• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Binnen 2 weken geïnstalleerd

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Is kunstgras iets voor mij?

Meer en meer particulieren kiezen voor kunstgras. Grote kans dat u het steeds vaker voorbij ziet komen. Er is vast wel iemand in uw familie, vriendenkring, op het werk of een van uw buren welke kunstgras hebben. Ook op internet ziet u steeds vaker kunstgras voorbij komen.

Waarschijnlijk denkt u wel eens:

‘Past kunstgras bij mij?’.

Wanneer u zich afvraagt of kunstgras iets voor u kan betekenen, zeggen wij volmondig: ‘JA!’ Dit is niet omdat wij niet van natuurgras houden, maar wanneer kunstgras en natuurgras tegen elkaar worden afgewogen zitten er aan kunstgras zoveel meer voordelen. Niet voor niets dat we het product steeds verder door ontwikkelen waardoor de soorten kunstgras zoveel mooier en natuurlijk zijn dan 10 jaar geleden!
Naast de andere vele voordelen die kunstgras met zich meebrengt, zijn er een paar voordelen welke voor iedereen gelden.

Kunstgras blijft vele malen mooier dan natuurgras.

U kent het wel; vorig seizoen graszoden gelegd maar het natuurgras is alwéér helemaal geel, zit vol mos of er is helemaal geen grassprietje meer over. Kunstgras is het hele jaar door groen en strak. Ook wanneer er dagelijks (ook in de winter) op wordt gespeeld. Geen kale plekken, geen onkruid, geen mos etc. En dit niet voor èèn seizoen, maar voor de komende jaren! Plaatsen van een zwembad? Geen probleem! U hoeft niet bang te zijn dat het gras geel wordt wanneer u het zwembad opruimt.

Kunstgras is zeer kindvriendelijk!

Kinderen spelen graag buiten. Voetballen, hinkelen, zwemmen, verstoppertje, het hele jaar door. Kunstgras is erg zacht. Het speelt fijn, maar ook zonnen of voetballen is fijn op kunstgras. Daarnaast biedt het een zachtere ondergrond dan bijvoorbeeld bestrating of schors.

Kunstgras groeit overal.

Nog een super voordeel van kunstgras is het ‘groeien’! Op schaduwplekken, op een betonnen grond of onder de beplanting in de border van uw tuin. Het blijft altijd mooi groen. Dus niet meer maaien, bemesten, besproeien en verticuteren! Daarmee bespaart u ook de kosten en tijd welke dit bij natuurgras met zich mee brengt.

Kortom; meer vrije tijd en veel beter voor het milieu! Niet genoeg voordelen voor u?

Op onze website ontdekt u al de andere voordelen van kunstgras. Of wilt u de voordelen en mogelijkheden van kunstgras zelf ervaren? Kom dan langs in onze ruime kunstgras showtuin en wij helpen en adviseren u graag!