• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Binnen 2 weken geïnstalleerd

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Gekleurd kunstgras

Gekleurd kunstgras lijkt natuurlijk niet op natuurgras qua kleur, maar het is een prachtig product om toe te passen op balkon, (dak)terras, onder loungesets en binnenshuis. De sprieten van ons gekleurde kunstgras zijn doorgaans korter dan de sprieten van het landscaping kunstgras. Dit omdat het niet noodzakelijk is dat dit kunstgras ingezand wordt. Op bijvoorbeeld een balkon willen we het kunstgras graag kunnen stofzuigen dus het instrooizand is niet nodig. Daarnaast is de kleur van het instrooizand niet mooi bij de kleur kunstgras. 

 

Ga voor de duurzame, luxe uitstraling van gekleurd kunstgras!

 

Maar wanneer het gekleurde kunstgras wordt gebruikt onder een speeltoestel moet het kunstgras worden ingezand. Dit kunstgras is anders van structuur waardoor het super sterk is en geschikt voor intensief gebruik. Ook kan er gekozen worden om valdemping te plaatsen onder het kunstgras. Dit zorgt voor een nog zachtere kunstgras ondergrond.

 

Gebruik dit kunstgras product als tapijt onder uw loungeset om een luxe uitstraling te creëren. 

 

Toepassingen:

gekleurde kunstgras soorten soorten gekleurd kunstgras kopen

Gekleurd kunstgras is geschikt voor binnen- en buitengebruik. Bijvoorbeeld in de speelkamer of een roze wolk onder de wieg van uw dochter. Daarnaast kunnen bedrijven en winkels een prachtig interieur creëren door het kunstgras toe te passen in de etalage of wachtruimte. 


De verschillende kleuren zijn te bekijken in onze showtuin
We hebben nog meerdere type gekleurd kunstgras, ontdek ons assortiment gekleurd kunstgras.