• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Binnen 2 weken geïnstalleerd

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Stalendoos

"Fijn dat u de stalendoos in goede orde heeft ontvangen. Om u verder op weg te helpen kunt u via deze pagina allerlei extra informatie opvragen en ontdekken."

Tips voor een optimaal beeld van de kunstgras stalen uit de stalendoos:

Hieronder vind u meer antwoorden op al uw vragen! Uiteraard kunt u in het bovenste menu van de website ook veel meer informatie vinden!

kunstgras-offerteKunstgras Offerte
'Wat kost het totale plaatje? Ik wil graag een offerte ontvangen voor mijn persoonlijk situatie.'

Lees ook het bericht over: Wat kost kunstgras?

kunstgras-accessoiresKunstgras accessoires
'Welke materialen zijn er nog meer nodig naast het kunstgras?'

 

kunstgras-aanlegKunstgras leggen
'Hoe ziet de aanleg van kunstgras eruit?'

 

kunstgras-onderhoudKunstgras onderhoud
'Wat houd het onderhoud van kunstgras in?'

 

kunstgras-ervaringenErvaringen met kunstgras
'Reviews en meningen van andere over de producten en service.'

 

kunstgras-projectenProjecten
'Afgeronde projecten in de afgelopen jaren met verschillende soorten kunstgras'

 

Naast de stalendoos kunt u ook de kunstgras soorten ontdekken in onze ruime showtuin!showroom-kunstgras

Een plaatje op onze website van een kunstgras soort geeft geen duidelijk beeld. De stalen in de stalendoos maken dit al stukken beter. Wanneer u nieuwsgierig bent naar een groter oppervlak van bepaalde soorten kunstgras, bent u van harte welkom in onze showtuin in Spoordonk, Oirschot. Hier ligt ruim 170m² kunstgras op grote oppervlak in een tuin sfeer. Zo krijgt een nog beter beeld van het het kunstgras eruit komt te zien. In onze showtuin kunnen wij vrijwel altijd een offerte op mat maken. Zo weet u gelijk wat het totaal plaatje kost zodat u het complete plaatje heeft om een juiste keuze te maken. Meer lezen over onze kunstgras showtuin.

Hoe nu verder als ik mijn keuze voor het kunstgras gemaakt heb?

Wanneer u uw keuze gemaakt heeft voor een bepaalde soort kunstgras, kunt u deze bestellen via ons formulier 'Kunstgras bestellen' of door een mail te sturen naar info@gardensense.nl. Wanneer u eerst een offerte zou willen ontvangen kunt u een kunstgras offerte opvragen. Daarnaast kunnen wij in onze showtuin een offerte op maat maken en advies en uitleg geven. Kort op een rijtje:

Wat onze klanten zeggen

"

Wij zijn dik tevreden over het mooie kunstgras dat bij ons is gelegd! Wat wij prettig vonden is: het snelle schakelen en het feit dat het op zeer korte termijn gelegd kon worden. Het is verder met veel beleid en aandacht gelegd (mooi aflopend richting de poort). Nogmaals: erg tevreden!


Familie uit Best - Januari 2023

''Dag Yoni & John: Gisteren, 28 mei, hebben jullie bij ons het grastapijt gelegd. Het eindresultaat is echt helemaal top. Mooier dan we verwacht hadden. En wat is John een topvent. Hij heeft zelfs de banden vervangen die ik gelegd had omdat er een paar niet zo mooi waren. Dat noem ik nou echt top service eerste klasse. Bij thuiskomst was alles netjes opgeruimd en leek alsof er niemand geweest was. De 5 sterren hebben jullie meer dan verdiend. Ik zal jullie aan iedereen aanraden. Ga zo door. En oja, Yoni. Jij ook bedankt voor je duidelijke, enthousiaste en vriendelijke uitleg bij ons bezoek een jullie showroom. Wij gunde het jullie gelijk. Hopen dat we jullie niet meer nodig hebben al ben ik er zeker van dat jullie ook dan weer klaar staan voor ons."


Familie uit Goirle - Mei 2022

"Wij zijn erg te spreken over de service en prijs-kwaliteitverhouding van Garden Sense. We werden erg vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van het kunstgras. Voor een mooie prijs werd ons oude gras en zand meegenomen en het nieuwe kunstgras gelegd. Goede, vriendelijke en nette service voor een hele mooie prijs."


Linda & Michael uit Tilburg - November 2022

"Na een goed advies en een nette offerte is vandaag het kustgras in mijn voor en achtertuin aangelegd. De reacties zijn alom positief. Ik ben ook zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee het hele proces van advies, offerte en aanleg werd doorlopen. Het is zeer goed te merken dat je met een professionele organisatie, die meedenkt en weet waar ze over spreken."


Meneer van Esch - Juni 2022

John en Yoni zijn een gouden duo. Yoni is goed bereikbaar en denkt graag snel mee en John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Hij heeft plezier in het werk en straalt dat ook uit. Daarnaast denkt hij ook mee bij het aanleggen en is het een aardige man. Kortom, voor mooi kunstgras en goed advies en aanleg moet je bij Garden Sense zijn. John en Yoni bedankt!


Familie uit Eersel - November 2021

'GARDEN SENSE mag met recht in hoofdletters geschreven worden. Wat een fijn bedrijf om mee samen te mogen werken. Na een ongedwongen eerste bezoek in Oktober bij Yoni hadden wij meteen al besloten om niet verder te gaan kijken en GARDEN SENSE het kunstgras aan te laten leggen. We kregen het advies om in januari nog een keer op de koffie te komen om de nieuwste grasssoorten en kleuren te komen bekijken. Wij hebben gekozen voor GS Branch. John is een echte vakman en gaat voor 100 % resultaat en dat is dan ook terug te zien in het gras! Een echt Brabants bedrijf waar men de tijd voor je neemt en met goede adviezen komt en een eerlijke service! En last but not least ...het echte genieten kan nu gaan beginnen. John en Yoni bedankt!'


Familie van den Heuvel - September 2021

"Wij zijn zeer tevreden met de vriendelijke ontvangst, wijze van voorlichting en meedenken om onze tuin tot een heel mooi plaatje te maken, zodat wij hier jaren plezier van zullen hebben. Tevens zijn wij zeer tevreden met de prima prijs/kwaliteitsverhouding en als belangrijkste uiteraard de wijze hoe het gelegd wordt. In 1 woord : Geweldig!"


Familie uit Tilburg - Maart 2023

Showtuin in oirschot bezocht ,Yoni ons zeer goed van informatie voorzien welk type gras voor ons het beste was, dezelfde dag offerte binnen, hier waren we het snel over eens: opdracht gegeven voor plaatsing. Binnen een dag of 10 vakkundig geplaats door John, en genieten! Alles zeer netjes afgewerkt. in een woord SUPER levering en plaatsing zoals afgesproken en zeer snel goed zo ga zo door, wat een vakmensen!


Familie uit Hoogeloon - Februari 2022

Kunstgras offerte aanvragen?

Wilt u graag kunstgras offerte aanvragen? Klik dan op de button hieronder en vul eenvoudig het formulier in.

Offerte aanvragen