• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Binnen 2 weken geïnstalleerd

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Kunstgras van de Gamma, Praxis en Action

Allereerst is er een verschil tussen kunstgras en grastapijt! Met kunstgras wordt de echt lijkende grasmat geboeld en grastapijt is, zoals de naam al zegt, een soort van tapijt wat op gras lijkt qua kleur en materiaal waarvan de vezel is gemaakt. Dit is uiteraard veel goedkoper maar wanneer u op zoekt bent naar een kunstgras gazon in de tuin is grastapijt niet het product waarmee u de natuurlijke uitstraling creëert naar welke u op zoekt bent.

Kunstgras van de Gamma, Action en Praxis; wat is het verschil?

Het voornaamste verschil zit hem in de kwaliteit van het kunstgras. Het is maar net waar u naar op zoek bent en of u waarde hecht aan de echtheid, kwaliteit en duurzaamheid van het kunstgras. Het is belangrijk dat er geen gebruik is gemaakt van lood en cadmium en het kunstgras dus goed voor het milieu, kinderen en huisdieren is. Ook de garantie welke op het kunstgras gegeven wordt is belangrijk!

kunstgras-gamma-praxis-action 

Wat zijn de prijzen van kunstgras van de Praxis, Action en Gamma?

U zou denken dat kunstgras van de Praxis, Gamma of Action goedkoper is omdat het niet van een gespecialiseerd bedrijf komt. Maar dit is niet zo! Wij van Garden Sense bieden ook soorten van een goedkopere kwaliteit en ook soorten van een duurdere kwaliteit. Net zoals de Praxis en Gamma ook doen. 
Het is echter wel belangrijk om te bekijken of producten van een goede kwaliteit zijn voor de situatie waarvoor u het kunstgras nodig heeft. Gaat u een stukje kunstgras leggen onder het zwembadje? Dan is er een andere soort vezel, een ander soort type kunstgras nodig dan wanneer de grasmat wordt gebruikt voor een speelveldje voor de kinderen. Let daarbij op de garantie welke wordt gegeven op het kunstgras en waar het kunstgras gemaakt wordt.

Extra service, uitleg en eventuele installatiekunstgras-van-action-praxis-gamma

Kunstgras van de Gamma, Action en Praxis is niet altijd 'slecht', voor bepaalde doeleinden is het prima kunstgras. Wat in sommige situaties wel fijn is, en wat een Praxis, Action en Gamma meestal niet kunnen bieden, is dat extra beetje service, uitleg en eventueel de aanleg van het kunstgras.
Als erkend 5-sterrenspecialist bieden wij;

  • Goed advies
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie
  • Vakmanschap

Daarnaast heben wij een ruime kunstgras showtuin waar alle soorten kunstgras op grote afmeting liggen. Deze zijn zo gelegd zoals ze ook in de tuin of op het balkon gelegd dienen te worden. Hier lopen wekelijks mensen over dus het wordt gebruikt zoals dat in het echt ook gebeurd. Hierdoor krijgt u een realistisch beeld van welke soort wat te bieden heeft. 

Mocht u advies nodig hebben over welk type kunstgras het beste past voor de situatie waarin u zit, dan helpen wij u graag en laten de verschillen zien zodat u snapt waar het verschil in zit.

Mocht u het kunstgras willen laten leggen kan dit bij een kunstgras specialist vaak geregeld worden. Bij een Action, Gamma of Praxis koopt u het kunstgras zonder installatie en uitleg over hoe of wat.
In onderstaande video laten wij in snel tempo zien hoe de aanleg van kunstgras in de tuin eruit ziet. Wanneer u het kunstgras zelf legt, is het verstandig om van te voren goed na te denken over de werkzaamheden en de juiste kunstgras accessoires te gebruiken. 

Kortom; 

Het ligt er maar net aan waar u een stuk kunstgras voor nodig heeft en welke eisen u stelt aan de kwaliteit van het gras. Kunstgras van de Gamma, Praxis en Action kan voor diverse doeleinde prima zijn. Maar er wordt vaak gedacht dat dit gras goedkoper is. Maar dat is lang niet altijd zo!
Het is verstandig u goed te laten informeren als u echt kunstgras in de tuin gaat leggen of op het dakterras. Dit gras moet lang mee gaan en ook door de jaren heen mooi blijven.

Neem gerust contact op voor onze verschillende soorten kunstgras. Wij leggen u graag de verschillen uit tussen ons kunstgras en dat van de Gamma, Action en Praxis.