• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Installatie van a tot z

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Kunstgras voor bedrijven

Naast particulieren biedt kunstgras ook veel voordelen en mogelijkheden voor bedrijven. Groen maakt een belangrijk deel uit van onze leefomgeving. Kunstgras voor bedrijvenHet geeft iedere plek een frisse, natuurlijke uitstraling; of het nu gaat om een druk stadsdeel, achtertuin of de entree van een trendy bedrijvencomplex. Eén van de belangrijkste groenvoorziening is het oude vertrouwde grasveld. Helaas blijkt gras niet altijd de meest praktische oplossing. Het is kwetsbaar en vraagt intensief onderhoud. Gelukkig vormen de kunstgras soorten van Garden Sense een aantrekkelijk alternatief.

Kunstgras voor bedrijven om het bedrijfspand

De toepassingsmogelijkheden zijn veel ruimer bij de kunstgrasmat dan bij natuurgras. Behalve vloerbedekking in de showroom biedt het een onderhoudsarme groenvoorziening voor uw bedrijfspand. Garden Sense installeerd kunstgras rondom kantoorpanden en bedrijfstuinen. Zo kan er bezuinigd worden op het onderhoud en het daarnaast geeft het een continue frisse uitstraling.

Kunstgras voor showroom, beurs, kantoor, winkel en etalage

Kunstgras is zeer geschikt voor in- en outdoorprojecten, zoals evenementen, beurzen, kantoorruimten, theatervoorstellingen en voor alle sporten die kunnen worden beoefend. Het geeft een opvallende uitstraling aan het bedrijf, het evenement of de winkel. Ook bestaat de mogelijkheid te kiezen voor gekleurd kunstgras in plaats van groen. Of kies voor de kleur(en) van het logo of de huisstijl om het geheel compleet te maken. 

Tapijt verslijt snel, waardoor een rommelige uitstraling ontstaat. Een kunstgrasmat slijt nauwelijks en kan vaker gebruikt worden. Daarnaast biedt kunstgrastapijt de mogelijkheid het zelf te leggen en is het goed schoon te houden! Bespaar kosten op de lange termijn.

Kunstgras voor projectontwikkeling

Scholen, winkels, zorginstellingen, etalages in winkels, maar ook gemeenten en overheden ontdekken de voordelen van kunstgras. Kunstgras is een product met veel mogelijkheden en veelzijdige toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Ook voor overheid en gemeente biedt kunstgras verschillende oplossingen voor diverse projectontwikkelingen;

Kunstgras biedt een duurzame, onderhoudsvriendelijke toekomst!

De producten van Garden Sense bieden een duurzame oplossing voor veel bedrijven en instellingen. Geef een creatieve twist aan het interieur van uw bedrijf, laat zien wie u bent! Hier kan er ook gekozen worden om een deurmat met logo te laten maken. Exact met het logo in de huiskleuren, een beter welkom is er niet! Dit kan ook toegepast worden als loper of voor reclame doeleinden.

Onze producten worden uitgebreid getest en geproduceerd door Nederlandse fabrikanten. Zo kunnen wij onze kwaliteit garanderen en garantie bieden! Standaard voldoet ons kunstgras aan de regelgeving op het gebied van brandveiligheid.
Kies voor een kwaliteitsproduct, volledig lood- en cadmiumvrij en gemaakt van 100% Europese materialen. Veilig voor mens, dier en milieu!

De voordelen van Garden Sense kunstgras op een rij:

Ook hoveniers en andere groenvoorzieners kunnen bij ons terecht. Benieuwd wat Garden Sense voor u als hovenier kan betekenen of graag kunstgras dealer worden? Neem contact op of lees meer over onze kunstgras groothandel.

Wat onze klanten zeggen

"

Op 27 november zijn we een kijkje gaan nemen bij Garden Sense. Door een mooi aangelegde tuin met diverse kunstgras varianten, kregen wij al snel een goed beeld van de verschillende kunstgrassoorten. Je kunt het zien en voelen en dat is erg prettig. Dankzij de gemoedelijke ontvangst en de professionele houding van Yoni, hebben wij nog diezelfde dag besloten om voor het kunstgras van Garden Sense te gaan en wel voor de GS WILD. Waarom de GS WILD: Door de kleur en lange (wilde) sprietlengte gaf dit voor ons de meest natuurlijke uitstraling. Op 8 december is het kunstgras al door John gelegd en het ziet er ontzettend mooi, strak en niet geheel onbelangrijk: erg natuurlijk uit! Kortom: Wij zijn een blije klant!


Sjors & Kim uit Bladel - Februari 2017

"Omdat wij al 3 keer graszoden hadden gelegd en al twee keer gras ingezaaid hadden en er telkens een hoop mos, onkruid en kale plekken kwamen, hebben we besloten kunstgras te laten leggen. We zijn op zoek gegaan en kwamen uit bij Garden Sense in Oirschot. Waauw, wat hebben ze daar veel keus! Van de eigenaar John kregen we ook goede uitleg over hoe we het zouden moeten leggen of hoe het gelegd zou moeten worden. Uiteindelijk hebben we besloten dat we het door hen zouden laten leggen. Geweldig wat een nette, gezellige, maar vooral harde werker, en hij nam ook al ons oude gras en zand mee. John nogmaals bedankt , het gras ligt er perfect in. De tuin ligt er nu mooi bij en we hebben er nu al plezier van!"


Ben & Joke uit Eindhoven - Juni 2018

"Wij zijn erg te spreken over de service en prijs-kwaliteitverhouding van Garden Sense. We werden erg vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van het kunstgras. Voor een mooie prijs werd ons oude gras en zand meegenomen en het nieuwe kunstgras gelegd. Goede, vriendelijke en nette service voor een hele mooie prijs."


Linda & Michael uit Tilburg - November 2016

Na een goed advies en een nette offerte is vandaag het kustgras in mijn voor en achtertuin aangelegd. De reacties zijn alom positief. Ik ben ook zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee het hele proces van advies, offerte en aanleg werd doorlopen. Het is zeer goed te merken dat je met een professionele organisatie, die meedenkt en weet waar ze over spreken.


Meneer van Esch - Juli 2018

John en Yoni zijn een gouden duo. Yoni is goed bereikbaar en denkt graag snel mee en John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Hij heeft plezier in het werk en straalt dat ook uit. Daarnaast denkt hij ook mee bij het aanleggen en is het een aardige man. Kortom, voor mooi kunstgras en goed advies en aanleg moet je bij Garden Sense zijn. John en Yoni bedankt!


Liese-Rixt en Bart - Februari 2019

'GARDEN SENSE mag met recht in hoofdletters geschreven worden. Wat een fijn bedrijf om mee samen te mogen werken. Na een ongedwongen eerste bezoek in Oktober bij Yoni hadden wij meteen al besloten om niet verder te gaan kijken en GARDEN SENSE het kunstgras aan te laten leggen. We kregen het advies om in januari nog een keer op de koffie te komen om de nieuwste grasssoorten en kleuren te komen bekijken. Wij hebben gekozen voor GS Branch. John is een echte vakman en gaat voor 100 % resultaat en dat is dan ook terug te zien in het gras! Een echt Brabants bedrijf waar men de tijd voor je neemt en met goede adviezen komt en een eerlijke service! En last but not least ...het echte genieten kan nu gaan beginnen. John en Yoni bedankt!'


Familie van den Heuvel - maart 2017

Wij zijn zeer goed geholpen door Yoni en de keuze was divers. Het aanleggen door John verliep precies zoals was doorgesproken en het ziet er perfect uit. Een aanrader!!!!


Familie de Kort uit Udenhout - Maart 2019

Nieuws ontvangen over acties en aanbiedingen van Garden Sense?