• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Binnen 2 weken geïnstalleerd

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Kunstgras rondom een zwembad of zwemvijver leggen

Wat een genot! Een tuin met een zwembad of zwemvijver!
Maar kan daar ook kunstgras rondom liggen? Kan het kunstgras tegen chloorwater? Of tast het de sprieten en de kleur van de grasmat aan?
In Reusel hebben we een mooie kunstgrasmat GS Willow gelegd rondom een zwemvijver. 

Alles wat je wil weten over kunstgras en een zwembad!

Heb je een zwembad wat je op een natuurgazon wil zetten, dan heb je een gele, dorre plek in het gras als je het zwembad weghaalt. Met kunstgras heb je dat niet. Het kunstgras zal wel wat plat liggen maar als er weer lucht tussen de sprieten komt, de zon schijnt er op en je borstelt het kunstgras op met de harde bezem dan zie je er niets meer van. Wil je nog meer lezen over een zwembad op kunstgras

Kan een kunstgrasmat bij een zwemvijver?

Ook bij een zwemvijver kan kunstgras. Het is een mooie, onderhoudsarme keuze in de tuin. In Reusel legde we het kunstgras o.a. ook rondom de zwemvijver. Dit is wat de familie na de installatie zei:

'Na een goede uitleg en uitwerking van de offertes is er op korte termijn nog eens ingemeten en binnen 2 weken nadien gestart met de aanleg. Zeer vriendelijke en vakkundige mannen hebben het mooie resultaat gerealiseerd en zijn er super blij mee. Kan garden sense van harte aanbevelen. Zeer vakkundig, vriendelijk, snelle response op vragen en e-mails en afspraak is afspraak. Super gedaan Yoni en het team'

kunstgrasmat-rondom-zwembad-en-zwemvijver-leggen-chloor

 

 

 

 

 

 

 

Tast chloor kunstgras aan?

Een kunstgras gazon onder mijn zwembad, kan dat met chloorwater? Jazeker! Maar let wel op!
Er zit veel verschil in kunstgras soorten. Let hierbij op de UV-garantie die gegeven wordt. Dit kan 2 jaar zijn, 5 jaar, 7 jaar... Maar het liefst wil je 10 of 15 jaar UV garantie op je kunstgrasmat. Daarnaast dien je altijd te vragen of het kunstgras lood- en cadmiumvrij is en getest op chloor.

Welk type kunstgras kan tegen chloorwater of vijverwater?


Met de kunstgras soorten van Garden Sense ben je op al deze punten verzekerd van een goed antwoord. 15 jaar UV garantie, lood- en cadmiumvrij, getest op chloor en ook op azijn. Dat betekend dat ons kunstgras heel erg geschikt is om rondom een zwembad of zwemvijver te leggen of het kunstgras onder het zwembad te leggen.

Er zijn veel andere voordelen van kunstgras;

  • Schoon water, geen grassprieten in het water
  • Kinderen blijven schoon, geen modder
  • Kunstgras is snel droog
  • Veilig en schoon spelen

Ben jij op zoek naar kunstgras rondom een zwembad of zwemvijver? Kom langs en wij geven je alle uitleg en laten je de verschillende mogelijkheden zien, natuurlijk vrijblijvend!

  • kunstgras-rondom-zwemvijver-zwembad
kunstgras-rondom-zwemvijver-zwembad