• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Binnen 2 weken geïnstalleerd

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Kunstgras op bestrating leggen

Zou u graag kunstgras op bestrating leggen? Maar vraagt u zich af of dit mogelijk is? 
Het is geen probleem als u rekening houdt met een aantal punten.

Bestrating voorzien van kunstgras, leggen op tegels, dat kan!

Het is erg belangrijk dat de ondergrond onder het kunstgras stabiel en waterdoorlatend is. Wanneer u het kunstgras net zoals deze familie uit Raamdonksveer op de bestrating wil leggen dient er dus rekening mee gehouden te worden dat de groeven tussen de bestrating niet te groot zijn. Het kunstgras vormt zich eventueel naar de ze groeven en dan gaat u over een tijdje de structuur door het kunstgras heen zien wat niet zo mooi is. 
Om deze groeven op te vullen kan er gebruik worden gemaakt van instrooizand of van dik drukverdeeldoek. Eventueel hebben we ook een foam laagje welke er onder gelegd kan worden. Echter het nadeel hiervan is dat hierdoor de ondergrond ook hoger komt te liggen en soms de deur bijvoorbeeld niet meer open kan.

Bij deze familie hebben we het kunstgras direct op de grote tegels gelegd. Hier waren nauwelijks tot geen groeven aanwezig waardoor dit een problemen opleverde.
De klant is erg tevreden, buiten dat ze de deuren met het inzanden/opborstelen hadden mogen sluiten zoals ze ons vertelde. Nu was het zo dat ze dan het laatste randje niet konden borstelen wanneer de deuren dicht waren, maar ach, keertje stofzuigen en het is weer schoon. Familie, bedankt voor het vertrouwen in onze producten en services!

kunstgras-op-bestrating-leggen

'Fijn stukje vakwerk afgeleverd, alleen als ze het zand in gaan borstelen sluit dan de deuren schild toch extra stofzuigen in huis.'

Kunstgras leggen op de bestrating en/of tegels, geen probleem! Vraag naar de mogelijkheden of kom langs in onze showtuin!

  • kunstgras-op-bestrating-leggen
kunstgras-op-bestrating-leggen