• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Binnen 2 weken geïnstalleerd

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Sportgras en speelgras

Kunstgras voor sport en spel dient aan andere eisen te voldoen dan kunstgras voor in de tuin. Het sportgras en speelgras moet tegen een stootje kunnen en daarnaast verschilt dit per sport- en speelsoort. Speciaal voor deze verschillende sport en spel grasvelden hebben we kunstgras soorten welke sterk genoeg zijn om op te hockeyen, voetballen, golfen en andere spellen te kunnen doen. 

Niet alleen geschikt voor sportvelden bij gemeente, scholen, kinderdagverblijven en sportscholen, maar ook voor een hockeyveldje in uw achtertuin of een speeltoestel op kunstgras om op te spelen.

Sport kunstgras voor sportveldje thuis

kunstgras-speelgras

Het onderhouden van een professioneel sportveld vergt veel geduld en tijd. Met kunstgras haal je meer uit het sportveld. Natuurlijk vraagt het om en investering, maar het terugverdieneffect van kunstgrasvelden ligt hoog.

Hiervoor wordt een ander soort kunstgras gebruikt dan voor landscaping doeleinden ( in de tuin, balkon, dakterras). Dit kunstgras moet sterker zijn. Daarom is sportgras gemaakt van een andere soort vezel. Ook kunnen deze sportsoorten worden gelegd in de tuin. Het geheel kan verzorgd worden door de professionele leggers van Garden Sense.

Daarnaast is kunstgras ook zeer geschikt voor kleine speelveldjes, zoals pannaveldjes en voetbalkooien. Op de sportclub, op de camping of bij u in de woonwijk. Maar ook bij u thuis! Een hockeyveldje in de achtertuin zodat er goed geoefend kan worden en kinderen veilig en schoon spelen. En nauwelijks onderhoud voor papa en mama maar toch een mooi, groen sportveldje in de tuin!

Speelgras voor speeltuinen, in de tuin of onder speeltoestellen

kunstgras-sportgras

Kinderen spelen veilig, kleding wordt niet vies en het gras is zacht en prikt niet. Kruipen, vallen en liggen, dit alles zonder zich te bezeren. In combinatie met kunstgras valdemping onder het kunstgras biedt kunstgras een veilige en duurzame oplossing welke ook gecertificeerd kan worden aangelegd tot verschillende valhoogtes.
Er zijn veel verschillende soorten nepgras die geschikt zijn voor spelende kinderen. Op de eerste plaats wordt er vaak gekozen voor de kunstgras soorten die wat simpeler zijn. Deze soorten siergras hebben geen bruin mosdraad en er zijn meestal maar èèn of twee kleuren groen aanwezig. Hierdoor oogt het speelgras en sportgras onnatuurlijker. Deze soorten kunstgras worden ingezand met instrooizand waardoor het de sprieten steun geeft en de grasmat zachter maakt om op te spelen en te sporten.

Daarnaast is het ook mogelijk om voor een meer natuurlijke kunstgrassoort te kiezen. Deze heeft wel een mosdraadje en verschillende lengtes en kleuren van de grassprieten. Hierdoor oogt het veel natuurlijker en mooier, naast het feit dat het geschikt is als speelgras om een balletje op te trappen. In een tuin waar het kunstgrasgazon een natuurlijke uitstraling moet hebben en geschikt moet zijn voor spelende kinderen, heeft Garden Sense verschillende kunstgras soorten in haar assortiment.

Kosten van een kunstgras sportveld of speelgras

De exacte prijs van het sportgras of speelgras is afhankelijk van de situatie en welke kunstgras soort er wordt gekozen. Zou u een offerte op maat willen ontvangen? Kom langs in onze kunstgras showtuin of vraag een offerte op.

Wat onze klanten zeggen

"

Wij zijn dik tevreden over het mooie kunstgras dat bij ons is gelegd! Wat wij prettig vonden is: het snelle schakelen en het feit dat het op zeer korte termijn gelegd kon worden. Het is verder met veel beleid en aandacht gelegd (mooi aflopend richting de poort). Nogmaals: erg tevreden!


Familie uit Best - Januari 2023

''Dag Yoni & John: Gisteren, 28 mei, hebben jullie bij ons het grastapijt gelegd. Het eindresultaat is echt helemaal top. Mooier dan we verwacht hadden. En wat is John een topvent. Hij heeft zelfs de banden vervangen die ik gelegd had omdat er een paar niet zo mooi waren. Dat noem ik nou echt top service eerste klasse. Bij thuiskomst was alles netjes opgeruimd en leek alsof er niemand geweest was. De 5 sterren hebben jullie meer dan verdiend. Ik zal jullie aan iedereen aanraden. Ga zo door. En oja, Yoni. Jij ook bedankt voor je duidelijke, enthousiaste en vriendelijke uitleg bij ons bezoek een jullie showroom. Wij gunde het jullie gelijk. Hopen dat we jullie niet meer nodig hebben al ben ik er zeker van dat jullie ook dan weer klaar staan voor ons."


Familie uit Goirle - Mei 2022

"Wij zijn erg te spreken over de service en prijs-kwaliteitverhouding van Garden Sense. We werden erg vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van het kunstgras. Voor een mooie prijs werd ons oude gras en zand meegenomen en het nieuwe kunstgras gelegd. Goede, vriendelijke en nette service voor een hele mooie prijs."


Linda & Michael uit Tilburg - November 2022

"Na een goed advies en een nette offerte is vandaag het kustgras in mijn voor en achtertuin aangelegd. De reacties zijn alom positief. Ik ben ook zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee het hele proces van advies, offerte en aanleg werd doorlopen. Het is zeer goed te merken dat je met een professionele organisatie, die meedenkt en weet waar ze over spreken."


Meneer van Esch - Juni 2022

John en Yoni zijn een gouden duo. Yoni is goed bereikbaar en denkt graag snel mee en John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Hij heeft plezier in het werk en straalt dat ook uit. Daarnaast denkt hij ook mee bij het aanleggen en is het een aardige man. Kortom, voor mooi kunstgras en goed advies en aanleg moet je bij Garden Sense zijn. John en Yoni bedankt!


Familie uit Eersel - November 2021

'GARDEN SENSE mag met recht in hoofdletters geschreven worden. Wat een fijn bedrijf om mee samen te mogen werken. Na een ongedwongen eerste bezoek in Oktober bij Yoni hadden wij meteen al besloten om niet verder te gaan kijken en GARDEN SENSE het kunstgras aan te laten leggen. We kregen het advies om in januari nog een keer op de koffie te komen om de nieuwste grasssoorten en kleuren te komen bekijken. Wij hebben gekozen voor GS Branch. John is een echte vakman en gaat voor 100 % resultaat en dat is dan ook terug te zien in het gras! Een echt Brabants bedrijf waar men de tijd voor je neemt en met goede adviezen komt en een eerlijke service! En last but not least ...het echte genieten kan nu gaan beginnen. John en Yoni bedankt!'


Familie van den Heuvel - September 2021

"Wij zijn zeer tevreden met de vriendelijke ontvangst, wijze van voorlichting en meedenken om onze tuin tot een heel mooi plaatje te maken, zodat wij hier jaren plezier van zullen hebben. Tevens zijn wij zeer tevreden met de prima prijs/kwaliteitsverhouding en als belangrijkste uiteraard de wijze hoe het gelegd wordt. In 1 woord : Geweldig!"


Familie uit Tilburg - Maart 2023

Showtuin in oirschot bezocht ,Yoni ons zeer goed van informatie voorzien welk type gras voor ons het beste was, dezelfde dag offerte binnen, hier waren we het snel over eens: opdracht gegeven voor plaatsing. Binnen een dag of 10 vakkundig geplaats door John, en genieten! Alles zeer netjes afgewerkt. in een woord SUPER levering en plaatsing zoals afgesproken en zeer snel goed zo ga zo door, wat een vakmensen!


Familie uit Hoogeloon - Februari 2022

Kunstgras offerte aanvragen?

Wilt u graag kunstgras offerte aanvragen? Klik dan op de button hieronder en vul eenvoudig het formulier in.

Offerte aanvragen