoals pannaveldjes en voetbalkooien. Op de sportclub, op de camping of bij u in de woonwijk. Maar ook bij u thuis! Een hockeyveldje in de achtertuin zodat er goed geoefend kan worden en kinderen veilig en schoon spelen. En nauwelijks onderhoud voor papa en mama maar toch een mooi, groen sportveldje in de tuin!

Speelgras voor speeltuinen, in de tuin of onder speeltoestellen

kunstgras-sportgras

Kinderen spelen veilig, kleding wordt niet vies en het gras is zacht en prikt niet. Kruipen, vallen en liggen, dit alles zonder zich te bezeren. In combinatie met kunstgras valdemping onder het kunstgras biedt kunstgras een veilige en duurzame oplossing welke ook gecertificeerd kan worden aangelegd tot verschillende valhoogtes.
Er zijn veel verschillende soorten nepgras die geschikt zijn voor spelende kinderen. Op de eerste plaats wordt er vaak gekozen voor de kunstgras soorten die wat simpeler zijn. Deze soorten siergras hebben geen bruin mosdraad en er zijn meestal maar èèn of twee kleuren groen aanwezig. Hierdoor oogt het speelgras en sportgras onnatuurlijker. Deze soorten kunstgras worden ingezand met instrooizand waardoor het de sprieten steun geeft en de grasmat zachter maakt om op te spelen en te sporten.

Daarnaast is het ook mogelijk om voor een meer natuurlijke kunstgrassoort te kiezen. Deze heeft wel een mosdraadje en verschillende lengtes en kleuren van de grassprieten. Hierdoor oogt het veel natuurlijker en mooier, naast het feit dat het geschikt is als speelgras om een balletje op te trappen. In een tuin waar het kunstgrasgazon een natuurlijke uitstraling moet hebben en geschikt moet zijn voor spelende kinderen, heeft Garden Sense verschillende kunstgras soorten in haar assortiment.

Kosten van een kunstgras sportveld of speelgras

De exacte prijs van het sportgras of speelgras is afhankelijk van de situatie en welke kunstgras soort er wordt gekozen. Zou u een offerte op maat willen ontvangen? Kom langs in onze kunstgras showtuin of vraag een offerte op.

Wat onze klanten zeggen

"

Op 27 november zijn we een kijkje gaan nemen bij Garden Sense. Door een mooi aangelegde tuin met diverse kunstgras varianten, kregen wij al snel een goed beeld van de verschillende kunstgrassoorten. Je kunt het zien en voelen en dat is erg prettig. Dankzij de gemoedelijke ontvangst en de professionele houding van Yoni, hebben wij nog diezelfde dag besloten om voor het kunstgras van Garden Sense te gaan en wel voor de GS WILD. Waarom de GS WILD: Door de kleur en lange (wilde) sprietlengte gaf dit voor ons de meest natuurlijke uitstraling. Op 8 december is het kunstgras al door John gelegd en het ziet er ontzettend mooi, strak en niet geheel onbelangrijk: erg natuurlijk uit! Kortom: Wij zijn een blije klant!


Sjors & Kim uit Bladel - Februari 2017

"Omdat wij al 3 keer graszoden hadden gelegd en al twee keer gras ingezaaid hadden en er telkens een hoop mos, onkruid en kale plekken kwamen, hebben we besloten kunstgras te laten leggen. We zijn op zoek gegaan en kwamen uit bij Garden Sense in Oirschot. Waauw, wat hebben ze daar veel keus! Van de eigenaar John kregen we ook goede uitleg over hoe we het zouden moeten leggen of hoe het gelegd zou moeten worden. Uiteindelijk hebben we besloten dat we het door hen zouden laten leggen. Geweldig wat een nette, gezellige, maar vooral harde werker, en hij nam ook al ons oude gras en zand mee. John nogmaals bedankt , het gras ligt er perfect in. De tuin ligt er nu mooi bij en we hebben er nu al plezier van!"


Ben & Joke uit Eindhoven - Juni 2018

"Wij zijn erg te spreken over de service en prijs-kwaliteitverhouding van Garden Sense. We werden erg vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van het kunstgras. Voor een mooie prijs werd ons oude gras en zand meegenomen en het nieuwe kunstgras gelegd. Goede, vriendelijke en nette service voor een hele mooie prijs."


Linda & Michael uit Tilburg - November 2016

Na een goed advies en een nette offerte is vandaag het kustgras in mijn voor en achtertuin aangelegd. De reacties zijn alom positief. Ik ben ook zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee het hele proces van advies, offerte en aanleg werd doorlopen. Het is zeer goed te merken dat je met een professionele organisatie, die meedenkt en weet waar ze over spreken.


Meneer van Esch - Juli 2018

John en Yoni zijn een gouden duo. Yoni is goed bereikbaar en denkt graag snel mee en John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Hij heeft plezier in het werk en straalt dat ook uit. Daarnaast denkt hij ook mee bij het aanleggen en is het een aardige man. Kortom, voor mooi kunstgras en goed advies en aanleg moet je bij Garden Sense zijn. John en Yoni bedankt!


Liese-Rixt en Bart - Februari 2019

'GARDEN SENSE mag met recht in hoofdletters geschreven worden. Wat een fijn bedrijf om mee samen te mogen werken. Na een ongedwongen eerste bezoek in Oktober bij Yoni hadden wij meteen al besloten om niet verder te gaan kijken en GARDEN SENSE het kunstgras aan te laten leggen. We kregen het advies om in januari nog een keer op de koffie te komen om de nieuwste grasssoorten en kleuren te komen bekijken. Wij hebben gekozen voor GS Branch. John is een echte vakman en gaat voor 100 % resultaat en dat is dan ook terug te zien in het gras! Een echt Brabants bedrijf waar men de tijd voor je neemt en met goede adviezen komt en een eerlijke service! En last but not least ...het echte genieten kan nu gaan beginnen. John en Yoni bedankt!'


Familie van den Heuvel - maart 2017

Wij zijn zeer goed geholpen door Yoni en de keuze was divers. Het aanleggen door John verliep precies zoals was doorgesproken en het ziet er perfect uit. Een aanrader!!!!


Familie de Kort uit Udenhout - Maart 2019

Nieuws ontvangen over acties en aanbiedingen van Garden Sense?