• 15 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs

  • ​Service en advies​

  • Installatie van a tot z

  • Levering uit voorraad

  • Advies aan huis

Kunstgras op balkon

Beschikt u over een balkon waar natuurgras niet kan groeien? Kunstgras op het balkon is de oplossing! Met groen kunstgras met een bruin mosdraadje geeft u een echte natuurlijke uitstrailing aan uw balkon.
Wij installeren de perfecte onderlaag om het water wat op uw balkon terecht komt, goed af te voeren.

Gekleurde grasmat op uw balkon of gewoon groen?

kunstgras-voor-op-balkon

Er zijn verschillende kleuren verkrijgbaar in o.a. de kleuren grijs, antraciet, bruin, blauw, zwart, roze en paars. Voor een moderne uitstraling kunt u kiezen voor grijs, antraciet of misschien zwart. Toch dat echte tuingevoel? Kies dan voor een grasmat met een natuurlijke tint. 

Op de meeste balkons kunt u kunstgras (vaak in combinatie met onderdoek) vrijwel direct plaatsen. Wanneer uw balkon beschikt over tegels waar diepe, brede groeven tussen zitten, kan het kunstgras hier niet direct op worden gelegd. Dit, omdat er na een tijdje de tegelstructuur doorheen zichtbaar wordt. Wij adviseren om dan eerst kunstgras valdemping of drukverdeeldoek te plaatsen. Zo voorkomt u dat uw nepgras al snel minder mooi wordt.

Kunstgras leggen op balkon met verharde ondergrond?

Zoals tegels, bestrating of betonnenvloer, dat kan! Kunstgras kan prima op een verharde ondergrond geplaats worden. Zoals hierboven beschreven kunnen groeven worden opgevuld met een doek zodat de structuur niet door het kunstgras heen komt. Bij een gladde betonnenvloer of smeervloer kan het kunstgras direct geplaatst worden. Het doek kan dan toegepast worden om de vloer te beschermen. De onderkant/backing van kunstgras is zeer ruw en kan de vloer beschadigen. Wanneer dit niet de bedoeling is kan worden tegen gegaan door er een doek onder te plaatsen.

Creëer een heerlijk buiten gevoel waar u moeiteloos van kunt genieten.

kunstgras-grasmat-op-balkonEr zijn verschillende soorten kunstgras geschikt voor balkon en dakterras. Over het algemeen zijn hiervoor de kortere soorten meer geschikt, omdat deze sprieten beter rechtop blijven staan. We gebruiken immers geen zand om het kunstgras op balkon extra steun te geven, omdat het zand veel gewicht met zich meebrengt. Er zijn veel verschillende soorten en kleuren die uw balkon prima kunnen voorzien van een frisse aankleding. Kiest u toch voor langere vezels? Kies dan een product met veel sprieten per vierkante centimeter. Zo heeft het grastapijt steun aan elke spriet zodat het kunstgras mooi blijft.
Daarnaast kan kunstgras ook dienen als hygienische en luxe ondergrond onder een zwembadje of jacuzzi op uw balkon. Deze grasmat rolt u gemakkelijk op, zodat u deze op kan bergen voor volgend jaar.

Ervaar de verschillende soorten kunstgras voor uw balkon of dakterras in onze showtuin en kom langs voor advies!

Wat onze klanten zeggen

"

Op 27 november zijn we een kijkje gaan nemen bij Garden Sense. Door een mooi aangelegde tuin met diverse kunstgras varianten, kregen wij al snel een goed beeld van de verschillende kunstgrassoorten. Je kunt het zien en voelen en dat is erg prettig. Dankzij de gemoedelijke ontvangst en de professionele houding van Yoni, hebben wij nog diezelfde dag besloten om voor het kunstgras van Garden Sense te gaan en wel voor de GS WILD. Waarom de GS WILD: Door de kleur en lange (wilde) sprietlengte gaf dit voor ons de meest natuurlijke uitstraling. Op 8 december is het kunstgras al door John gelegd en het ziet er ontzettend mooi, strak en niet geheel onbelangrijk: erg natuurlijk uit! Kortom: Wij zijn een blije klant!


Sjors & Kim uit Bladel - Februari 2017

"Omdat wij al 3 keer graszoden hadden gelegd en al twee keer gras ingezaaid hadden en er telkens een hoop mos, onkruid en kale plekken kwamen, hebben we besloten kunstgras te laten leggen. We zijn op zoek gegaan en kwamen uit bij Garden Sense in Oirschot. Waauw, wat hebben ze daar veel keus! Van de eigenaar John kregen we ook goede uitleg over hoe we het zouden moeten leggen of hoe het gelegd zou moeten worden. Uiteindelijk hebben we besloten dat we het door hen zouden laten leggen. Geweldig wat een nette, gezellige, maar vooral harde werker, en hij nam ook al ons oude gras en zand mee. John nogmaals bedankt , het gras ligt er perfect in. De tuin ligt er nu mooi bij en we hebben er nu al plezier van!"


Ben & Joke uit Eindhoven - Juni 2018

"Wij zijn erg te spreken over de service en prijs-kwaliteitverhouding van Garden Sense. We werden erg vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van het kunstgras. Voor een mooie prijs werd ons oude gras en zand meegenomen en het nieuwe kunstgras gelegd. Goede, vriendelijke en nette service voor een hele mooie prijs."


Linda & Michael uit Tilburg - November 2016

Na een goed advies en een nette offerte is vandaag het kustgras in mijn voor en achtertuin aangelegd. De reacties zijn alom positief. Ik ben ook zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee het hele proces van advies, offerte en aanleg werd doorlopen. Het is zeer goed te merken dat je met een professionele organisatie, die meedenkt en weet waar ze over spreken.


Meneer van Esch - Juli 2018

John en Yoni zijn een gouden duo. Yoni is goed bereikbaar en denkt graag snel mee en John voert de werkzaamheden/ aanleg zorgvuldig uit. Hij heeft plezier in het werk en straalt dat ook uit. Daarnaast denkt hij ook mee bij het aanleggen en is het een aardige man. Kortom, voor mooi kunstgras en goed advies en aanleg moet je bij Garden Sense zijn. John en Yoni bedankt!


Liese-Rixt en Bart - Februari 2019

'GARDEN SENSE mag met recht in hoofdletters geschreven worden. Wat een fijn bedrijf om mee samen te mogen werken. Na een ongedwongen eerste bezoek in Oktober bij Yoni hadden wij meteen al besloten om niet verder te gaan kijken en GARDEN SENSE het kunstgras aan te laten leggen. We kregen het advies om in januari nog een keer op de koffie te komen om de nieuwste grasssoorten en kleuren te komen bekijken. Wij hebben gekozen voor GS Branch. John is een echte vakman en gaat voor 100 % resultaat en dat is dan ook terug te zien in het gras! Een echt Brabants bedrijf waar men de tijd voor je neemt en met goede adviezen komt en een eerlijke service! En last but not least ...het echte genieten kan nu gaan beginnen. John en Yoni bedankt!'


Familie van den Heuvel - maart 2017

Wij zijn zeer goed geholpen door Yoni en de keuze was divers. Het aanleggen door John verliep precies zoals was doorgesproken en het ziet er perfect uit. Een aanrader!!!!


Familie de Kort uit Udenhout - Maart 2019

Nieuws ontvangen over acties en aanbiedingen van Garden Sense?