• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Binnen 2 weken geïnstalleerd

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Kunstgras stalen aanvragen

Bezoek onze showtuin voor advies en een goede indruk! 

 

Vanaf een foto op de website is het onmogelijk om het beste beeld te krijgen van de kunstgras soorten. Om deze beter te kunnen beoordelen kunt u deze bekijken in onze ruime kunstgras showtuin. Hier laten wij de verschillende soorten kunstgras op grote oppervlak zien zodat u het juiste beeld krijgt. Onze adviseurs adviseren u graag over de verschillende soorten en welke het beste bij uw situatie past. We kunnen dan ook vrijblijvend een offerte op maat maken!

Bekijk de soorten thuis op uw gemak, het aanvragen van kunstgras stalen is geheel GRATIS!

Wilt u liever eerst thuis verschillende kunstgras stalen beoordelen en vergelijken? Vraag dan een stalendoos aan! U kiest maximaal 4 soorten kunstgras waarin u interesse heeft. Deze ontvangt u dan binnen 5 werkdagen thuis zodat u ze rustig kunt bekijken en ervaren. In Nederland verzenden wij onze stalendoos gratis. Naar België en andere Europese landen vragen wij een vergoeding van €4,85 per stalendoos.

Hoe bestel ik deze stalen?

  1. Vul uw gegevens in zodat wij deze naar uw adres kunnen sturen
  2. Kies maximaal 4 soorten kunstgras en vink deze aan. Ga met de muis op de naam van de kunstgrassoort staan en u ziet een korte beschrijving en prijzen. Het aantal * geeft aan wat de sterkte van de soort is: * Enkel geschikt als siergazon, ** Redelijk sterk, of *** Sterk kunstgras geschikt voor spelende kinderen.
  3. Kiest u voor gekleurd of sport kunstgras, geef ons dan onderaan het invulformulier door welk type of welke kleur u wilt ontvangen.
  4. Bijzondere opmerkingen? Onderaan het formulier kunt u deze kwijt.
  5. Verzenden en u ontvangt de stalen gratis thuis!kunstgras-stalen-aanvragen

Problemen bij het aanvragen van de kunstgras stalen? Bel 0618882635, wij helpen u graag!
Of zou u eerst advies willen over welke soorten het beste zijn voor uw situatie zodat u zeker weet dat u de juiste stalen aanvraagt? Neem contact op, wij helpen graag bij de juiste keuze.

Ontdek, voel en vergelijk de kunstgras stalen zelf!

Privacy is erg belangrijk. Wij gebruiken uw gegevens bij het opvragen van de kunstgras stalen alleen voor het toesturen van deze stalen. U zult geen verdere reclame mail ontvangen.

TIP! Ga met de muis op de naam van de kunstgrassoort staan en u ziet een korte beschrijving en prijzen. Het aantal * geeft aan wat de sterkte van de soort is: * Enkel geschikt als siergazon, ** Redelijk sterk, of *** Sterk kunstgras geschikt voor spelende kinderen. 

 GS Flora


Gekleurd kunstgras


GS Sport


GS Rover


GS Talo


GS Andor


GS Tije


GS Flores


GS Royal


GS Rezer


GS HockeyProf


GS Play Too


GS Vireo


GS Alder


GS Clove


GS Hinde 2.0


GS Neva


GS Lumen


GS Willow


GS Laver


GS Note

Wat onze klanten zeggen

"

Wij zijn dik tevreden over het mooie kunstgras dat bij ons is gelegd! Wat wij prettig vonden is: het snelle schakelen en het feit dat het op zeer korte termijn gelegd kon worden. Het is verder met veel beleid en aandacht gelegd (mooi aflopend richting de poort). Nogmaals: erg tevreden!


Familie uit Best - Januari 2023

''Dag Yoni & John: Gisteren, 28 mei, hebben jullie bij ons het grastapijt gelegd. Het eindresultaat is echt helemaal top. Mooier dan we verwacht hadden. En wat is John een topvent. Hij heeft zelfs de banden vervangen die ik gelegd had omdat er een paar niet zo mooi waren. Dat noem ik nou echt top service eerste klasse. Bij thuiskomst was alles netjes opgeruimd en leek alsof er niemand geweest was. De 5 sterren hebben jullie meer dan verdiend. Ik zal jullie aan iedereen aanraden. Ga zo door. En oja, Yoni. Jij ook bedankt voor je duidelijke, enthousiaste en vriendelijke uitleg bij ons bezoek een jullie showroom. Wij gunde het jullie gelijk. Hopen dat we jullie niet meer nodig hebben al ben ik er zeker van dat jullie ook dan weer klaar staan voor ons."


Familie uit Goirle - Mei 2022

"Wij zijn erg te spreken over de service en prijs-kwaliteitverhouding van Garden Sense. We werden erg vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van het kunstgras. Voor een mooie prijs werd ons oude gras en zand meegenomen en het nieuwe kunstgras gelegd. Goede, vriendelijke en nette service voor een hele mooie prijs."


Linda & Michael uit Tilburg - November 2022

"Na een goed advies en een nette offerte is vandaag het kustgras in mijn voor en achtertuin aangelegd. De reacties zijn alom positief. Ik ben ook zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee het hele proces van advies, offerte en aanleg werd doorlopen. Het is zeer goed te merken dat je met een professionele organisatie, die meedenkt en weet waar ze over spreken."


Meneer van Esch - Juni 2022

John en Yoni zijn een gouden duo. Yoni is goed bereikbaar en denkt graag snel mee en John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Hij heeft plezier in het werk en straalt dat ook uit. Daarnaast denkt hij ook mee bij het aanleggen en is het een aardige man. Kortom, voor mooi kunstgras en goed advies en aanleg moet je bij Garden Sense zijn. John en Yoni bedankt!


Familie uit Eersel - November 2021

'GARDEN SENSE mag met recht in hoofdletters geschreven worden. Wat een fijn bedrijf om mee samen te mogen werken. Na een ongedwongen eerste bezoek in Oktober bij Yoni hadden wij meteen al besloten om niet verder te gaan kijken en GARDEN SENSE het kunstgras aan te laten leggen. We kregen het advies om in januari nog een keer op de koffie te komen om de nieuwste grasssoorten en kleuren te komen bekijken. Wij hebben gekozen voor GS Branch. John is een echte vakman en gaat voor 100 % resultaat en dat is dan ook terug te zien in het gras! Een echt Brabants bedrijf waar men de tijd voor je neemt en met goede adviezen komt en een eerlijke service! En last but not least ...het echte genieten kan nu gaan beginnen. John en Yoni bedankt!'


Familie van den Heuvel - September 2021

"Wij zijn zeer tevreden met de vriendelijke ontvangst, wijze van voorlichting en meedenken om onze tuin tot een heel mooi plaatje te maken, zodat wij hier jaren plezier van zullen hebben. Tevens zijn wij zeer tevreden met de prima prijs/kwaliteitsverhouding en als belangrijkste uiteraard de wijze hoe het gelegd wordt. In 1 woord : Geweldig!"


Familie uit Tilburg - Maart 2023

Showtuin in oirschot bezocht ,Yoni ons zeer goed van informatie voorzien welk type gras voor ons het beste was, dezelfde dag offerte binnen, hier waren we het snel over eens: opdracht gegeven voor plaatsing. Binnen een dag of 10 vakkundig geplaats door John, en genieten! Alles zeer netjes afgewerkt. in een woord SUPER levering en plaatsing zoals afgesproken en zeer snel goed zo ga zo door, wat een vakmensen!


Familie uit Hoogeloon - Februari 2022

Kunstgras offerte aanvragen?

Wilt u graag kunstgras offerte aanvragen? Klik dan op de button hieronder en vul eenvoudig het formulier in.

Offerte aanvragen