• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Binnen 2 weken geïnstalleerd

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Kunstgras als speelgras onder speeltoestel

Opzoek naar kunstgras voor onder het speeltoestel om op te spelen? Garden Sense heeft de juiste soorten nepgras van hoogwaardige kwaliteit. Elke situatie vraagt om een andere aanpak en andere combinatie van materialen. 

Spelen op kunstgras onder het speeltoestel

Kunstgras biedt een goede oplossing wanneer het gras onder de speeltoestellen niet de kans krijgt om te groeien. Kunstgras is schoon, mooi groen, verzorgd, zacht, makkelijk te onderhouden en veilig! Kinderen spelen veilig, kleding wordt niet vies en het gras is zacht en prikt niet. Kruipen, vallen en liggen, dit alles zonder zich te bezeren. Wanneer er valdemping wordt toegepast onder het kunstgras, biedt kunstgras een veilige en duurzame oplossing welke ook gecertificeerd kan worden aangelegd tot verschillende valhoogtes.

Verschillende soorten kunstgras als speelgras

Er zijn meedere soorten kunstgras die geschikt zijn als ondergrond bij speeltoestellen. Wij hebben soorten kunstgras met mosdraad en zonder. Per situatie kijken we wat er gaat gebeuren en welke soort geschikt is. Op de eerste plaats wordt er vaak gekozen voor de kunstgras soorten die wat simpeler zijn. Deze soorten siergras hebben geen mosdraad en er zijn meestal maar èèn of twee kleuren groen aanwezig. Hierdoor oogt het speelgras en sportgras erg onnatuurlijk maar geven een stevige ondergrond. Deze soorten kunstgras worden erg veel ingezand met instrooizand waardoor het de sprieten steun geeft en de grasmat zachter maakt om op te spelen en te sporten.

Valdemping onder het kunstgras speelgazon.

Daarnaast is het ook mogelijk om voor een meer natuurlijke kunstgrassoort te kiezen. Deze heeft wel een mosdraadje en verschillende lengtes en kleuren van de grassprieten. Hierdoor oogt het veel natuurlijker en mooier, naast het feit dat het geschikt is als speelgras om een balletje op te trappen. In een tuin waar het kunstgrasgazon een natuurlijke uitstraling moet hebben en geschikt moet zijn voor spelende kinderen, heeft Garden Sense verschillende kunstgras soorten in haar assortiment. Daarnaast kunt u ook voor een speciale ondergrond bij ons terecht. Inclusief certificaat, biedt het kunstgras speelveld een perfecte aankleding en aanvulling op speelpleinen, bij instellingen en gemeentes.

Kunstgras; een veilige en duurzame oplossing!​