• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Binnen 2 weken geïnstalleerd

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Kunstgras voor bedrijven

Kunstgras is zeer geschikt voor bedrijven. Naast dat het onderhoudsarm is ziet het er altijd verzorgd uit. De frisse kleur van het groene kunstgras zorgt ervoor dat het geheel er gezond en goed onderhouden uit ziet. 

Kunstgras leggen op bedrijventerrein

Bijvoorbeeld rondom het bedrijfspand zodat het geheel makkelijk te onderhouden is. Het kunstgras zal altijd groen zijn en dit geeft een verzorgde uitstraling aan uw bedrijvencomplex, en dat met nauwelijks onderhoud! Bespaar kosten voor een tuinman en elke keer zorgen over de uitstraling van uw bedrijfspand. Besteed uw tijd nuttiger terwijl het kunstgras zorgt voor een frisse uitstraling.

Kunstgras op kantoor of in winkel

kunstgras-op-kantoor

Ook kan kunstgras binnen toegepast worden. Er zijn diverse soorten kunstgras geschikt. Het is bewezen dat men beter en leuker werkt in een gezellige omgeving. Groen geeft rust. Waardoor medewerkers harder en beter werk geleveren. Bijvoorbeeld door kunstgras op het dakterras te leggen waar geluncht kan worden in een groene omgeving. 

Maar ook binnen op het kantoor of in winkels biedt kunstgras een creatieve oplossing. Zo hebben ze bij Hutten Catering diverse cirkels van gras op de muur bevestigd, dit geeft een speels effect. Ook hebben ze een kunstgrasmat onder de stoelen gelegd in het restaurant. Ze creëren een uniek en opvallend interieur. 

Naast kunstgras voor bedrijven kan kunstgras ook voor gemeente een oplossing bieden. Rotondes, groenstroken of ondergrond onder speeltoestellen en openbare trapveldjes. Garden Sense neemt graag samen met u de mogelijkheden door.

 

Ontdek meer over kunstgras voor bedrijven.