• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Binnen 2 weken geïnstalleerd

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Dealerdag Kunstgras

Uitnodiging Kunstgras informatiedag.

 

Krijgt u ook steeds meer de vraag naar kunstgras van uw klanten? Als groothandel leveren wij kunstgras rechtstreeks vanuit de fabriek zodat altijd de scherpste prijzen aangeboden kunnen worden aan partners zoals hoveniers en groenvoorzieners. Van onze ruime showtuin kan ook buiten onze openingstijden gebruik worden gemaakt.

 

‘Ervaar kunstgras en ontdek de grote voordelen van samenwerken'

 

Op donderdag 2 februari 2017 organiseren we een dag voor zakelijke partners. Deze dag willen we u kennis laten maken met ons kunstgras en de bijbehorende producten zoals drukverdeeldoek en kunstgraslijm. Daarnaast doorlopen we het gehele proces met betrekking tot het installeren van kunstgras en geven we tips.

Programma:
- 15.30 uur; Ontvangst met een lekker bakje koffie, thee en koek.
- 16.00 uur; De vertegenwoordiger van de kunstgras fabriek uit Nederland vertelt over kunstgras en doorloopt de installatie stappen.
- Nieuwe assortiment kunstgras met stalen en prijslijsten
- 17.30 uur; Gezellige winterbarbecue

 

We zouden het fijn vinden als u uzelf aanmeldt met vermelding van het aantal personen dat u graag zou willen komen en of u ook aan de winter barbecue deelneemt. Dit kan via een email op info@gardensense.nl of te bellen met ons.

Ook voor specifieke verzoeken en verdere vragen kunt u altijd contact opnemen. Bent u verhinderd maar heeft u toch interesse? We maken graag een afspraak om u een rondleiding te geven.

 

Graag tot ziens op donderdag 2 februari!

 

Met groene groet,

Garden Sense Kunstgras Brabant
John en Yoni van de Wal