• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Installatie van a tot z

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Kunstgras stalen aanvragen

Bezoek onze showtuin voor advies en een goede indruk! 

 

Vanaf een foto op de website is het onmogelijk om het beste beeld te krijgen van de kunstgras soorten. Om deze beter te kunnen beoordelen kunt u deze bekijken in onze ruime kunstgras showtuin. Hier laten wij de verschillende soorten kunstgras op grote oppervlak zien zodat u het juiste beeld krijgt. Onze adviseurs adviseren u graag over de verschillende soorten en welke het beste bij uw situatie past. We kunnen dan ook vrijblijvend een offerte op maat maken!

Bekijk de soorten thuis op uw gemak, het aanvragen van kunstgras stalen is geheel GRATIS!

Wilt u liever eerst thuis verschillende kunstgras stalen beoordelen en vergelijken? Vraag dan een stalendoos aan! U kiest maximaal 4 soorten kunstgras waarin u interesse heeft. Deze ontvangt u dan binnen 5 werkdagen thuis zodat u ze rustig kunt bekijken en ervaren. In Nederland verzenden wij onze stalendoos gratis. Naar België en andere Europese landen vragen wij een vergoeding van €4,85 per stalendoos.

Hoe bestel ik deze stalen?

  1. Vul uw gegevens in zodat wij deze naar uw adres kunnen sturen
  2. Kies maximaal 4 soorten kunstgras en vink deze aan. Ga met de muis op de naam van de kunstgrassoort staan en u ziet een korte beschrijving en prijzen. Het aantal * geeft aan wat de sterkte van de soort is: * Enkel geschikt als siergazon, ** Redelijk sterk, of *** Sterk kunstgras geschikt voor spelende kinderen.
  3. Kiest u voor gekleurd of sport kunstgras, geef ons dan onderaan het invulformulier door welk type of welke kleur u wilt ontvangen.
  4. Bijzondere opmerkingen? Onderaan het formulier kunt u deze kwijt.
  5. Verzenden en u ontvangt de stalen gratis thuis!kunstgras-stalen-aanvragen

Problemen bij het aanvragen van de kunstgras stalen? Bel 0618882635, wij helpen u graag!
Of zou u eerst advies willen over welke soorten het beste zijn voor uw situatie zodat u zeker weet dat u de juiste stalen aanvraagt? Neem contact op, wij helpen graag bij de juiste keuze.

Ontdek, voel en vergelijk de kunstgras stalen zelf!

Privacy is erg belangrijk. Wij gebruiken uw gegevens bij het opvragen van de kunstgras stalen alleen voor het toesturen van deze stalen. U zult geen verdere reclame mail ontvangen.

TIP! Ga met de muis op de naam van de kunstgrassoort staan en u ziet een korte beschrijving en prijzen. Het aantal * geeft aan wat de sterkte van de soort is: * Enkel geschikt als siergazon, ** Redelijk sterk, of *** Sterk kunstgras geschikt voor spelende kinderen. 

 GS Aspen


GS Flora


GS Edan


GS Wild


Gekleurd kunstgras


GS Sport


GS Musco


GS Verbena


GS Mimosa


GS Branch


GS Masomi


GS Play Too


GS Talia


GS Tansy


GS Hazel


GS Gradus


GS Summa


GS Wield

Wat onze klanten zeggen

"

Op 27 november zijn we een kijkje gaan nemen bij Garden Sense. Door een mooi aangelegde tuin met diverse kunstgras varianten, kregen wij al snel een goed beeld van de verschillende kunstgrassoorten. Je kunt het zien en voelen en dat is erg prettig. Dankzij de gemoedelijke ontvangst en de professionele houding van Yoni, hebben wij nog diezelfde dag besloten om voor het kunstgras van Garden Sense te gaan en wel voor de GS WILD. Waarom de GS WILD: Door de kleur en lange (wilde) sprietlengte gaf dit voor ons de meest natuurlijke uitstraling. Op 8 december is het kunstgras al door John gelegd en het ziet er ontzettend mooi, strak en niet geheel onbelangrijk: erg natuurlijk uit! Kortom: Wij zijn een blije klant!


Sjors & Kim uit Bladel - Februari 2017

"Omdat wij al 3 keer graszoden hadden gelegd en al twee keer gras ingezaaid hadden en er telkens een hoop mos, onkruid en kale plekken kwamen, hebben we besloten kunstgras te laten leggen. We zijn op zoek gegaan en kwamen uit bij Garden Sense in Oirschot. Waauw, wat hebben ze daar veel keus! Van de eigenaar John kregen we ook goede uitleg over hoe we het zouden moeten leggen of hoe het gelegd zou moeten worden. Uiteindelijk hebben we besloten dat we het door hen zouden laten leggen. Geweldig wat een nette, gezellige, maar vooral harde werker, en hij nam ook al ons oude gras en zand mee. John nogmaals bedankt , het gras ligt er perfect in. De tuin ligt er nu mooi bij en we hebben er nu al plezier van!"


Ben & Joke uit Eindhoven - Juni 2018

"Wij zijn erg te spreken over de service en prijs-kwaliteitverhouding van Garden Sense. We werden erg vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van het kunstgras. Voor een mooie prijs werd ons oude gras en zand meegenomen en het nieuwe kunstgras gelegd. Goede, vriendelijke en nette service voor een hele mooie prijs."


Linda & Michael uit Tilburg - November 2016

Na een goed advies en een nette offerte is vandaag het kustgras in mijn voor en achtertuin aangelegd. De reacties zijn alom positief. Ik ben ook zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee het hele proces van advies, offerte en aanleg werd doorlopen. Het is zeer goed te merken dat je met een professionele organisatie, die meedenkt en weet waar ze over spreken.


Meneer van Esch - Juli 2018

John en Yoni zijn een gouden duo. Yoni is goed bereikbaar en denkt graag snel mee en John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Hij heeft plezier in het werk en straalt dat ook uit. Daarnaast denkt hij ook mee bij het aanleggen en is het een aardige man. Kortom, voor mooi kunstgras en goed advies en aanleg moet je bij Garden Sense zijn. John en Yoni bedankt!


Liese-Rixt en Bart - Februari 2019

'GARDEN SENSE mag met recht in hoofdletters geschreven worden. Wat een fijn bedrijf om mee samen te mogen werken. Na een ongedwongen eerste bezoek in Oktober bij Yoni hadden wij meteen al besloten om niet verder te gaan kijken en GARDEN SENSE het kunstgras aan te laten leggen. We kregen het advies om in januari nog een keer op de koffie te komen om de nieuwste grasssoorten en kleuren te komen bekijken. Wij hebben gekozen voor GS Branch. John is een echte vakman en gaat voor 100 % resultaat en dat is dan ook terug te zien in het gras! Een echt Brabants bedrijf waar men de tijd voor je neemt en met goede adviezen komt en een eerlijke service! En last but not least ...het echte genieten kan nu gaan beginnen. John en Yoni bedankt!'


Familie van den Heuvel - maart 2017

Wij zijn zeer goed geholpen door Yoni en de keuze was divers. Het aanleggen door John verliep precies zoals was doorgesproken en het ziet er perfect uit. Een aanrader!!!!


Familie de Kort uit Udenhout - Maart 2019

Nieuws ontvangen over acties en aanbiedingen van Garden Sense?