• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Binnen 2 weken geïnstalleerd

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Recensie over kunstgras

Door het lezen van verschillende recensies van mensen die u voorgingen op het gebied van kunstgras, kunt u zelf een betere beslissing maken. Al onze klanten vragen wij om hun mening te geven. Dit doen wij via het NPO-score systeem. Als 5-sterrenspecilist hechten wij veel waarde aan de ervaring van onze klanten en zijn wij erg blij met recensies. 

Kunstgras recensie zijn erg waardevol om onze service te verbeteren waar nodig. 

Een van de recensies welke wij hebben mogen ontvangen van een familie uit Geldrop;

 

recensie-over-kunstgras

 

'Na jarenlang getrubbel met ons gras (mos, onkruid, engerlingen en kale plekken) waren wij er klaar mee. Maar toch hebben wij ontzettend lang getwijfeld over wel of niet leggen van kunstgras, bang als we waren voor een "nep" resultaat. We zijn verschillende malen bij Garden Sense naar de showtuin wezen kijken, en hebben heel veel verschillende stalen meegekregen. Uiteindelijk hebben we besloten om Garden Sense het type Wild GS te laten leggen. En nu: heel erg tevreden, dat hadden we veel eerder moeten doen!'

 

 

Zou u graag meer ervaringen, meningen en recensies van onze klanten willen lezen? Diverse ervaringen met kunstgras hebben wij voor u op een rijtje gezet. Daarnaast kunnen er ook afgeronde projecten bekeken worden. 

 

Graag meer informatie ontvangen? Vraag een kunstgras offerte aan of kom langs in onze showtuin, de koffie staat klaar!