• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Binnen 2 weken geïnstalleerd

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

GS Play Too

Wanneer u kunstgras zoekt welke tegen een stootje moet kunnen en als speelgras moet dienen onder een speeltoestel bij een school of gemeente, dan is de GS Play Too de soort kunstgras die u zoekt! Het mooie aan dit product is dat deze twee soorten groene vezels heeft waardoor er een mooie kleurmelange onstaat.
In tegenstelling tot de meeste andere speelgras soorten welke vaak een kleur groen hebben en dus onnatuurlijker ogen.

 

LET OP! Deze soort is speciaal geschikt voor combinaties met valdemping welke gekeurd dienen te zijn. Hierdoor is het product sterk maar minder natuurlijk. In een particuliere tuin zal deze niet geschikt zijn, bij scholen, gemeente en andere openbare speelplekken juist wel.

 

Speelgras kunstgras voor intensief gebruik.

 

kunstgras-valdemping-gecertificeerdGS Play Too heeft als steun aan de sprieten invulzand nodig. Het ligt aan de situatie hoeveel kilo per vierkante meter. In de meeste gevallen tussen de 15 en 25 kilo. Dit klinkt veel, maar bij speelkunstgras is dit heel normaal. Denk aan een schoolplein met speeltoestellen of een openbare speelplek in de wijk. Kunstgras is zeer geschikt als ondergrond voor dit soort situaties! Sterk, schoon, onderhoudsarm en het heeft een lange levensduur.

 

In combinatie met de goede kunstgras valdemping kan er een veilige plek gemaakt worden voor kinderen om te spelen. Deze valdemping bieden wij met verschillende valhoogtes waardoor voor elke situatie te bekijken is welke geschikt is. Al onze producten zijn gecertificeerd. 

 

Gratis stalendoos