• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Binnen 2 weken geïnstalleerd

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Honden en kunstgras

Een veel voorkomende vraag is; 'Kan kunstgras tegen honden urine?'

 

Ja! Honden en kunstgras gaan zeer goed samen! Kunstgras is een super sterk product. Voor elke situatie is er een geschikte soort. Naast de kleur en de uitstraling van het kunstgras dient er ook goed gelet te worden op de kwaliteit van de kunstgrasmat. In een voortuin is een andere soort kunstgras geschikt dan voor de achtertuin met drie spelende kinderen. Zo ook als u honden heeft. Waar dient u op te letten:

 

 Kan kunstgras tegen hondenplas?

Wanneer deze honden op het kunstgras plassen mag dit uiteraard geen gele plek achterlaten. Zorg er daarom voor dat het bedrijf waar u het kunstgras koopt garantie geeft op het     kunstgras. Wij geven bijvoorbeeld 15 jaar uv-garantie op het kunstgras.
Wel is het belangrijk dat de urine en uitwerpselen worden verwijderd, puur voor de hygiene. Wanneer er water over de urine wordt gesproeid zal dit samen door de afwaterings gaatjes in het kunstgras weg lopen. Zo is het kunstgras weer schoon. Het is niet erg wanneer dit niet gelijk gedaan wordt, soms weet je niet dat dit is gebeurt.

 

Tip! Neem uw hond mee naar onze kunstgras showtuin in Brabant. Alle soorten op grote oppervlak zodat u een juist beeld krijgt. We kunnen geheel vrijblijvend een offerte voor u opmaken.

 

Voor een afspraak bel met 06-1888 2635 of stuur een email naar info@gardensense.nl