• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Binnen 2 weken geïnstalleerd

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Fijne Feestdagen en een geweldig 2017!

Garden Sense wenst u fijne, sfeervolle feestdagen en alle goeds voor 2017!

 

Ook in het nieuwe jaar gaan wij door met onze service zoals wij deze de afgelopen jaren hebben uitgevoerd. Als 5-sterren specialist bieden wij:

 

Goed advies: Wij verstaan ons vak en delen onze kennis graag. We komen samen tot ideeën, die nog beter zijn dan de wensen die u in eerste instantie had. Ons klantgericht advies is gratis en vrijblijvend. Het is beter om tien keer bij ons aan te kloppen, dan met vragen te blijven zitten. De koffie staat klaar, we helpen u graag!

Kwaliteit: Op kwaliteit wordt bij ons niet bezuinigd en we staan achter al onze producten en diensten. Wanneer er plannen zijn welke in onze ogen beter kunnen of misschien niet slim zijn om toe te passen, zullen wij onze eerlijke mening geven zodat u niet voor verrassingen komt te staan en zodat wij kwaliteitswerk kunnen leveren.

Vakmanschap: Door jarenlange ervaring kennen wij de fijne kneepjes van het vak. Juist daardoor kan elke situatie opgelost worden. Het zijn soms de kleine dingen, de kleine aanpassingen, de kleine tips die het doen.

Service: Ouderwetse, persoonlijke service is bij ons heel normaal. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Wanneer nodig lopen we graag wat harder zodat we ervoor kunnen zorgen dat het eindresultaat perfect voor elkaar is. Ook wanneer het project afgerond is, helpen wij u graag.

Garantie: Uiteraard kan er altijd iets mis gaan, we blijven mensen. Garantie bieden is niet altijd meer vanzelfsprekend. Daar waar we kwaliteit bieden, kunnen we ook garantie geven.